Κολωνός: Αναζητούν τον «Μιχάλη» που συνόδευε τη 12χρονη στα ραντεβού

Τι ανέφερε το κορίτσι για τον μυστηριώδη συνεργό του 53χρονου

Κολωνός: Αναζητούν Συνεργό Του 53χρονου

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει τα προφίλ του 53χρονου, που βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη στον Κολωνό, στην εφαρμογή γνωριμιών για να διαπιστωθεί αν είχαν πέσει κι άλλα ανήλικα παιδιά θύματά του. Αναζητείται, επίσης, ο «Μιχάλης», ο οποίος φέρεται να ήταν συνεργός του 53χρονου και να συνόδευε τη 12χρονη σε πολλά ραντεβού. Την ίδια ώρα ερευνάται αν είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και μαστροπείας κάποιο από τα αδέλφια της ανήλικης.

Συνεχίζονται οι έρευνες γύρω από την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, με τους αστυνομικούς του Ανηλίκων να αναζητούν τώρα τον μυστηριώδη συνεργό του 53χρονου, ο οποίος, σύμφωνα με την κατάθεση της μικρής, τη συνόδευε επίσης στα ραντεβού με τους «πελάτες».

Κολωνός: Τα σοκαριστικά μηνύματα για το κλείσιμο των «ραντεβού»

Το παιδί δεν έχει δώσει πολλές απαντήσεις σχετικά με τον «Μιχάλη» στις συμπληρωματικές καταθέσεις της, ενώ μετά τη σύλληψη της μητέρας της είναι αρκετά σιωπηλή. 

Κολωνός: Τι κατέθεσε η 12χρονη

Η ανήλικη κατέθετε την Τετάρτη για 50 λεπτά στην υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων. Όμως, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, δεν ήταν καθόλου ομιλητική κι έδινε αόριστες απαντήσεις στις ερωτήσεις τους. 

Κολωνός: Ποια είναι η μητέρα της 12χρονης - Τα 8 παιδιά και τα social media

Μετά τη σύλληψη της μητέρας της, μάλιστα, για διακεκριμένη μαστροπεία κλείστηκε ακόμα περισσότερο στον εαυτό της. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι μέχρι εκείνη την ώρα ήταν συνεργάσιμη κι έδινε σημαντικές πληροφορίες για τον ρόλο του 53χρονου και για τα ραντεβού με τους βιαστές της. 

μητέρα 12χρονης

Η 12χρονη μετά από τη σύλληψη της μητέρας της φέρεται να έχει κλειστεί στον εαυτό της - Intimenews

Τώρα οι παιδοψυχολόγοι προσπαθούν να την κάνουν να τους εμπιστευθεί ξανά για να μπορέσουν να πάρουν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα. 

Ο ρόλος του «Μιχάλη» στην υπόθεση του Κολωνού 

Η 12χρονη κατέθεσε ότι ο «Μιχάλης» φέρεται να έκλεινε τα ραντεβού με τους βιαστές και τη συνόδευε στον σταθμό Σεπόλια του μετρό, όπου ήταν το σημείο συνάντησης με τους «πελάτες». 

Κολωνός: Εντάλματα σύλληψης και για άλλα άτομα - Νέα σοκαριστική μαρτυρία

«Έπαιρνα τα χρήματα που μου έδιναν και του τα παρέδιδα. Εκείνος τα άφηνε στο κατάστημα. Υπάρχει και ένα δεύτερο άτομο που ερχόταν μαζί μου στα ραντεβού», είπε. 

Κατέθεσε, επίσης, ότι όταν τη συνόδευε ο 53χρονος φρόντιζε να μένει σε μια απόσταση και της υποδείκνυε τα αυτοκίνητα των «πελατών».

«Μου έλεγε ακόμα και αριθμούς από πινακίδες για να μπαίνω στα αυτοκίνητα», είπε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς το παιδί. 

Κολωνός: Έρευνες σε οίκο ανοχής – Βρέθηκαν ναρκωτικά στο σπίτι

Κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι της οικογένειας της 12χρονης οι αστυνομικοί βρήκαν «φιξάκια» ηρωίνης, για τα οποία συνελήφθη ο πατέρας της μικρής, ο οποίος είχε απομακρυνθεί από το σπίτι, καθώς ήταν τοξικομανής και αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα. 

Κολωνός: Η μητέρα της 12χρονης και το έμβασμα των 300 ευρώ

Η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα και στον οίχρκο ανοχής, όπου, σύμφωνα με καταγγελία, ο 53χρονος εξέδιδε το παιδί. 

Όπως αποδείχτηκε, ο χώρος λειτουργούσε παράνομα, παρά το γεγονός ότι είχε σφραγιστεί, και οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη τεσσάρων γυναικών. 

Κολωνός: «Θα χρειαστώ 100 ευρώ, όπως βλέπεις το έχω "παγώσει"»

Τις επόμενες ώρες στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια θα εξεταστεί το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του οίκου ανοχής, για να διαπιστωθεί αν όντως αποτυπώνεται σε αυτό το κορίτσι. 

Οι αστυνομικοί εξετάζουν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες πιθανόν στον συγκεκριμένο οίκο ανοχής να εργαζόταν στο παρελθόν η μητέρα της 12χρονης. 

Κολωνός: Ο 53χρονος είχε 76 προφίλ στο διαδίκτυο

Εντύπωση έχει προκαλέσει και το γεγονός ότι ο 53χρονος είχε δημιουργήσει συνολικά 76 προφίλ στην εφαρμογή ανώνυμων επικοινωνιών, στην οποία εξέδιδε την ανήλικη, αλλά και σε άλλες αντίστοιχες διαδικτυακές σελίδες. 

Κολωνός: Σοκάρει η 12χρονη - «Mε απειλούσε, με έβαζε να το κάνω με άλλους»

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εξακριβώσουν αν υπήρχαν κι άλλα ανήλικα θύματα του 53χρονου, ενώ συνεχίζεται η διαδικασία ταυτοποίησης προσώπων μέσα από τα 253 προφίλ που έχουν εντοπιστεί. Καποιοι από αυτούς είχαν πάει σε ραντεβού με τη μικρή, κάποιοι άλλοι είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον.  

Ο 42χρονος που συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης

Οι αρχές δίνουν το μεγαλύτερο βάρος στις περίπου 300 καταχωρήσεις επαφών από ενήλικα άτομα που βρέθηκαν στο κινητό του κοριτσιού. Με ορισμένες από αυτές υπήρχε συχνή επικοινωνία και ανταλλαγές ύποπτων μηνυμάτων. Τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών επιχειρούν να συνδέσουν τους αριθμούς με συγκεκριμένα πρόσωπα.

Σε περίπτωση που υπάρχει ταυτοποίηση και διαπιστώνεται ποινική εμπλοκή στην υπόθεση, θα γίνεται άμεσα σύλληψη. Μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξουν σύντομα και άλλα εντάλματα για τη σύλληψη προσώπων από το περιβάλλον των κατηγορουμένων.

Κολωνός: Θα εξεταστούν και τα υπόλοιπα παιδιά

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εξετάζουν το ενδεχόμενο η 12χρονη να μην ήταν το μόνο θύμα βιασμού και μαστροπείας στην οικογένεια. 

Κολωνός: «Η μητέρα άρχισε να εκδίδει πρώτη το παιδί όταν ήταν 11 ετών»

Τα έξι αδέλφια του κοριτσιού, ηλικίας 16 , 15, 12, 10, 8 και 7 ετών, φιλοξενούνται στο νοσοκομείο Παίδων κι εξετάζονται από παιδοψυχολόγους και ιατροδικαστές, ώστε να διαπιστωθεί αν έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης. 

Τα δύο μεγαλύτερα, ενήλικα αδέρφια, που μένουν προσωρινά με συγγενικά πρόσωπα, θα εξεταστούν τις επόμενες ημέρες και εκείνα από ιατροδικαστή. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top