Κολωνός: Μηνύματα, κλήσεις και εμβάσματα «έκαψαν» τη μητέρα της 12χρονης

Ανοίγουν οι λογαριασμοί της μάνας - «Φύλλο και φτερό» το σπίτι

Κολωνός Βιασμός 12χρονης: Τα Στοιχεία Εναντίον Της Μητέρας

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό. Η μητέρα του παιδιού συνελήφθη σήμερα με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας, ενώ και τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας αναμένεται να καταθέσουν στις αρχές. Πώς οι αρχές έφτασαν στα ίχνη της μητέρας. Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της μητέρας και του 53χρονου.

Κολωνός: Συνελήφθη για μαστροπεία και η μητέρα της 12χρονης

Οι λεπτομέρειες της κτηνωδίας σε βάρος της 12χρονης στον Κολωνό προκαλούν φρίκη και αποτροπιασμό. Μετά τις συλλήψεις του 53χρονου και του 42χρονου για την υπόθεση, συνελήφθη και η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού, το οποίο κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία, καθώς πιστεύεται ότι το παιδί εκδιδόταν με τη συμβολή της.

Η ανακρίτρια εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα της 12χρονης, καθώς υπήρχαν σαφείς ενδείξεις εις βάρος της. Συγκεκριμένα, έχουν βρεθεί πάρα πολλές τηλεφωνικές κλήσεις καθώς και μηνύματα με τον συλληφθένα 53χρονο. Ακόμα, εντοπίστηκαν τακτικά εμβάσματα του 53χρονου σε εκείνη, που δε δικαιολογούνται από την εργασία της στο μαγαζί του, γι΄αυτό δόθηκε εντολή από τον πρόεδρο της Αρχής Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος, Χαράλαμπο Βουρλιώτη, ώστε να «ανοίξουν» οι τραπεζικοί λογαριασμοί τόσο της μητέρας όσο και του 53χρονου.

Κολωνός: Αναγνώρισε οίκο ανοχής η 12χρονη - Επώνυμοι στη λίστα των πελατών

Σημειώνεται ότι την ώρα που άνδρες της Ασφάλειας έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας έχοντας στα χέρια τους το ένταλμα σύλληψης της μητέρας, της είπαν έπρεπε να τους ακολουθήσει για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση η 12χρονη. Όταν της γνωστοποίησαν ότι υπάρχει ένταλμα εις βάρος της η ίδια δήλωσε έκπληκτη. Από την πλευρά της, η δικηγόρος της οικογένειας, Ασπασία Ταραχοπούλου, λίγο μετά τη μεταγωγή της μητέρας στη ΓΑΔΑ, δήλωσε ότι η 37χρονη μητέρα «αρνείται όλες τις κατηγορίες», ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει.

Κολωνός: Επιβεβαίωσαν οι δικηγόροι της μητέρας την ύπαρξη μηνυμάτων

Την ύπαρξη μηνυμάτων ανάμεσα στη μητέρα της 12χρονης και τον 53χρονο κατηγορούμενο αναγνώρισε ο δικηγόρος της οικογένειας, Απόστολος Λύτρας, εξηγώντας γιατί συνελήφθη η μητέρα.

Όπως είπε, τα εμβάσματα που βρέθηκαν στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας, τα έκανε ο 53χρονος προς τη 12χρονη για μικροποσά 20-25 ευρώ. Μίλησε συγκεκριμένα για δύο εμβάσματα, λέγοντας ότι η 12χρονη είχε πάρει την κάρτα της μητέρας της και τον αριθμό του τραπεζικού της λογαριασμού.

Σημειώνεται ότι ο κ. Λύτρας μαζί με τη δικηγόρο Ασπασία Ταραχοπούλου θα αναλάβουν την υπεράσπιση της μητέρας της 12χρονης

Κολωνός: «Φύλλο και φτερό» το σπίτι της οικογένειας - Θα καταθέσουν και τα άλλα παιδιά της οικογένειας

Οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται στο σπίτι της πολύτεκνης οικογένειας στον Κολωνό και το κάνουν «φύλλο και φτερό», προκειμένου να βρουν πολύτιμα στοιχεία για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ώρες αναμένεται να δώσουν καταθέσεις και τα άλλα επτά παιδιά της οικογένειας, τα οποία θα εξεταστούν και από ψυχολόγο.

Το 12χρονο κορίτσι βρίσκεται στη ΓΑΔΑ για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση, ώστε να εξεταστεί εάν ευσταθούν ή όχι οι πληροφορίες για τομ οίκο ανοχής στο Γκάζι, όπου φέρεται να εκδιδόταν από τον 53χρονο σε ηθοποιούς, πολιτικούς και δημοσιογράφους, όπως καταγγέλλεται.

Κολωνός: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη της μητέρας της 12χρονης

Μετά τη σύλληψη της μητέρας, η ΕΛ.ΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια του από 8-10-2022 Δελτίο Τύπου, συνελήφθη με ένταλμα, απογευματινές ώρες, σήμερα (12-10-2022), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 37χρονη ημεδαπή, για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ’ εξακολούθηση.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top