Κιβωτός: Τρεις καταγγελίες για ασέλγεια στο «μικροσκόπιο» των Αρχών

Πληροφορίες του Star

Τρεις είναι οι περιπτώσεις ασέλγειας που ερευνούν οι Αρχές και οι οποίες σχετίζονται με την Κιβωτό του Κόσμου και υψηλόβαθμο στέλεχος της Οργάνωσης.

Κιβωτός: Συνελήφθη υπεύθυνη της δομής στην Καλαμάτα - Βρέθηκε όπλο

Τις υποθέσεις «σκιαγραφεί» ο Άρης Λάμπος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Αρχικά, έχουμε την υπόθεση του 19χρονου με τα αρχικά Γ.Π., ο οποίος με την καταγγελία του άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου». Ήταν εκείνος που βρήκε πρώτος το θάρρος να καταθέσει για τη σεξουαλική κακοποίηση, που, όπως λέει, υπέστη από το υψηλόβαθμο στέλεχος της δομής.

Κιβωτός: Τρεις καταγγελίες για ασέλγεια στο «μικροσκόπιο» των Αρχών

Από την κατάθεσή του προκύπτει ότι πέρα από θύμα είναι και μάρτυρας και υποδεικνύει έναν ακόμα 19χρονο, ο οποίος φέρεται να έπεσε θύμα ασέλγειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί είχαν αναζητήσει τον 19χρονο νεαρό στη δομή του Βόλου, όμως διαπιστώθηκε ότι έχει μετακομίσει στο Παγκράτι.

Υπάρχει και τρίτη καταγγελία για ασέλγεια σε νεαρό.Την αποκάλυψη έκανε πρώην εργαζόμενος της οργάνωσης, ο οποίος μίλησε στην εισαγγελία ανηλίκων.

Κιβωτός: Nτοκουμέντο από τα παιδικά ρούχα που βρέθηκαν πεταμένα σε ποτάμι

Στις δύο τελευταίες περιπτώσεις, τα παιδιά δεν έχουν αποφασίσει ακόμα να καταθέσουν, όμως οι Αρχές ελπίζουν σύντομα να μιλήσουν, καθώς οι μαρτυρίες τους θα είναι πολύτιμες για να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top