Κιβωτός του Κόσμου: Χωρισμένα σε στρατόπεδα τα παιδιά μετά τις καταγγελίες

Τι ισχυρίζονται για τον 19χρονο

Διχασμένα τα παιδιά της Κιβωτού μετά τις καταγγελίες για ασέλγεια / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Η σοβαρότατη καταγγελία για ασέλγεια έχει χωρίσει τα παιδιά της Κιβωτού σε δύο στρατόπεδα. Ορισμένοι ζητούν να χυθεί «φως» και να δικαιωθεί ο 19χρονος, που κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση, ενώ η άλλη πλευρά στηρίζει ανοιχτά τον πατέρα Αντώνιο και την «Κιβωτό του Κόσμου».

Κιβωτός: Τρεις καταγγελίες για ασέλγεια στο «μικροσκόπιο» των Αρχών

Μια κοπέλα που ζει αυτή τη στιγμή στη δομή της Κιβωτού στη Χίο «έσπασε» τη σιωπή της για πρώτη φορά και μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Άρη Λάμπο. Όπως είπε, αμφισβητεί την αξιοπιστία του 19χρονου που φέρεται να έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από υψηλόβαθμο στέλεχος της δομής.

Ο πατήρ Αντώνιος απαντά: «Θα πέσετε απο τα σύννεφα με ό,τι βγει στο "φως"»

«Είμαι ακόμα στην Κιβωτό, είμαι 18 χρονών. Αυτό το άτομο το γνώριζα, αλλά δε μιλούσαμε. Όλα αυτά που λένε είναι ψέματα... Δεν ξέρω αν ζηλεύουν ή αν θέλουν να κερδίσουν κάτι, βλέπουν κάτι καλό και θέλουν να το χαλάσουν», είπε το κορίτσι και πρόσθεσε:

Στην Κιβωτό είμαι 10 χρόνια και ποτέ δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Ο πατέρας Αντώνιος είναι για μένα πατέρας μου.

Κιβωτός

Κιβωτός του Κόσμου: Σε δύο στρατόπεδα τα παιδιά της ΜΚΟ

Τα παιδιά που έχουν ζήσει στην Κιβωτό είναι χωρισμένα σε στρατόπεδα. Φίλοι του 19χρονου τον υπερασπίζονται ανοιχτά, όπως ο Πάνος, που έμενε στη φομή του Κολωνού.

Κιβωτός: Οι μεζονέτες και τα σπίτια σε περιοχές «φιλέτα» αξίας 4 εκατ.

«Με τον 19χρονο ήμασταν πόσα χρόνια φίλοι, τα λέγαμε όλα, ό,τι και αν συνέβαινε. Με είχε πάρει σε βόλτα και μιλούσαμε μόνοι μας, χωρίς να ήταν κανείς εκεί πέρα και μου τα είπε όλα αυτά. Ότι κάποιος τον ειχε αγγίξει κάπως...», υποστήριξε το παιδί μιλώντας στο Star.

Κιβωτός καταγγελία

Ο Πάνος, φίλος του 19χρονου, μίλησε αποκλειστικά στο Star για όσα του είχε πει το παιδί

Κιβωτός του Κόσμου: «Είδα να βάζει το χέρι του μέσα από το μαγιό του 19χρονου»

Η Χριστίνα ήταν αυτόπτης μάρτυρας σε μια από τις εκδρομές στη Χίο και όπως ισχυρίστηκε, είδε το περιστατικό που κατήγγειλε ο 19χρονος.

«Έτσι όπως τον πιάνει να τον πετάξει, απλά του είχε βάλει το χέρι μέσα από το μαγιό. Αυτό το έχω δει με τα μάτια μου. Τώρα τι ήθελε να κάνει εκεί ο άνθρωπος αυτός, δε γνωρίζω. Νιώθω θυμό, νιώθω άβολα... Δεν είναι εύκολο να ακούς κάτι τέτοια για τους φίλους σου», ισχυρίστηκε το κορίτσι.

Κιβωτός του Κόσμου: Βίντεο ντοκουμέντο με τρόφιμο να βρίζει τον πατέρα Αντώνιο

Την ίδια ώρα, το Star αποκάλυψε ένα βίντεο που δείχνει τα παιδιά που ζούσαν στην Κιβωτό να μιλούν άσχημα για τον πατέρα Αντώνιο. Μάλιστα, ο νεαρός που ακούγεται στην αρχή, αλλά δε φαίνεται, είναι ο 19χρονος καταγγέλλων: 

«Πρώτη ερώτηση της σημερινής βραδιάς. Θέλω να μου πεις τα συναισθήματά σου για την Κιβωτό του Κόσμου και τον πατέρα Αντώνιο», ρωτά ο 19χρονος τον φίλο του Τσαμπίκο, με τον νεαρό να απαντά: «Για τον πατέρα Αντώνιο... Τον γ... είναι ένας ψεύτης, ένας απατεώνας, ένας κ... ντάξει;». 

Κιβωτός - διχασμένα τα παιδιά

Ο άνθρωπος που φαίνεται να τον βρίζει είναι ο ίδιος που σήμερα τάσσεται υπέρ του πατέρα Αντωνίου σε συνεντεύξεις του και τώρα επιχειρεί να εξηγήσει τη συμπεριφορά του:

«Αυτό το βίντεο που ήμου και εγώ μέσα, εγώ ο ίδιος είμαι σε αυτό το βίντεο, το τράβηξε ο 19χρονος που ήταν μαζί μου στο σπίτι. Μου είχε στήσει παγίδα. Το ξέρω προσωπικά το παιδί αυτό και δεν πίστευα ότι θα κατηγορήσει κάποιον που δεν τον έχει αγγίξει ποτέ».

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top