Κολωνός: «Βρέθηκε σε λογαριασμό της μητέρας κατάθεση από παιδεραστή»

Η 12χρονη είχε στην κατοχή της δύο ακριβά κινητά τηλέφωνα

Κολωνός: Ύποπτες Καταθέσεις Στο Λογαριασμό Της Μάνας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Μετά από τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 53χρονου και του 42χρονου που κατηγορούνται για τον βιασμό του παιδιού, πληροφορίες που βγήκαν στη δημοσιότητα πριν από λίγο, αναφέρουν ότι βρέθηκε κατάθεση από εμπλεκόμενο στην υπόθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας. 

Κολωνός: 12 ετών η μεγαλύτερη κόρη του 42χρονου - Συνομήλικη με το θύμα

Όπως είπε στην εκπομπή Happy Day ο Δήμος Βερύκιος, πριν από λίγο ταυτοποιήθηκε ένας παιδεραστής,  ο οποίος είχε καταθέσει χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης. 

Μάλιστα, τα ποσά είναι ευτελή, της τάξης των 20 – 25 ευρώ και πλέον ερευνάται επισταμένως, το ενδεχόμενο η μητέρα να γνώριζε τη φρίκη που βίωνε το παιδί της, σύμφωνα με τον Αlpha. 

Το παιδί βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και οι αρχές έχουν απευθυνθεί σε ειδικούς ψυχολόγους για να δουν αν θα πρέπει να υποστεί τη διαδικασία της ταυτοποίησης των ανθρώπων που βίασαν το κορμί και την ψυχή της. 

Κολωνός:Σπάει τη σιωπή του ο θείος της 12χρονης-Τα ανατριχιαστικά μηνύματα

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το παιδί  είχε στην κατοχή του δύο ακριβά κινητά τηλέφωνα κι ένα ολοκαίνουργιο ποδήλατο. Ερώτημα παραμένει αν η μητέρα είχε προβληματιστεί ή αναρωτηθεί πώς τα απέκτησε. 

Κολωνός: Γυναίκα ενδιαφερόταν να κλείσει ραντεβού με τη 12χρονη 

Ο ζόφος και η σαπίλα δεν έχουν τέλος για την υπόθεση, καθώς στο «φως» έρχονται συνεχώς νέα στοιχεία. 

Ο θείος της 12χρονης, μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1, έκανε ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το πώς ανακάλυψαν ότι το παιδί είχε πέσει θύμα βιασμού. 

«Το έβλεπα το παιδί φοβισμένο και νόμιζα ότι είχε μπλέξει με ναρκωτικά. Έψαξα τα πράγματά του, τα έψαξαν και οι γονείς του δε βρήκαμε τίποτα. Προχθές μας είπε ότι ο 53χρονος το απείλησε, λέγοντάς του: “θα σε σκοτώσω κι εσένα και την οικογένειά σου και θα πεινάσετε. Εμένα δε με πιάνει κανείς, να το ξέρεις, έχω επαφές”. Δεν είναι καλά το μικρό», είπε αρχικά ο θείος. 

Κολωνός: «Η 12χρονη δεν έχει καν την εικόνα έφηβης, είναι ένα μικρό παιδί»

Όπως είπε, το καλοκαίρι που ήταν διακοπές χτυπούσε διαρκώς το κινητό της τηλέφωνο, με αποτέλεσμα η θεία της να υποπτευθεί ότι κάτι δεν πάει καλά και να της το πάρει. Αυτά που διάβασε ήταν ανατριχιαστικά. 

«Στο Facebook ο 53χρονος την είχε κάνει με διάφορα φίλτρα να φαίνεται μεγαλύτερη. Είδα κάποια στιγμή δύο μαντράχαλους, μεγάλους 60 – 59 ετών και τους απείλησα. Μετά πήγαμε στην αστυνομία και μας είπαν να περιμένουμε τρεις εβδομάδες για να μπορέσουν να εξαρθρώσουν το κύκλωμα», είπε. 

Κολωνός: Έρχονται νέες συλλήψεις - Τον παρακολουθούσαν έναν μήνα

Ανάμεσα σε εκείνους που ήθελαν να κλείσουν ραντεβού με τη 12χρονη, σύμφωνα με τον θείο του παιδιού, ήταν κι ένα ζευγάρι που ενδιαφερόταν να συνευρευθεί ερωτική με το παιδί. 

«Έστελνε μηνύματα στο παιδί ένας παντρεμένος μέσω Messenger και μίλαγε και η γυναίκα του μαζί. Απάντησα εγώ την κλήση και ακούω μια γυναίκα να λέει: “έλα, κορίτσι μου”. Μόλις άκουσε εμένα το έκλεισε. Τους απείλησα και αλλάξανε κατευθείαν. Ανώμαλοι όλοι», κατέληξε ο θείος. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top