Κολωνός: Η μητέρα της 12χρονης και το έμβασμα των 300 ευρώ

Από τον 53χρονο, ως «οικονομική βοήθεια, επειδή είχε ανάγκη»

Κολωνός μάνα 12χρονης

Δε χωράει ο ανθρώπινος νους τις αποκαλύψεις που βλέπουν κάθε λεπτό το φως της δημοσιότητας για την τρομακτική υπόθεση του Κολωνού. Η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού που κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία κατά συρροή της ίδιας της της κόρης, παραδέχεται ότι δεχόταν εμβάσματα από τον 53χρονο. 

Κολωνός: «Η μητέρα άρχισε να εκδίδει πρώτη το παιδί όταν ήταν 11 ετών»

Αρνείται τις κατηγορίες η 37χρονη μητέρα και ισχυρίζεται ότι ο κατηγορούμενος προσπαθεί να την παγιδεύσει, όμως παραδέχεται ότι δεχόταν εμβάσματα από εκείνον. 

Με ισχυρή αστυνομική δύναμη η μητέρα της 12χρονης μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 14:30 στα δικαστήρια της Ευελπίδων. 

Φορούσε τζάκετ με κουκούλα και μάσκα και έμεινε στο γραφείο της ανακρίτριας για πολύ λίγη ώρα. 

Κολωνός: Σοκάρει η 12χρονη - «Mε απειλούσε, με έβαζε να το κάνω με άλλους

Κολωνός: Η 37χρονη φέρεται να έλαβε έμβασμα 300 ευρώ από τον 53χρονο

Ύποπτα εμβάσματα των 20 και 25 ευρώ που κατευθύνθηκαν στον λογαριασμό της αλλά και εκβιασμός στην οικογένεια του 53χρονου. Αυτά είναι τα δύο σημεία που «δένουν» τη μάνα της 12χρονης. 

Μάλιστα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Star, ο 53χρονος ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ στον Κολωνό άφηνε χρήματα για την 37χρονη σε φάκελο σε κατάστημα της περιοχής. 

Ο 53χρονος κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του φέρεται να παραδέχεται τουλάχιστον ένα έμβασμα ύψους περίπου 300 ευρώ το οποίο έδωσε στη μητέρα της 12χρονης, αλλά ισχυρίζεται ότι ήταν... οικονομική βοήθεια επειδή είχε ανάγκη

Κολωνός: Τι ισχυρίστηκε η μητέρα της 12χρονης - «Μας βοηθούσε με μικρά ποσά»

«Μας βοηθούσε κατά διαστήματα με μικρά ποσά», φαίνεται να παραδέχτηκε η μητέρα της 12χρονης. Όμως σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ισχυριστεί πως τα χρήματα αυτά τα έπαιρνε ως βοήθεια και όχι ως... αντάλλαγμα για την κόρη της. 

«Ο δράστης εκμεταλλευόμενος την οικονομική ανέχεια της οικογένειας προφανώς είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της μητέρας για αυτό και βλέπετε τα μικρά ποσά. Προφανώς τους βοηθούσε κατά διαστήματα με μικρά ποσά, έτσι μου έχει πει η μητέρα, και κέρδισε την εμπιστοσύνη τους. Είχε την εντύπωση ότι όλα ειναι φυσιολογικά και ότι το παιδί βρίσκεται απέναντι» δήλωσε ο δικηγόρος της 37χρονης κατηγορούμενης, Απόστολος Λύτρας.

Την ίδια στιγμή, ο ισχυρισμοί του 42χρονου που βίασε τουλάχιστον τέσσερις φορές το κορίτσι σοκάρουν.

«Η 12χρονη με προκαλούσε, είχαμε βρεθεί πίσω απο τα ΚΤΕΛ του Κηφισού. Δεν έχω καμία σχέση με τον συγκατηγορούμενο μου. Το παιδί με πίεζε να βρισκόμαστε. Έχω βρεθεί μαζί της λίγες φορές» είπε απροκάλυπτα ο 42χρονος. 

Η γιαγιά του 12χρονου κοριτσιού από την άλλη πλευρά δε μπορεί να διανοηθεί ότι μπορεί να συμμετείχε η νύφη της στο έγκλημα. 

Κολωνός: Τα μηνύματα της 37χρονης με τον 53χρονο και τη σύζυγό του

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έδειξε δεκάδες συνομιλίες της 37χρονης με τον κατηγορούμενο 53χρονο αλλά και με τη σύζυγό του.

Κολωνός: «Θα χρειαστώ 100 ευρώ, όπως βλέπεις το έχω "παγώσει"»

Μάλιστα σε ένα από τα μηνύματα φαίνεται πως η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού δεν ήταν διατεθειμένη να καταγγείλει τον άνθρωπο που εκμεταλλευόταν σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της αλλά ...αναγκάστηκε. 

«Και εγώ δε θέλω να φτάσουμε στο άλλο άκρο, να καταστραφούν δυο οικογένειες, όπως το είπες, 
αλλά με πιέζει η θεία του παιδιού ότι αν δεν το κάνω από εδώ εγώ, θα το κάνει αυτή από το νησί και δε μπορώ να την ηρεμήσω»
έγραψε σε sms η μητέρα της 12χρονης στη σύζυγο του 53χρονου, στις 3 Σεπτεμβρίου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top