Αγρίνιο: «Το παιδί ήταν τρομαγμένο και πεταγόταν στον ύπνο του»

Πώς κατάλαβαν οι γονείς ότι κάτι έχει συμβεί στον 4χρονο γιο τους

Η αλλαγή συμπεριφοράς του παιδιού και μια ζωγραφιά του οδήγησε στην αποκάλυψη της νέας ανατριχιαστικής υπόθεσης ασέλγειας σε ένα αγοράκι 4 ετών, από τον 28χρονο γιο της νταντάς του στο Αγρίνιο

Όπως είπε στο star.gr και τον Ανέστη Συμεωνίδη ο δικηγόρος της οικογένειας του 4χρονου, Παντελής Βαμβακάς, οι γονείς παρατήρησαν ότι το παιδί τους έδειχνε φοβισμένο και ανησύχησαν. Πάρα πολύ συχνά πεταγόταν στον ύπνο του και ήταν μονίμως ταραγμένο. 

Θορυβημένοι απευθύνθηκαν σε παιδοψυχολόγο, ο οποίος μέσα από μια ζωγραφιά του παιδιού ανακάλυψε τη φρικτή αλήθεια που βίωνε μέσα στο σπίτι του. 

Όπως αποκαλύφθηκε ο γιος της 52χρονης νταντάς του παιδιού πήγαινε συχνά στο σπίτι της οικογένειας τα πρωινά, όταν οι γονείς απουσίαζαν στις εργασίες τους, και προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του. 

Το πιο ανατριχιαστικό είναι ότι η μητέρα του φερόμενου ως δράστη, φέρεται να γνώριζε όλη την αλήθεια και παρ’ όλ’ αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες, επέτρεπε στον γιο της να πηγαίνει επανειλημμένως στο σπίτι. Σαν να μην έφτανε αυτό φέρεται να ασκούσε ψυχολογική βία και να απειλούσε το 4χρονο αγοράκι να μην αποκαλύψει την αλήθεια. 

Αγρίνιο: Η μητέρα του παιδόφιλου τα ήξερε όλα κι απειλούσε τον 4χρονο

Οι γονείς κατέθεσαν μήνυση εναντίον του 28χρονου και του ασκήθηκε δίωξη για γενετήσιες πράξεις σε ανήλικο κάτω των δέκα ετών. Ωστόσο, ο φερόμενος ως δράστης δεν έχει συλληφθεί, παρά το γεγονός ότι ο εισαγγελέας έδωσε εντολή χθες να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της ταυτότητάς του.

Αναμένεται να κληθεί σε απολογία από τον ανακριτή από μέρα σε μέρα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top