Κιβωτός: Και τρίτη σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου εξετάζουν οι Αρχές

Πληθαίνουν οι καταγγελίες

Ρεπορτάζ για την εν εξελίξει εισαγγελική έρευνα / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Στο μικροσκόπιο της εισαγγελίας έχει μπει ακόμα μία περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου παιδιού στην Κιβωτό του Κόσμου. Οι υποψίες για το τρίτο ανήλικο θύμα προέκυψαν μέσα από κατάθεση πρώην εργαζόμενου.

Κιβωτός: Στο επίκεντρο ακόμα δύο παιδιά - Φοβούνται να καταθέσουν

Σήμερα κατέθεσαν στις εισαγγελείς ανηλίκων δυο πρώην εργαζόμενοι παιδαγωγοί στις δομές της Κιβωτού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Γεώργιζα στο Star, ο αριθμός των μαρτύρων πλέον έχει ανέλθει στους 12.

Κιβωτός του Κόσμου: Άδειασαν τραπεζική θυρίδα υπό άκρα μυστικότητα

Κιβωτός: «Στη διάθεση της Δικαιοσύνης ο πατήρ Αντώνιος όποτε του ζητηθεί»

Στο μεταξύ, πρόσωπα από το περιβάλλον του πατέρα Αντώνιου, μετά από τα δημοσιεύματα ότι ο ιερέας είναι εξαφανισμένος, επικοινώνησαν με την εισαγγελία και ενημέρωσαν ότι ο πατήρ Αντώνιος είναι στη διάθεση της Δικαιοσύνης όποτε του ζητηθεί.

Κιβωτός: Στη διάθεση της Δικαιοσύνης ο πατήρ Αντώνιος όποτες του ζητηθεί

Με την εισαγγελία επικοινώνησαν πρόσωπα από το περιβάλλον του πατέρα Αντώνιου, μετά τα δημοσιεύματα ότι ο ιερέας είναι εξαφανισμένος / Eurokinissi (Χρήστος Μπόνης)

Οι εισαγγελείς ανηλίκων θα ζητήσουν τους απόρρητους φακέλους παιδιών, όπου περιλαμβάνονται όσα έχουν καταγγείλει κακοποίηση αλλά και όσα υπάρχει υποψία ότι πιθανώς έχουν κακοποιηθεί. Η εισαγγελία αναζητά στοιχεία μέσα από τις απόρρητες αναφορές κοινωνικών λειτουργών για κακοποιητικές συμπεριφορές.

Κιβωτός του Κόσμου: «Ο πατήρ Αντώνιος είναι νευρικός, χτυπούσε τα παιδιά»

Σημειώνεται ότι στο επίκεντρο της εισαγγελικής έρευνας βρίσκονται ήδη δυο παιδιά, τα οποία έχουν κατονομαστεί από μάρτυρες.

Οι εισαγγελείς προσπαθούν να πείσουν αυτά τα παιδιά να καταθέσουν. Υπάρχει δυσκολία, καθώς φέρονται να φοβούνται, ενώ φέρεται να ανησυχούν για πράξεις εκδίκησης τόσο στους ίδιους, όσο και σε συγγενικά τους πρόσωπα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top