Κολωνός: Ποια είναι η μητέρα της 12χρονης - Τα 8 παιδιά και τα social media

Στο νοσοκομείο «Παίδων» τα έξι ανήλικα παιδιά της μετά τις αποκαλύψεις

Κολωνός: Ποια Είναι Η Μάνα Της 12χρονης - Το Προφίλ Της

Πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό είναι η ίδια της η μητέρα, η οποία κατηγορείται για μαστροπεία. Η 37χρονη καλείται να εξηγήσει ποιος ήταν ο ρόλος της στην υπόθεση, την ώρα που τα έξι ανήλικα παιδιά της με εισαγγελική παραγγελία βρίσκονται στο νοσοκομείο Παίδων και εξετάζονται από ειδικούς. 

Κολωνός: Εντάλματα σύλληψης και για άλλα άτομα - Νέα σοκαριστική μαρτυρία

Με μια αθλητική κουκούλα αθλητικής φόρμας και μια χειρουργική μάσκα, η μάνα οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Ευελπίδων. Ένα πρόσωπο κομβικό στη ζωή και την ύπαρξη της 12χρονης, όπως κάθε μητέρα στη ζωή ενός παιδιού.

Κολωνός: Η μητέρα της 12χρονης και το έμβασμα των 300 ευρώ

Το πρόσωπο «κλειδί» σε αυτή τη φρικιαστική υπόθεση. Καλείται να εξηγήσει τι ρόλο έπαιξε στη ζωή της κόρης της και αν είναι αθώα, όπως δηλώνει, γιατί δεν είχε γρήγορα αντανακλαστικά να καταλάβει τι γινόταν μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Κολωνός: «Η μητέρα άρχισε να εκδίδει πρώτη το παιδί όταν ήταν 11 ετών»

Κολωνός - μητέρα 12χρονης 2

Η μητέρα της 12χρονης αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται / Intime

Κολωνός: Ποια είναι η μητέρα των 8 παιδιών

Η γυναίκα στα 37 της χρόνια έχει ήδη οκτώ παιδιά. 

Τα πέντε μεγαλύτερα παιδιά τα είχε αποκτήσει με τον πρώτο της σύντροφο, ο οποίος συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών. Τα τρία μικρότερα τα είχε αποκτήσει με τον δεύτερο σύντροφό της, πακιστανικής καταγωγής. 

Κολωνός: «Είμαι σοκαρισμένη από αυτά που ανακάλυψα»

Η γυναίκα δούλευε ως καθαρίστρια στο κατάστημα του 53χρονου και στη συνέχεια έφερνε περιστασιακά στο μαγάζι τη 12χρονη κόρη της για θελήματα και δουλειές.

Κολωνός: Το προφίλ της 37χρονης μητέρας στο social media

Η φωτογραφία του προφίλ της στον λογαριασμό της στο Facebook δείχνει μια όμορφη, νέα γυναίκα, με λεπτά χαρακτηριστικά. 

Μέσα από το προφίλ της εκδήλωνε δημόσια την αγάπη της και την περηφάνεια για τα παιδιά της. Τα εκθείαζε για τις επιδόσεις τους στα αθλήματα και τη μουσική. 

Κολωνός - μητέρα 12χρονης

Η μητέρα της 12χρονης ήταν εξοικιωμένη με τα social media / Φωτογραφία από το δελτίο ειδήσεων του Star

Όμως είναι άξιο απορίας πώς μια νέα μάνα 37 ετών, εξοικειωμένη με τα social media,  δεν αντιλήφθηκε και δεν πήρε θέση, όταν η 12χρονη κόρη της ανέβαζε στο TikTok κουτιά με πανάκριβα κινητά και πολλά χρήματα σκορπίσμενα στο πάτωμα, εικόνες που δε συνάδουν με την ηλικία της.

Κολωνός: Στο νοσοκομείο «Παίδων» τα έξι ανήλικα παιδιά

Τα ανήλικα παιδιά, με προφορική εισαγγελική εντολή, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Παίδων», συνοδεία της μεγαλύτερης αδελφής τους που ειναι 19 ετών. 

Πρόκειται για έξι παιδιά, τρία αγόρια και τρία κοριτσια. Οι ηλικιες τους ειναι 16 , 15, 12, 10, 8 και 7 ετών. Η αρχική εκτίμηση της εικόνας τους δείχνει καλή, ωστώσο θα υποβληθούν σε πλήρη παιδιατρικό και παιδοψυχιατρικό έλεγχο.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top