Αγρίνιο: Η ζωγραφιά του 4χρονου που «πρόδωσε» την ασέλγεια από τον 28χρονο

Το παιδί φοβόταν όταν έβλεπε συγκεκριμένες σκηνές στην τηλεόραση

Αγρίνιο: Η ζωγραφιά του παιδιού παρουσίαζε τον 28χρονο ως τέρας

Οργή και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Αγρινίου η δράση του 28χρονου. Ο νεαρός άνδρας κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος ενός αγοριού μόλις τεσσάρων ετών. Από τις αρχές εξετάζεται και ο ρόλος της μητέρας του που ήταν η νταντά του παιδιού. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κωνσταντίνας Τσεγγενέ, από τον Μάρτιο του 2021 ο κατηγορούμενος, 28 ετών, φέρεται ότι ασελγούσε σε βάρος του μικρού αγοριού, μέσα στο σπίτι του.

Η οικογένεια του κατηγορούμενου φέρεται ότι διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τους γονείς του παιδιού. 

Αγρίνιο: «Το παιδί ήταν τρομαγμένο και πεταγόταν στον ύπνο του»

Πώς αποκαλύφθηκε η δράση του 28χρονου

Οι δύο οικογένειες σύμφωνα με πληροφορίες είχαν φιλικές σχέσεις εδώ και καιρό.

Ο πατέρας του 4χρονου και αυτός του δράστη συνεργάζονταν επαγγελματικά. Η γνωριμία τους ήταν εκείνη η οποία έπαιξε ρόλο προκειμένου η οικογένεια να εμπιστευτεί στην 52χρονη το παιδί τους.

Αγρίνιο: Ο 28χρονος που κατηγορείται πως ασέλγησε σε 4χρονο αγοράκι

Η οικογένεια του 4χρονου άρχισε να ερευνά το ενδεχόμενο κακοποίησης του παιδιού όταν το είδε να αντιδρά άσχημα σε σκηνή στην τηλεόραση. Το παιδί αντέδρασε φοβικά.

Αυτή η συμπεριφορά σε συνδυασμό με ζωγραφιές του παιδιού που απεικόνιζαν τον 28χρονο ως τέρας, οδήγησαν τον πατέρα του σε έρευνα και στην συνέχεια σε καταγγελία, σε βάρος τόσο του νεαρού, όσο και της μητέρας του. 

«Αυτή η υπόθεση ήταν εδώ και ένα χρόνο περίπου και τώρα βγήκε τώρα τι έγινε δεν ξέρω. Έπεσα από τα σύννεφα δεν ήξερα τίποτα, είναι αρρωστημένα πράγματα αυτά» ανέφερε ο θείος του κατηγορούμενου.

«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη μας ενοχλούν μέσα από το κινητό χθες μου έστειλε ένας από τις Σέρρες να χαίρεσαι κυριά μου τον παιδεραστή σου» λέει συγγενής του κατηγορούμενου.

Ο 28χρονος ήταν παίκτης σε ομάδες της Γ’ Εθνικής. Η αποκάλυψη της δράσης του σόκαρε όσους τον γνώριζαν και είχαν βρεθεί μαζί του σε γήπεδα. 

«Ήταν ο covid τον Μάρτιο του 21 που έφερε το δελτίο, αλλά δεν έπαιξε ποτέ στην ομάδα, απλώς παρουσιάστηκε και μετά έφυγε για τον στρατό, εξαφανίστηκε. Τώρα μάθαμε τα γεγονότα» λέει ο Βασίλης Κατσαγάνης, πρόεδρος ΑΕ Μεσολογγίου.

Οι αρχές εξετάζουν προσεκτικά τον ρόλο που έπαιξε η μητέρα του, η οποία ήταν νταντά του παιδιού για πάνω από ένα χρόνο.

Αγρίνιο: Η μητέρα του παιδόφιλου τα ήξερε όλα κι απειλούσε τον 4χρονο

Όπως αποκαλύπτει μέσα από ανάρτηση της η Σοφία Μπεκατώρου η μητέρα του κατηγορούμενου γνώριζε τα πάντα και διευκόλυνε την είσοδο του γιου της στο σπίτι ενώ ασκούσε και ψυχολογική πίεση στο παιδί για να μην μιλήσει. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top