Η σοκαριστική μαρτυρία ενός οκτάχρονου για την Κιβωτό του Κόσμου

«Μου έδιναν χαλασμένο φαγητό μέχρι να το φάω»

«Μου έβαζαν χαλασμένο φαγητό κάθε μέρα μέχρι να το φάω» - Βίντεο Star

Συγκινητική είναι η μαρτυρία 8χρονου παιδιού για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έζησε στην Κιβωτό του Κόσμου.

Ο οχτάχρονος ανέφερε πως τον έβαζαν μέσα στο κλουβί, τον απομόνωναν σε δωμάτιο αλλά και τον χτύπαγαν.

«Μία φορά με είχανε βγάλει, ήταν βράδυ, έκανα χαζομάρες και μία κυρία με έβαλε μέσα στο κλουβί και μετά μου είπε ότι ‘η συμπεριφορά σου είναι για το κλουβί’. Για αυτό με έβαλε εκεί μέσα. Στο πράσινο που ήταν για τα παπαγαλάκια», είπε το παιδί.

Κιβωτός του Κόσμου: «Ο πατήρ Αντώνιος έχει και σκοτεινή πλευρά...»

«Αυτή η κυρία με γρατζούναγε στην πλάτη. Όταν έκανα κάτι κακό με γρατζούναγε. Με είχε βάλει σε ένα δωμάτιο μικρό, κλειδωμένο.

Ήρθαν άλλα παιδιά και με έβγαλαν. Για τρεις ώρες και μετά ήρθε, επειδή φώναζα, φώναζα, πέρασε μια ώρα, δύο, τρεις. Παιδιά με έβγαλαν από το δωμάτιο, όχι παιδαγωγοί», απάντησε το παιδί στην ερώτηση αν το χτυπούσαν. 

Ανέφερε ακόμα πως είχαν χτυπήσει και τον αδερφό του. «Στο πρόσωπο, μπουνιές. Ένα παιδί το είχανε πετάξει κάτω με δύναμη στο κρεβάτι.

Κιβωτός: «Τον είδα να βάζει το χέρι του μέσα στο μαγιό του 19χρονου»

Ήταν στο πάνω κρεβάτι, εγώ δεν ήθελα να κατέβω κάτω και αυτή η κυρία με τράβηξε από το πόδι και έπεσα κάτω μπρούμυτα και είχα καρούμπαλο».

«Μου βάζανε το ίδιο φαγητό κάθε μέρα. Χαλασμένο. Μου το βάζανε κάθε μέρα, κάθε μέρα, κάθε μέρα, μέχρι να το φάω. Με το που με είδε η μαμά στο επισκεπτήριο, ήμουν κόκαλα και πέτσα κανονικότατα. Φαινόντουσαν τα κόκαλα μου», λέει στη σοκαριστική του περιγραφή το παδί.  

Η μητέρα του παιδιού μίλησε στο star.gr και τον Ανέστη Συμεωνίδη και έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του γιου της με μώλωπες. 

Κιβωτός: «Τον έγδερνε με τα νύχια, τον χτυπούσε με καρέκλα», λέει μητέρα

«Το έγδερνε με τα νύχια της. Το χτύπησε με καρέκλα στο πόδι της. Είναι χτυπημένος στην πλάτη και υποσιτισμένος, σε πολύ άσχημη κατάσταση. Δεν του έδιναν φαγητό. Ήταν χτυπημένα τα δάχτυλα των ποδιών του. Είχε μελανιές.» σοκάρουν οι περιγραφές της μητέρας.
οχταχρονος κιβωτος κοσμου

οχταχρονος κιβωτος

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top