Κολωνός: Συνελήφθη για μαστροπεία και η μητέρα της 12χρονης

Συμπληρωματική κατάθεση θα δώσει το ανήλικο θύμα βιασμού

Κολωνός: Ένταλμα Σύλληψης Μητέρας 12χρονης

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Συνελήφθη για μαστροπεία η μητέρα του παιδιού, μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της το απόγευμα της Τετάρτης. Οι Αρχές πραγματοποιούν έρευνα στο σπίτι της οικογένειας, ενώ αναμένεται να εξεταστούν και να καταθέσουν και τα άλλα παιδιά της οικογένειας.

Κολωνός: Αναγνώρισε οίκο ανοχής η 12χρονη - Επώνυμοι στη λίστα των πελατών

Για διακεκριμένη μαστροπεία συνελήφθη η μητέρα της 12χρονης που είχε πέσει θύμα βιασμού και μαστροπείας. Η 33η Ανακρίτρια φαίνεται να περιλαμβάνει στο ένταλμα για τη σύλληψη της γυναίκας και άλλες κατηγορίες, ωστόσο το γεγονός πως η κύρια κατηγόρια που της αποδίδει είναι αντίστοιχη με του 53χρονου, που κατηγορείται για το ίδιο αδίκημα, ανάμεσα σε άλλα, όπως ο βιασμός, σημαίνει πως θεωρεί ότι το παιδί εκδίδονταν με τη συμβολή της μητέρας του.

Κολωνός: Αναγνώρισε οίκο ανοχής η 12χρονη - Επώνυμοι στη λίστα των πελατών

Αυτή την ώρα, η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνα στο σπίτι της οικογένειας στον Κολωνό, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες ώρες αναμένεται να καταθέσουν και να εξεταστούν από παιδοψυχολόγο και τα υπόλοιπα επτά παιδιά.

Κολωνός: Πώς έγινε η σύλληψη της μητέρας του 12χρονου κοριτσιού

Το απόγευμα της Τετάρτης, άνδρες της αστυνομίας έφτασαν στο σπίτι στον Κολωνό όπου διαμένει η μητέρα της 12χρονης και των άλλων επτά παιδιών και της ζήτησαν να τους ακολουθήσει. Η ίδια φέρεται να οδηγείται στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να καταθέσει για την εμπλοκή της στην υπόθεση βιασμού.

Η εξέλιξη αυτή προέκυψε σε σχέση με τα τραπεζικά εμβάσματα που είχαν βρεθεί σχετικά με τη σεξουαλική εκμετάλλευση του παιδιού. Συγκεκριμένα, πληροφορίες ανέφεραν νωρίτερα ότι ταυτοποιήθηκε ένας παιδεραστής, ο οποίος είχε καταθέσει χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας του παιδιού. Μάλιστα, τα ποσά ήταν ευτελή, της τάξης των 20 – 25 ευρώ.

Κολωνός - Ηλίας Μίχος

Κολωνός - Γιάννης Σοφιανίδης

Η 12χρονη τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με πληροφορίες, θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση στο τμήμα ανηλίκων στη ΓΑΔΑ, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις.

Υπενθυμίζεται, ότι το μεσημέρι η Πρόεδρος των Εκδιδόμενων Γυναικών Ελλάδος Κωνσταντίνα Καρατζιώτη κατήγγειλε ενώπιον των δημοσιογράφων που βρισκόταν έξω από τα δικαστήρια ότι ο 53χρονος πήγαινε τη 12χρονη στον οίκο ανοχής που διατηρεί η ίδια στο Γκάζι και ότι στη λίστα των «πελατών» βρίσκονται πολιτικοί, δημοσιογράφοι και ηθοποιοί, σύμφωνα με πληροφορίες. 

Κολωνός: Στη φυλακή οι δύο βιαστές της 12χρονης

Στη φυλακή οδηγούνται οι δύο κατηγορούμενοι στην υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, μετά τις απολογίες τους ενώπιον της 33ης τακτικής ανακριτρίας.

Στη σύντομη διαδικασία που προηγήθηκε, καθώς ο περισσότερος χρόνος αναλώθηκε στην προσπάθεια διορισμού δικηγόρου για τους δύο κατηγορούμενους και οι δύο φέρονται να ομολόγησαν μόνο τη «συνεύρεση τους» με παιδί.

Ο 53χρονος αρνήθηκε να αναφερθεί σε όλες τις άλλες κατηγορίες που αντιμετωπίζει, ενώ ο δεύτερος φέρεται να μην αποδέχεται την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων που του αποδίδεται, όπως και στον καταστηματάρχη, από χθες μετά την συμπληρωματική δίωξη που ασκήθηκε.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας, μετά το πέρας της απολογητικής διαδικασίας, ομόφωνα έκριναν πως οι δύο κατηγορούμενοι πρέπει να οδηγηθούν στη φυλακή.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top