Κολωνός: «Κατέρρευσε» η μητέρα του 36χρονου - «Mαμά, δεν έχω κάνει τίποτα!»

Τι είπε η μητέρα του 36χρονου στην κάμερα του Star

Κολωνός

«Λύγισε» η μητέρα του 36χρονου συλληφθέντα για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης. Μιλώντας στην κάμερα του Star, η  γυναίκα κατέρρευσε αφού όπως είπε σε καμία περίπτωση δε γίνεται να εμπλέκεται ο γιος της στην υπόθεση του Κολωνού.

Κολωνός: «Την πέρασα για 18 ετών. Μου είπε ότι ήταν 17»

Τη μητέρα του 36χρονου συνάντησε στο κέντρο της Αθήνας αποκλειστικά ο Βαγγέλης Γκούμας για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star. Η γυναίκα μόλις είχε μάθει ότι το παιδί της  είχε συλληφθεί. Δεν είχαν περάσει ούτε 20 λεπτά.

Με τρεμάμενη φωνή και κλαίγοντας άνοιξε την ψυχή της και άρχισε να περιγράφει σε μια συγκλονιστική μαρτυρία το τι είχε συμβεί.

Δεν άντεξε και «λύγισε» όταν μιλούσε για τον γιο της που, όπως, λέει δεν εμπλέκεται σε καμία περίπτωση στην υπόθεση.

Δε μπορώ να πιστέψω ότι το παιδί μου εμπλέκεται σε αυτή την υπόθεση. Πραγματικά δεν το πιστεύω! Είμαστε όλοι πολύ σοκαρισμένοι...

«Ο γιος μου είναι ένα παιδί με σοβαρά προβλήματα υγείας. Με πήρε κι έκλαιγε, μου είπε "μαμά δεν έχω κάνει τίποτα"» πρόσθεσε μη μπορώντας να συγκρατήσει το κλάμα της. 

Απαντώντας σε ερώτηση του Βαγγέλη Γκούμα για το αν είχε μιλήσει αυτό το διάστημα με τον γιο της για την υπόθεση του Κολωνού, η μητέρα του 36χρονου είπε πως μένουν σε διαφορετικά σπίτια με τον γιο της και δεν είχαν κάνει συζήτηση. 

Σε καμία περίπτωση, τόνισε, δεν γνώριζε ο γιος της τον 53χρονο κατηγορούμενο, ενώ δεν μένουν καν στην ίδια περιοχή.

Κολωνός: Νέα στοιχεία επιβαρύνουν τη μητέρα της 12χρονης

Κολωνός: Ποιος είναι ο 36χρονος κατηγορούμενος για την υπόθεση του Κολωνού

Ο 36χρονος άνδρας που συνελήφθη είναι διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο «Μεταξά». Με εντολή του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Γκούμα, οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο προσπαθούν να μάθουν ποιος είναι ο συνάδελφος τους που συνελήφθη. Δε μπορούν να πιστέψουν ότι κάποιος που εργαζόταν μαζί τους έχει οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση της 12χρονης.

Ο 36χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα σήμερα το πρωί. Ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Δευτέρα. 

Ο δικηγόρος του, Λάμπρος Μπριάνος, μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε πως ο 36χρονος υποστήριξε ότι δε βίασε τη 12χρονη. Υποστήριξε επίσης ότι την πέρασε για 18 ετών και η ίδια του είπε ότι είναι 17. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top