Κιβωτός: Η πρεσβυτέρα «άδειασε» τραπεζική θυρίδα υπό άκρα μυστικότητα

Διεθνής εταιρία ελεγκτών στην Κιβωτό του Κόσμου

Η πρεσβυτέρα του πατέρα Αντώνιου φέρεται να είναι το άτομο που άδειασε τραπεζική θυρίδα / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Λύθηκε το μυστήριο με τη θυρίδα της «Κιβωτού του Κόσμου» που άδειασε ξαφνικά, λίγο μετά τις αποκαλύψεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρεσβυτέρα του πατέρα Αντώνιου ήταν εκείνη που πήρε το περιεχόμενο, λίγες ώρες αφού αναλάβει τη ΜΚΟ νέα διοίκηση.

Κιβωτός: «Τον είδα να βάζει το χέρι του μέσα στο μαγιό του 19χρονου»

Η πρεσβυτέρα και πρώην πρόεδρος του Δ.Σ. της «Κιβωτού», Σταματία Γεωργαντή, φέρεται να είναι ο άνθρωπος που την περασμένη Τρίτη, μια μέρα μετά το «ξήλωμα» του Δ.Σ. πήγε σε τράπεζα της Αθήνας και άδειασε το περιεχόμενο θυρίδας του οργανισμού. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν πρόκειται για τιμαλφή ή χρήματα. 

Κιβωτός του Κόσμου

Η πρεσβυτέρα του πατέρα Αντώνιου φέρεται να είναι το άτομο που άδειασε τραπεζική θυρίδα / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Βίντεο ντοκουμέντο: Αυτός είναι ο 19χρονος - Τι έλεγε για την Κιβωτό

Η πρεσβυτέρα φέρεται να προέβη σε αυτή την ενέργεια άμεσα, καθώς εφόσον η θυρίδα ήταν της Κιβωτού, μόλις έβγαινε το ΦΕΚ αντικατάστασης του ΔΣ, δε θα είχε πρόσβαση. 

Κιβωτός: Και τρίτη σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου εξετάζουν οι Αρχές

Διεθνής εταιρεία ελεγκτών στην Κιβωτό του Κόσμου

Για αρκετές ώρες το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Κιβωτού συνεδρίασε σήμερα για πρώτη φορά και πήρε αποφάσεις και για τον οικονομικό έλεγχο που θα ξεκινήσει άμεσα, ενώ πολύ ενδιαφέροντα είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως για τα οικονομικά της οργάνωσης. 

Κιβωτός του Κόσμου: Έφοδος στη δομή της Χίου -Αναφορές για ύποπτες κινήσεις

Αρχικά, από αύριο πιάνουν δουλειά οι ορκωτοί ελεγκτές στην Κιβωτό. Πρόκειται για μια από τις τέσσερις μεγάλες εταιρίες ορκωτών ελεγκτών της χώρας.

Τα μέλη του Δ.Σ. έχουν ήδη πάρει κάποια φύλλα με στοιχεία ταμειακών καταστάσεων και λογαριασμών, αλλά προφανώς οι ελεγκτές θα ζητήσουν κι άλλα και θα κάνουν τα βιβλία φύλλο και φτερό. 

Κιβωτός του Κόσμου: Ζητούσαν διαρκώς χρήματα αν και είχαν πλεόνασμα

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι τα στελέχη της Οργάνωσης ζητούσαν διαρκώς χρήματα, σε κάθε ευκαιρία, αν και από τα στοιχεία που έχει στα χέρια της και η Οικονομική Αστυνομία, η Κιβωτός είχε έσοδα περίπου των 5 εκατομμυρίων κάθε χρόνο, δηλαδή την προηγούμενη εξαετία ξεπέρασε τα 30 εκ.

Μάλιστα, το γεγονός ότι ζητούσαν μονίμως χρήματα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον, αν σκεφτεί κανείς ότι αυτά τα χρόνια η Κιβωτός «έτρεχε» πλεονάσματα περί το 1 εκ. ευρώ. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top