Κολωνός: Νέα στοιχεία επιβαρύνουν τη μητέρα της 12χρονης

Τέσσερις συλλήψεις έως τώρα κι αναμένονται κι άλλες

Η μητέρα της 12χρονης

Τέσσερα άτομα έχουν συλληφθεί έως τώρα για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό και σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες μέρες η αστυνομία θα προχωρήσει και σε νέες. 

Κολωνός: Συνελήφθη και τέταρτος άνδρας για τον βιασμό της 12χρονης

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλη Λαμπρόπουλο, πρόκειται για ανθρώπους της διπλανής πόρτας, οικογενειάρχες και άτομα νεαρής ηλικίας. 

μητέρα 12χρονης Κολωνός

Νέα στοιχεία έχουν προκύψει που επιβαρύνουν τη θέση της μητέρας της 12χρονης - Eurokinissi

Τα ονόματα κάποιων εξ αυτών βρίσκονται ήδη στη δικογραφία, ενώ η 12χρονη φέρεται να έχει αναγνωρίσει κάποιους από τους βιαστές της μέσα από τις φωτογραφίες που της έδειξαν οι αστυνομικοί. 

Κολωνός: Νέα στοιχεία «καίνε» τη μητέρα της 12χρονης

Την ίδια ώρα στα χέρια των αστυνομικών υπάρχουν νέα στοιχεία που επιβαρύνουν τη μητέρα της 12χρονης. Η 37χρονη κρατείται στη ΓΑΔΑ και θα απολογηθεί τη Δευτέρα, ενώ αρνείται κάθε εμπλοκή με την υπόθεση και φέρεται να είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. 

Κολωνός: Ποιος είναι ο «Μιχάλης» που έκλεινε ραντεβού βιασμού στη 12χρονη

Όπως είπε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, η 37χρονη φέρεται να είχε ζητήσει μικροποσά από την κόρη της. Η ίδια ισχυρίζεται πως πρόκειται για χρήματα που είχε ζητήσει από συγγενικό της πρόσωπο και η 12χρονη ήταν απλά η μεσολαβήτρια για τη μεταφορά των χρημάτων. 

Επίσης, τον περασμένο Ιούλιο έγιναν στον λογαριασμό της μητέρας κάποιες καταθέσεις από δύο – τρία άτομα, τα οποία φαίνεται πως είναι ανάμεσα στους βιαστές της μικρής. 

Κολωνός: «Μου είπε ότι ήταν 17 χρονών και την πίστεψα», είπε ο 33χρονος

Η 37χρονη επιμένει ότι η κόρη της είχε πάρει, με προτροπή του 53χρονου, την τραπεζική της κάρτα και το ΙΒΑΝ του λογαριασμού της, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για τις παράνομες συναλλαγές του 53χρονου με τους παιδοβιαστές.

Σημαντικό στοιχείο είναι επίσης το γεγονός ότι το ψεύτικο προφίλ του κοριτσιού σε site ραντεβού είχε ενεργοποιηθεί 15 φορές από το Wi-Fi του σπιτιού της στα Σεπόλια, το οποίο, οι Αρχές πιστεύουν ότι αποτελεί απόδειξη ότι η 37χρονη μητέρα ήταν συνδιαχειρίστρια του ψεύτικου προφίλ του παιδιού.

Κολωνός: Τρίτη σύλληψη για τον βιασμό της 12χρονης

Η μητέρα ισχυρίζεται πως με το ίδιο Wi-Fi καλύπτονταν οι επικοινωνίες και άλλων μελών της οικογένειας, όπως και της 12χρονης, ενώ η ίδια επιμένει πως δε συμμετείχε στην σεξουαλική εκμετάλλευση της κόρης της.

Κολωνός: Τέταρτη σύλληψη για τον βιασμό της 12χρονης

Χθες το βράδυ η αστυνομία προχώρησε σε μια ακόμα σύλληψη, την τέταρτη, για τον βιασμό της 12χρονης. 

Γιάννης Σοφιανίδης

Η αστυνομία τις επόμενες μέρες θα προχωρήσει και σε άλλες συλλήψεις για τον βιασμό της 12χρονης - Intimenews

Πρόκειται για έναν 36χρονο Έλληνα, ο οποίος φέρεται να είχε έρθει σε επαφή με το παιδί από τη διαδικτυακή εφαρμογή των ραντεβού. Ο άνδρας συνάντησε το παιδί στον σταθμό του μετρό στα Σεπόλια, όπου και το βίασε έναντι αμοιβής. 

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα, προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που τον βαρύνουν. 

Κολωνός: Τι ισχυρίστηκε ο 33χρονος που συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης

Την Παρασκευή το βράδυ συνελήφθη επίσης ένας 33χρονος. Είναι κάτοικος Αγίας Βαρβάρας, ανύπαντρος κι εργαζόταν σε κατάστημα εστίασης. Φέρεται μάλιστα να ξέσπασε σε κλάματα κατά την κατάθεσή του στους αστυνομικούς.  

Ο ίδιος αρνείται ότι βίασε τη 12χρονη. Παραδέχθηκε ότι τη συνάντησε τρεις φορές στα Σεπόλια, όμως ισχυρίζεται ότι δεν είχε σεξουαλικές επαφές μαζί της. 

Ισχυρίστηκε επίσης ότι η ανήλικη ήταν εκείνη που τον προσέγγισε μέσω της εφαρμογής και του έστελνε επίμονα μηνύματα για να βρεθούν. Υποστήριξε ακόμα ότι του είχε κρύψει την πραγματική της ηλικία. 

Κολωνός - Θείος 12χρονης: «Στα 9 της μου ζήτησε να την υιοθετήσω»

«Μου είπε ότι ήταν 17 χρονών και την πίστεψα. Αν ήξερα ότι ήταν 12 ετών, δε θα της έλεγα ούτε καλησπέρα», κατέθεσε χαρακτηριστικά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top