Κολωνός: «Την πέρασα για 18 ετών. Μου είπε ότι ήταν 17»

Διοικητικός υπάλληλος σε νοσοκομείο - Τέθηκε σε διαθεσιμότητα

Η μεταγωγή του 36χρονου στον εισαγγελέα

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί ο 36χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Ο άνδρας ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Δευτέρα. 

O 36χρονος που συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης

Ο 36χρονος είναι ο πέμπτος που συλλαμβάνεται για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό - Facebook

Κολωνός: Νέα στοιχεία επιβαρύνουν τη μητέρα της 12χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 36χρονος είναι διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο «Μεταξά» και κάτοικος δυτικών προαστείων. Με εντολή του υπουργού Υγείας, Θ. Πλεύρη μάλιστα τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ κινούνται οι διαδικασίες για την απόλυσή του.

συλληφθείς για βιασμό 12χρονης

Ο 36χρονος που συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό αρνήθηκε τις κατηγορίες - Eurokinissi

Ο δικηγόρος του, Λάμπρος Μπριάνος, μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε πως ο 36χρονος υποστήριξε ότι δε βίασε τη 12χρονη. Υποστήριξε επίσης ότι την πέρασε για 18 ετών και η ίδια του είπε ότι είναι 17. 

36χρονος συλληφθείς Κολωνός

Με εντολή του υπουργού Υγείας, ο 36χρονος τέθηκε σε διαθεσιμότητα - Facebook

Κολωνός: Συνελήφθη και τέταρτος άνδρας για τον βιασμό της 12χρονης

Αύριο αναμένεται να απολογηθούν ακόμα η μητέρα της 12χρονης, η οποία κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία και ο 33χρονος, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής και φέρεται να βίασε δύο φορές την ανήλικη. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.

Κολωνός: Οργή Γιαννάκου για τον 36χρονο συλληφθέντα - «Αυτός ο τύραννος θέλει να λέγεται υγειονομικός»

Την έντονη αντίδραση του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκου προκάλεσε η είδηση ότι ο 36χρονος συλληφθείς για τον βιασμό της 12χρονης είναι διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο «Μεταξά».

«Δεν το πιστεύουμε. Δεν μπορεί ένας υγειονομικός που προέβη σε αυτές τις κτηνώδεις πράξεις να αμαυρώνει την αυτοθυσία του υγειονομικού προσωπικού στη διάρκεια της πανδημίας» λέει αρχικά ο κ. Γιαννάκος.

«Εμείς οι υγειονομικοί απαλύνουμε το πόνο των κακοποιημένων παιδιών όπως κάνουν αυτές τις ημέρες στο "Αγλαϊα Κυριακού" με την 12χρονη και τα αδέλφια της και δεν προκαλούμε πόνο» συμπλήρωσε.

«Επισκέφθηκα την κλινική που φιλοξενείται η 12χρονη με τα αδέλφια της. Την είδα με τα μάτια μου. Όχι ότι έχει σημασία αλλά δεν μπορεί να πίστευε αυτός ο τύραννος ότι αυτό το μικρό κοριτσάκι είναι 17 χρονών...» τονίζει.

«Κοιτάξτε ποιο κτήνος μας δυσφημεί. Αυτόν που η υπηρεσία του νοσοκομείου "Μεταξά" στάθηκε δίπλα του στο σοβαρό πρόβλημα υγείας και τον μετακίνησε από βοηθό θαλάμου στο τηλεφωνικό κέντρο» αναφέρει.

«Η διαθεσιμότητα δε φθάνει. Δε μπορεί αυτό το τέρας να λαμβάνει το 50% του μισθού του και να είναι φυλακή. Θα πρέπει αμέσως να τρέξει η πειθαρχική διαδικασία και να απολυθεί. Δεν θέλουμε τέτοιους υγειονομικούς ανάμεσα μας» καταλήγει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top