Αγρίνιο: Γιατί κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος ο 28χρονος;

Τα στοιχεία του δόθηκαν στη δημοσιότητα αλλά ο ίδιος δεν κρατείται

Αγρίνιο: Γιατί Δεν Έχει Συλληφθεί Ακόμα Ο 28χρονος

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η νέα υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ενός 4χρονου αγοριού στο Αγρίνιο από έναν 28χρονο ποδοσφαιριστή της Γ΄ Εθνικής. Αυτό όμως που προκάλεσε πολλά ερωτήματα ήταν το γεγονός ότι παραμένει ελεύθερος, παρά το γεγονός ότι η Εισαγγελία Στρατοδικείου Ιωαννίνων έδωσε εντολή να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της ταυτότητάς του και οι φωτογραφίες του. 

Αγρίνιο: «Το παιδί ήταν τρομαγμένο και πεταγόταν στον ύπνο του»

Σύμφωνα με νομικούς κύκλους, η μη σύλληψή του 28χρονου δεν οφείλεται σε παραδρομή, καθώς δεν έχει ακόμα κληθεί σε απολογία. 

Οι γονείς του παιδιού κατήγγειλαν την ασέλγεια τον Ιούλιο του 2021 και η ποινική δίωξη σε βάρος του 28χρονου ασκήθηκε τον Φεβρουάριο του 2022.

Όλο αυτό το διάστημα δεν κδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 28χρονο, ενώ η Αστυνομία πήρε τα δακτυλικά του αποτυπώματα πριν από μερικές ημέρες.

Επίσης, η ασέλγεια δε συνιστά αυτόφωρο αδίκημα με αποτέλεσμα η έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του 28χρονου να εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια του Εισαγγελέα.

Όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας του παιδιού, Π. Βαμβακάς στο agriniopress.gr «η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της. Η νεότερη εξέλιξη, αυτή της δημοσιοποίησης, για εμάς ήταν αναμενόμενη. Θα ακολουθήσει η απολογία του φερόμενου δράστη και αναμένουμε εξελίξεις. Έχουμε εμπιστοσύνη στις διωκτικές αρχές μιας και στο θέμα επιδείχθηκε άψογη επιστημονική και νομική προσέγγιση».

Αγρίνιο: Ο 28χρονος που κατηγορείται πως ασέλγησε σε 4χρονο αγοράκι

Ειδικοί παιδοψυχολόγοι στηρίζουν το αγοράκι και η οικογένεια αναμένει την απολογία του κατηγορούμενοι. 

Αγρίνιο: Η μητέρα του 28χρονου ήταν η νταντά του παιδιού

Όπως έγινε γνωστό η μητέρα του 28χρονου ήταν η νταντά του μικρού αγοριού. Μάλιστα η ίδια φέρεται να γνώριζε τις αρρωστημένες πράξεις τους γιου της και τον κάλυπτε. 

Αγρίνιο: Η μητέρα του παιδόφιλου τα ήξερε όλα κι απειλούσε τον 4χρονο

Είχε φτάσει στο σημείο να ασκεί ψυχολογικό πόλεμο στο παιδί και να το απειλεί να μη μιλήσει, ενώ παρ’ ότι γνώριζε την αλήθεια, του επέτρεπε να πηγαίνει στο σπίτι της οικογένειας επανειλημμένα. 

Οι δύο οικογένειες είχαν φιλικές σχέσεις και γι’ αυτό οι γονείς του 4χρονου είχαν εμπιστευτεί την 52χρονη να φροντίζει το παιδί τους όταν εκείνοι βρίσκονταν στις εργασίες τους. 

Αγρίνιο: Η αλήθεια αποκαλύφθηκε από μια ζωγραφιά

Η φρικτή αλήθεια ήρθε στο φως από μια ζωγραφιά του μικρού αγοριού, που παρουσίαζε τον 28χρονο ως τέρας, κάτι που θορύβησε τους γονείς του. Παράλληλα ήταν αρκετά φοβισμένος, βρισκόταν συνεχώς σε υπερένταση και αντιδρούσε με τρόμο σε σκηνές με αγκαλιές που παρακολουθούσε στην τηλεόραση. 

Αγρίνιο: Η ζωγραφιά του παιδιού παρουσίαζε τον 28χρονο ως τέρας

Ο παιδοψυχολόγος είπε στους γονείς ότι κάτι σοβαρό έχει συμβεί και το ίδιο το παιδί κατονόμασε τον 28χρονο, ως τον άνθρωπο που ασελγούσε σε βάρος του. 

Οι γονείς υπέβαλαν μήνυση και ασκήθηκε δίωξη εναντίον του φερόμενου ως δράστη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top