Κολωνός: «Μου είπε ότι ήταν 17 χρονών και την πίστεψα», είπε ο 33χρονος

Πώς έφτασε στη σύλληψη η αστυνομία

Κολωνός: Τι Είπε Στους Αστυνομικούς Ο Τρίτος Βιαστής

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα πήρε ο 33χρονος που συνελήφθη χθες το βράδυ για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό. Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το παιδί του είπε ότι ήταν μεγαλύτερης ηλικίας και το πίστεψε. 

«Μου είπε ότι ήταν 17 χρονών και την πίστεψα. Δεν έδωσα μεγάλη σημασία στην ηλικία», φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς της ασφάλειας. 

Κολωνός: Προθεσμία πήρε ο τρίτος βιαστής της 12χρονης

Ο 33χρονος είναι από την Αγία Βαρβάρα εργάζεται σε εργοστάσιο. Φέρεται να συνομιλούσε με το κοριτσάκι μέσω της εφαρμογής Blindchat και να πραγματοποίησε δύο ραντεβού μαζί της.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση έφτασαν στα ίχνη του μέσα από τις αναλύσεις των εγκληματολογικών εργαστηρίων, καθώς βρέθηκαν ψηφιακή ίχνη και συνομιλίες του με το παιδί. Φέρεται επίσης να τον αναγνώρισε από φωτογραφίες και η ίδια η 12χρονη. 

Κολωνός: Τρίτη σύλληψη για τον βιασμό της 12χρονης

Ο δικηγόρος του 33χρονου, Γιάννης Μπαρκαγιάννης, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η προθεσμία δόθηκε, ώστε να μπορέσει και ο ίδιος να μελετήσει τη δικογραφία. 

Κολωνό: Στο «Χαμόγελο του Παιδιού» τα πέντε αδελφάκια της 12χρονης

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, είπε πως τα πέντε αδελφάκια της 12χρονης βρίσκονται στην «αγκαλιά» του οργανισμού μετά από εισαγγελική εντολή. 

Κολωνός: «Μου έλεγαν ότι έχουν παιδιά»- Αυτοί είναι οι βιαστές της 12χρονης

Τα αδελφάκια θα παραμείνουν στο Χαμόγελο και δέχονται ήδη την απαραίτητη φροντίδα των γιατρών και των κοινωνικών λειτουργών. 

Ο κ. Γιαννόπουλος τόνισε ότι η εισαγγελέας έκρινε πως τα αδέλφια δεν έπρεπε να χωριστούν και να οδηγηθούν σε διαφορετικούς χώρους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top