Κολωνός: Ποιος είναι ο «Μιχάλης» που έκλεινε ραντεβού βιασμού στη 12χρονη

Αποκάλυψη Star

Κολωνός

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη σοκαριστική υπόθεση βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό. Εκτός από τον 53χρονο, ένας ακόμα άνδρας με το όνομα «Μιχάλης» φέρεται να έκλεινε ραντεβού στη 12χρονη.

Κολωνός: «Μου είπε ότι ήταν 17 χρονών και την πίστεψα», είπε ο 33χρονος

Το Star αποκαλύπτει ποιο είναι το προφίλ αυτού του ανθρώπου και πώς λειτουργούσε ο συγκεκριμένος άνδρας που έστελνε το παιδί στους βιαστές του.

Η 'Αννα Σταματιάδου έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχει ακόμη ένας άνδρας, εκτός από τον 53χρονο, για τον οποίο η 12χρονη μιλούσε για πολλή ώρα στην παιδοψυχολόγο στην κατάθεσή της.

Σύνφωνα με τη 12χρονη, ο «Μιχάλης» είναι κάτω των 30 ετών, περίπου 25 ετών, και είναι κάτοικος Γλυφάδας.

 υπόθεση βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό

Φέρεται να έκλεινε ραντεβού στο παιδί μέσω του instagram, εκτός, δηλαδή, από το viber όπου κι εκεί κλείνονταν ραντεβού. Η πρώτη επαφή με το παιδί φέρεται να έγινε τον Απρίλιο, περίπου την ίδια περίοδο που ξεκίνησε και ο εφιάλτης με τον 53χρονο.

Κολωνός: Από δύο άτομα τα εμβάσματα στον λογαριασμό της μάνας της 12χρονης

Ο «Μιχάλης» φέρεται να της έστειλε την πρώτη φορά ένα μήνυμα «τι κάνεις» στο messenger και μετά από παρότρυνση του 53χρονου, η μικρή του απάντησε. Στη συνέχεια συμφώνησαν να συνεχίσουν την επικοινωνία τους στο instagram. Από το σημείο αυτό και μετά, τις συνομιλίες της μικρής ανέλαβε ο 53χρονος.

Ο «Μιχάλης» νόμιζε κατά τα φαινόμενα πως μιλά με μια 16χρονη κοπέλα, όμως στην πραγματικότητα επικοινωνούσε με τον 53χρονο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο «Μιχάλης» έστελνε μηνύματα στη μικρή στην εφαρμογή instagram ότι θέλει να συναντήσει κάποιους φίλους του και στη συνέχεια κλείνονταν τα ραντεβού, πάντα στα Σεπόλια και μέσα σε αυτοκίνητα με «αντίτιμο» 50 ευρώ.

Η 12χρονη συμπλήρωσε στην κατάθεσή της πως ποτέ δε γνώρισε τον «Μιχάλη» από κοντά και πως όλα τα χρήματα τα έπαιρνε ο 53χρονος. Επίσης, πως 53χρονος και «Μιχάλης» δε γνωρίζονταν μεταξύ τους.

Οι Αρχές εξετάζουν, ωστόσο και το σενάριο ο «Μιχάλης» να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο, αλλά να είναι κάποιο ψεύτικο προφίλ που δημιούργησε ο 53χρονος.

Κολωνός: Προθεσμία πήρε ο τρίτος βιαστής της 12χρονης

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top