Ο πατήρ Αντώνιος απαντά: «Θα πέσετε απο τα σύννεφα με ό,τι βγει στο "φως"»

«Θα αποκαθηλωθεί και θα αναστηθεί», λένε τα πρωτοπαλίκαρά του

Μήνυμα αντεπίθεσης από τον πατέρα Αντώνιο / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Στην αντεπίθεση περνά ο πατήρ Αντώνιος, η πρεσβυτέρα και οι στενοί τους συνεργάτες. Όπως αποκάλυψε το Star, τρεις είναι οι νομικοί που αναλαμβάνουν την εκπροσώπησή τους. 

Κιβωτός: Οι μεζονέτες και τα σπίτια σε περιοχές «φιλέτα» αξίας 4 εκατ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Σπύρου Λάμπρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, πέρασαν 50 δικηγόροι από τη δομη για να αναλάβουν τελικά τρεις από αυτούς. Ελάχιστοι μίλησαν με τον πατέρα Αντώνιο, ο οποίος υποστήριζει:

Καμία ασέλεγεια δεν υπάρχει σε κανένα παιδί. Θα απαντήσω σε όλα. Θα πέσετε απο τα σύννεφα με ό,τι βγει στο «φως». Ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του. 

Ωστόσο, οι νομικοί τους ζητούν στοιχεία για να μπορέσουν να αποκρούσουν τις κατηγορίες.

Κιβωτός: Συνελήφθη υπεύθυνη της δομής στην Καλαμάτα - Βρέθηκε όπλο

πατήρ Αντώνιος

Κιβωτός του Κόσμου: «Ο πατέρας Αντώνιος θα αποκαθηλωθεί και θα αναστηθεί»

Τα πρωτοπαλίκαρα του πατέρα Αντωνίου ρίχνουν ευθύνες σε κυβέρνηση και Αρχιεπισκοπή και θεωρούν ότι ο ιερέας ανεβαίνει Γολγοθά. 

Ο πατέρας θα αποκαθηλωθεί, θα σταυρωθεί και θα αναστηθεί.

Σημειώνεται ότι τις επαφές με τους δικηγόρους έκανε η πρεσβυτέρα και ο Ιρακινός διευθυντής της δομής, η οποία ισχυρίζεται:

Κιβωτός του Κόσμου: «Ο πατήρ Αντώνιος έχει και σκοτεινή πλευρά... »

«Δεν έχουν στοιχεία για όλα αυτά που λένε. Μας βομβαρδίζουν από παντού. Δε γνωρίζαμε τίποτα για το κλουβί που λένε και τις τιμωρίες. Δεν ψάχνουμε στοιχεία για να αθωωθούμε, γιατί δεν έχουμε κάνει τίποτα. Δώσαμε τα σπλάχνα μας για τα παιδιά».

Κιβωτός του Κόσμου: Η στρατηγική που θα ακολουθήσουν πατέρας Αντώνιος - πρεσβυτέρα

Η αντεπίθεση του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας σε όσους τους κατηγορούν θα αρχίσει με τα βαφτιστήρια που θα τονίζουν τα καλά που έχει κάνει η δομή. 

Ο πατέρας Αντώνιος ό,τι είναι να πει θα το πει στο δικαστήριο, αν κληθεί. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Σπύρου Λάμπρου, τη νομική ομάδα δε φοβίζουν κατηγορίες για ασέλγεια και για κακοποιήσεις και θεωρούν ότι δε θα σταθούν στο δικαστήριο. Η αγωνία τους είναι μεγάλη για τον οικονομικό έλεγχο και τι θα δείξει αυτός. Αν εντοπίσουν πλανω από 120.000 ευρώ σε υπεξέρεση ή φοροδιαφυγή είναι κακούργημα.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top