Κολωνός: «Μου έλεγαν ότι έχουν παιδιά»- Αυτοί είναι οι βιαστές της 12χρονης

Όσα αποκάλυψε η ανήλικη στους ψυχολόγους - Σοκαριστικοί διάλογοι

Κολωνός: Τα Προφίλ Των Βιαστών Που Έδωσε Η 12χρονη

Τις περιγραφές και τα στοιχεία ακόμα τεσσάρων ανδρών φέρεται να έδωσε στην κατάθεσή της η 12χρονη στον Κολωνό. Οι αστυνομικοί με τη συνεργασία ειδικού παιδοψυχολόγου εντόπισαν αρχικά τις κλήσεις στο κινητό της 12χρονης, στη συνέχεια της έδειξαν φωτογραφίες τους από τις αστυνομικές τους ταυτότητες και κατάφεραν να «ξεκλειδώσουν» το παιδί, ώστε να μπορέσει να τους δώσει περισσότερα στοιχεία.

Κολωνός: Ακόμα 4 ονόματα βιαστών έδωσε η 12χρονη - Σοκάρει η δικογραφία

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Άννας Σταματιάδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το παιδί έδωσε τις περιγραφές των βιαστών της. Οι άνδρες που έχουν ταυτοποιηθεί είναι:

Κολωνός: «Εγώ της πήρα το ποδήλατο, δικό μου είναι το κινητό»

  • ένας «Πάνος»: Είναι 40 ετών από την Παλλήνη, οδηγάει ένα κόκκινο αυτοκίνητο γαλλικής μάρκας και η γνωριμία τους έγινε μέσω Instagram.
  • ένας «Αλέξανδρος»: Είναι 30 ετών από το Ίλιον, οδηγάει μαύρο αυτοκίνητο και σύμφωνα με το κορίτσι έχει ένα παιδί συνομήλικό της, 12 ετών. Η γνωριμία τους έγινε μέσω viber.
  • Το όνομα του τρίτου άνδρα δεν διευκρινίζεται. Σύμφωνα με τη 12χρονη είναι πατέρας δύο παιδιών και οδηγούσε ένα λευκό ιαπωνέζικο αμάξι . Όπως είπε η ανήλικη συναντήθηκε τρεις φορές μαζί του

Κολωνός: Άνδρες με παιδιά οι βιαστές της 12χρονης - Σοκάρουν οι διάλογοι με τους παιδοψυχολόγους

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Άννας Σταματιάδου, κάποιοι από τους επίδοξους βιαστές της 12χρονης εμφανίζονταν στις εφαρμογές με γυναικεία ονόματα, όπως Ελένη και Μαρία. Πίσω από τα γυναικεία ψευδώνυμα μπορεί να κρύβονται άνθρωποι της καλής κοινωνίας.

Κολωνός: Αναζητούν τον «Μιχάλη» που συνόδευε τη 12χρονη στα ραντεβού

Οι αστυνομικοί μιλούν για πρόσωπα «έκπληξη». Άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης της εκκλησίας, επιχειρηματίες και καλλιτέχνες. Τρεις από τους 11 άνδρες που αναγνώρισε η μικρή θα βρεθούν σύντομα αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη μετά από την κατάθεση της.

Ακολουθούν οι διάλογοι της 12χρονης με τους παιδοψυχολόγους, στους οποίους περιέγραψε τα προφίλ των βιαστών της:

Ψυχολόγος: Αυτόν τον άνθρωπο τον ξέρεις ;

12χρονη: Ναι, τον βρήκαμε από την εφαρμογή Βlindchat.  Είχαμε ερωτικές επαφές με προφυλάξεις. Μου έδινε 50 ευρώ.  

Ψυχολόγος: Πού και πότε βρισκόσασταν;

12χρονη: Συνήθως απόγευμα, ερχόταν με ένα μαύρο P και με ένα άλλο όχημα από τη δουλειά του. Μου είχε πει ότι φτιάχνει αμάξια, ότι έχει συνεργείο.

Κολωνός: Τα σοκαριστικά μηνύματα για το κλείσιμο των «ραντεβού»

Ψυχολόγος: Τι ξέρεις για αυτόν;

12χρονη: Έχει νομίζω δύο κόρες ή τρεις... Νομίζω στην ηλικία μου. Αυτός ήξερε ότι εγώ είμαι 16 ετών. Δεν αναρωτήθηκε αν είμαι μικρότερη. Τα λεφτά όλα... και από αυτόν τα έπαιρνε ο 53χρονος.

Ψυχολόγος: Υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που έχεις τα κινητά τους; 

12χρονη: Nαι, είχα έναν … αλλα δεν ξέρω και πολλά για αυτόν. Ξέρω ότι έχει δυο παιδάκια, είναι παντρεμένος και είχε ένα λευκό T.

Ψυχολόγος: Πόσες φορές βρεθήκατε με αυτόν; 

12χρονη: Τρεις, αλλά τώρα δεν έχω το τηλέφωνό του. 

Στη συνέχεια η ψυχολόγος τη ρωτάει και για άλλον άνδρα:

Ψυχολόγος: Αυτός ο άντρας γνωρίζεις είναι παντρεμένος ή ελεύθερος;

12χρονη: Ελεύθερος είναι. Στο viber είχε φωτογραφία με στρατιωτική μπλούζα, αλλά δεν έχει σχέση με τον στρατό.  Και αυτός μου έδινε 50 ευρώ. Δε θυμάμαι κάτι άλλο.

Τα χρήματα σε κάθε συνάντηση σύμφωνα με πληροφορίες είναι σχεδόν πάντα τα ίδια: 50 ευρώ. Τα ραντεβου κλείνονται μεσημέρι ή απόγευμα. Πώς αιτιολογούσε την απουσία της απο το σπίτι η 12χρονη; Φέρεται να έλεγε στους γονεις της ότι πάει να παίξει στην πλατεία με τους φίλους της.

Κολωνός: Ο 53χρονος την «πάσαρε» και σε φίλο της οικογένειας

Η 12χρονη είχε δυο διαφορετικές κάρτες σε μια συσκευή. Πίσω από όλα τα μηνύματα φέρεται να είναι, σύμφωνα με τη 12χρονη, ο 53χρονος. 

Στους περισσότερους πελάτες η προσέγγιση ίδια: πρώτο βήμα η εφαρμογή γνωριμιών blindchat, δεύτερο βήμα το viber. Ο 53χρονος φέρεται να έστελνε προκλητικά μηνύματα ακόμη και σε γνωστούς της θείας του κοριτσιού που βοήθησε στην αποκάλυψη της φρίκης.

Ακολουθεί νέος διάλογος του παιδιού με ψυχολόγου:

Ψυχολόγος: Αυτόν τον Μ. Ν. τον ξέρεις; (Της δείχνουν στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφία προφίλ χρήστη)

12χρονη: Nαι, είναι γνωστός της θείας μου. Μια μέρα μιλήσαμε με μηνύματα. Μου έλεγε να προσέχω, γιατί ήξερε τον 53χρονο. Ποτέ όμως δεν έγινε κάτι με αυτόν.  

Ψυχολόγος: Ποιος τον προσέγγισε ;

12χρονη: Του έστειλε μήνυμα ο 53χρονος σαν να είμαι εγώ και με εξέθεσε, γιατί αυτός ο άνθρωπος μας ξέρει. Γνωρίζει καλά τη θεία μου.

Το πελατολόγιο του 53χρονου είναι πελώριο. Πολλοί, όμως, έφευγαν από το ραντεβού, όταν καταλάβαιναν ότι έχουν να κάνουν με ανήλικο.  

Ψυχολόγος: Θυμάσαι κάποιον άλλον άντρα;

12χρονη: Ναι θυμάμαι έναν Α. Δουλεύει στον Πειραιά. Ήταν ηλεκτρολόγος στα καράβια και ζει στην Κόρινθο. Έχει τζιπ

Ψυχολόγος: Πως τον γνώρισες;

12χρονη: Μέσω της εφαρμογής. Συναντηθήκαμε για να βρεθούμε ερωτικά. Αυτός ήθελε να πάμε σε ξενοδοχείο, αλλά εγώ δεν ήθελα και έτσι του είπα και καλά ότι θέλω τα λεφτά για να τα πάω στη μαμά μου και να γυρίσω πίσω μαζί του αργότερα για να έχουμε πιο πολύ χρόνο. Και έφυγα από το ραντεβού. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top