Κολωνός: «Η μητέρα άρχισε να εκδίδει πρώτη το παιδί όταν ήταν 11 ετών»

«Έβλεπαν μάνα και κόρη με αγνώστους. Το παιδί εξαφανιζόταν μαζί τους»

Κολωνός: «Η Μητέρα Άρχισε Πρώτη Να Εκδίδει Τη 12χρονη»

Δεν έχουν τελειωμό οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την ειδεχθή υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό. Τα στόματα φαίνεται ότι ανοίγουν και οι μαρτυρίες προκαλούν αποτροπιασμό, καθώς αναφέρουν ότι η 37χρονη μητέρα του παιδιού φέρεται να την εξέδιδε νωρίτερα.

Κολωνός: Στην ανακρίτρια η μητέρα της 12χρονης

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, με βασικούς κατηγορούμενους τον 53χρονο και τη μητέρα του παιδιού. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η 37χρονη μητέρα όχι μόνο γνώριζε για τη φρίκη που ζούσε το παιδί της, αλλά φέρεται να εξέδιδε την ανήλικη έναν χρόνο πριν «αναλάβει» ο 53χρονος.

Κολωνός: Ο 53χρονος «έδωσε» τη μητέρα στις αρχές - Σοκάρει ο ιατροδικαστής

Κολωνός - μητέρα 12χρονης

Η μητέρα της 12χρονης οδηγείται στην ανακρίτρια

Την αποκάλυψη έκανε στην εκπομπή T Live η δημοσιογράφος Ηρώ Καρυοφύλλη. 

«Κατηγορούνται δύο άνθρωποι. Προσπαθώ να καταλάβω από τις πληροφορίες ποιος ξεκίνησε να εκπορνεύει το κορίτσι. Οι πληροφορίες που γνωρίζω λένε ότι το παιδί, μέσα από την κατάθεση στους ψυχολόγους των ανηλίκων, ότι ξεκίνησε από τα 11 του και όχι από τα 12 να γίνεται σε βάρος του αυτό το έγκλημα. Οι Αστυνομικοί όταν του μιλούσαν για τη μητέρα, κατάλαβαν ότι γνωρίζει πολλά περισσότερα για εκείνη και δεν τα λέει. Εκεί υποψιάστηκαν ότι κάτι συμβαίνει με τη μητέρα και έλεγαν ότι είναι υπό έρευνα», ανέφερε αρχίζοντας η δημοσιογράφος και πρόσθεσε: 

Κολωνός: Μηνύματα, κλήσεις και εμβάσματα «έκαψαν» τη μητέρα της 12χρονης

«Σε αυτό που έχουν καταλήξει, λοιπόν, είναι ότι η μητέρα άρχισε να εκδίδει το παιδάκι για πρώτη φορά, πριν από περίπου έναν χρόνο. Οι πληροφορίες βγαίνουν από την Αστυνομία. Στη συνέχεια προέκυψε η εμπλοκή του 53χρονου κατηγορούμενου. Η Αστυνομία λοιπόν έχει καταλήξει ότι η μητέρα έβγαζε χρήματα σε βάρος του παιδιού, εκπορνεύοντάς το και το ίδιο ήρθε να κάνει στη συνέχεια και ο 53χρονος κατηγορούμενος»

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος, υπάρχει μαρτυρία ανθρώπου από τη γειτονιά ότι είχε δει την 37χρονη μητέρα με την 11χρονη τότε κόρη της να συναντούν άγνωστους άνδρες στην πλατεία της περιοχής. Το κορίτσι με τους αγνώστους εξαφανιζόταν και στη συνέχεια επέστρεφε.

«Είχε μαζί της το παιδί, να εξαφανίζεται για λίγη ώρα το παιδί μαζί με τους άνδρες που συναντούσε η μητέρα. Και στη συνέχεια να επιστρέφει. Μία γυναίκα πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα του Κολωνού και κατέθεσε προφορικά ότι το παιδί το έβλεπε μαζί με τη μητέρα να κάνει αυτή τη δουλειά», τόνισε η Ηρώ Καρυοφύλλη.

Κολωνός: Αρνείται τις κατηγορίες η μητέρα της 12χρονης

Όπως δήλωσε ο ένας εκ των συνηγόρων της μητέρας, ο Απόστολος Λύτρας, η μητέρα αρνείται όλες τις κατηγορίες που της αποδίδονται και ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτά που κατηγορείται. Όλα αυτά θα φανούν στην ανάκριση. «Πρόλαβα να δω κάποια στοιχεία από τη δικογραφία [...] οι κατηγορούμενοι δεν αναφέρουν πουθενά ότι η μητέρα γνώριζε κάτι [...] Μοναδικό στοιχείο, κάποιο έμβασμα που το γνωρίζουμε ότι υπάρχει, δεν γνωρίζουμε καν αν είναι από τον 53χρονο. Η ίδια το εξηγεί από το ότι εργαζόταν μαζί του».

Στη συνέχεια, προσέθεσε: «Σε επικοινωνία που είχα είχα με τη μεγάλη κόρη, ένα εξαιρετικό κορίτσι πραγματικά, λέει ότι είναι δεδομένο ότι δεν έχει σχέση. Δεν υπάρχει κανένας που να δικαιολογεί τη μητέρα για τον τρόπο συμπεριφοράς της στο μεγάλωμα του παιδιού της. Δεν αφήνεις ένα παιδί 12 ετών να βγαίνει και να πηγαίνει στο κάθε μαγαζί μόνο του, αυτό είναι δεδομένο. Αυτό όμως δεν σχετίζεται με το αδίκημα που κατηγορείται. Κι εμένα μου έχει κάνει εντύπωση η συμπεριφορά αυτή άλλα δεν συνιστά αυτή αυτό το  αδίκημα. Ο δράστης κέρδισε την εμπιστοσύνη της και γι' αυτό υπάρχουν και αυτά τα μικροποσά σε εμβάσματα».

Σε ερώτηση δημοσογράφου για το τι πίστευε αυτή η γυναίκα, ο συνήγορος απάντησε: «Είχε την εντύπωση ότι όλα είναι φυσιολογικά και ότι το παιδί απλά βρίσκεται απέναντι (από το σπίτι). Το ίδιο μου μετέφερε και υποστηρίζει και η μεγάλη αδερφή και ο αδερφός της κοπέλας, αλλά και η θεία της που ήταν η πρώτη που επικοινώνησε μαζί μου [...] Σίγουρα μιλάμε για ένα τρομακτικό έγκλημα για τα ελληνικά δεδομένα [...] Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει και κρύβεται κύκλωμα από πίσω».

Τέλος, ο γνωστός ποινικολόγος ισχυρίστηκε ότι έχει ήδη δεχτεί τηλεφωνήματα ότι υπάρχουν και άλλες καταγγελίες για τον 53χρονο και τον 42χρονο. «Υπάρχουν άλλες δύο κοπέλες που καταγγέλλουν -αυτή τη στιγμή είναι 18 χρόνων, άλλα όταν τα έπαθαν ήταν ανήλικα. Φαίνεται ότι προσπαθούσαν να προσεγγίσουν και άλλα παιδιά για να τα ωθήσουν στην πορνεία. Είναι βέβαιο ότι θα ερευνηθούν και άλλα πρόσωπα. Οι 213 που ακούγονται πρέπει και αυτοί να λογοδοτήσουν, αν υπάρχουν στοιχεία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η 37χρονη μητέρα πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top