Αγρίνιο: Οι δύο ζωγραφιές του 4χρονου που σόκαραν τους γονείς του

Έμεινε άφωνος και ο παιδοψυχολόγος

Ο 28χρονος

Δύο φαίνεται ότι είναι τελικά οι ζωγραφιές που αποκάλυψαν τη φρίκη που βίωσε το 4χρονο αγοράκι από το Αγρίνιο στα χέρια του 28χρονου γιου της νταντάς του. 

Σύμφωνα με το pelop.grτις ζωγραφιές είδε πρώτος ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος και τις έδειξε αμέσως σε παιδοψυχολόγο που βοήθησε στο να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης. 

Αγρίνιο: Γιατί κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος ο 28χρονος;

Στην πρώτη ζωγραφιά το αγοράκι φέρεται να είχε ζωγραφίσει κάτι που έμοιαζε με μαύρο σύννεφο, μία επιλογή που έδειχνε την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν. 

Η δεύτερη φωτογραφία, όμως, ήταν αυτή που σόκαρε τους γονείς και τον παιδοψυχολόγο, καθώς το παιδί είχε ζωγραφίσει ένα ανδρικό μόριο. Όταν ρωτήθηκε από τον παιδοψυχολόγο τι ήταν αυτό που είχε ζωγραφίσει, του απάντησε ότι ήταν το μόριο του 28χρονου.

Αγρίνιο: «Το παιδί ήταν τρομαγμένο και πεταγόταν στον ύπνο του»

Στη συνέχεια περιέγραψε στον πατέρα του και τον παιδοψυχολόγο τον εφιάλτη που έζησε πολλές φορές μέσα στο σπίτι του στα χέρια του 28χρονου. 

Οι γονείς του παιδιού κατήγγειλαν την αποπλάνησή του τον Ιούλιο του 2021 και η ποινική δίωξη σε βάρος του 28χρονου ασκήθηκε τον Φεβρουάριο του 2022. Το διάστημα αυτό δεν εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, ενώ η αστυνομία πήρε τα δακτυλικά αποτυπώματα του νεαρού πριν από μερικές μέρες. 

Αγρίνιο: Η μητέρα του παιδόφιλου τα ήξερε όλα κι απειλούσε τον 4χρονο

Παρά το γεγονός ότι δημοσιοποιήθηκαν με εισαγγελική εντολή τα στοιχεία του 28χρονου, παραμένει ελεύθερος, καθώς ακόμα δεν έχει απολογηθεί και δεν έχει εκδοθεί ένταλμα για τη σύλληψή του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top