Κολωνός:Σπάει τη σιωπή του ο θείος της 12χρονης-Τα ανατριχιαστικά μηνύματα

«Της είχε κάνει πλύση εγκεφάλου»

53χρονος Κολωνός

Kύκλωμα μαστροπείας αλλα και παιδόφιλων ερευνά η Aστυνομία πίσω απο την ανατριχιαστική υπόθεση του Κολωνού με θύμα το μικρό αγγελούδι. Ο θείος της ανήλικης σπάει τη σιωπή του για πρώτη φορά, μιλώντας στον Αλέξανδρο Γύγο και το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του Star.

Κολωνός: Αυτοί είναι οι δύο συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης

240 αρρωστημένα μυαλά ήθελαν να ξεσπάσουν τις ορέξεις τους στο παιδικό κορμάκι της μικρούλας, όπως αποκαλύπτει ο θείος της για πρώτη φορά.

Κολωνός: Διέγραψε ο Μπακογιάννης τη σύζυγό του 53χρονου από τον συνδυασμό  
 

Ο κατηγορούμενος ανυπομονούσε για το χρήμα... Δεν έβλεπε την ώρα το παιδί να γυρίσει το παιδί απο τη Λευκάδα όπου είχε πάει με την οικογένειά του.

Κολωνός: Τα μηνύματα στο κινητό της 12χρονης κοπέλας

«Πολλά τα μηνύματα, από 240 άτομα, τους έλεγε αυτός (ο 53χρονος) ότι είναι 16χρονη, ότι είναι ορφανή, ότι δεν έχει γονείς. Όταν είδαμε με την αδερφή μου το κινητό, πάθαμε πλάκα» είπε ο θείος της 12χρονης.

Ο θείος της 12χρονης ρωτήθηκε τι είδε η αδερφή του στη Λευκάδα.

Είδε να την παίρνει αυτός τηλέφωνο (ο 53χρονος) και να ζητάει να παει στο μαγαζί και "πού είσαι και μωρό μου" και τι κάνεις και τι ράνεις, μας σηκώθηκαν οι τρίχες...

«Κατά λάθος άκουσα να μιλάει ένας Πακιστανός και να λέει "δώσε μου 50 ευρώ, πάρε 60"... Της λέω "τι γίνεται" και μου λέει "κανεις λάθος θείε, έδινα ένα κινητό"» συνέχισε ο θείος της.

Και συνέχισε: «Είχε κάνει πλύση εγκεφάλου στο παιδί. Νόμιζε (το παιδί) ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά».

Κολωνός: «Τον έχουμε μόνο του στο κελί, θα του έκαναν τη μούρη κρέας»

Ανατρίχιασαν οι παιδοψυχολόγοι του Τμήματος Ανηλίκων όταν άκουσαν τη μικρή να περιγράφει τη φρίκη.

Κολωνός: Σε τουλάχιστον 100 ραντεβού φέρεται να είχε αναγκάσει το κορίτσι ο 53χρονος

Απο τις 3 Σεπτεμβρίου που έγινε η καταγγελία και για περίπου τρεις εβδομάδες οι άνδρες του Τμήματος Ανηλίκων είχαν γίνει η σκιά του 53χρονου.

Όπως αποκαλύπτει το Star και ο Παναγιώτης Μπούσιος, η 12χρονη εχει μιλήσει για περίπου 10 με 15 επαφές. Οι αστυνομικοί, ωστόσο, εκτιμούν ότι ο αριθμός ξεπερνούσε τα 100 ραντεβού, ενώ οι «ενδιαφερόμενοι» ήταν πάνω απο 200...

Κολωνός: Η γιαγιά της κατηγορούμενης καταγγέλλει δωροδοκία από τη σύζυγο του 53χρονου

Tα ερωτήματα είναι αμείλικτα.

Υπάρχουν άνθρωποι «κλειδιά» απο το περιβάλλον της μικρής που ήξεραν και σιώπησαν; 

Η γιαγιά της 12χρονης πάντως, μιλά ξεκάθαρα για απόπειρα δωροδοκίας απο τη γυναίκα του κατηγορούμενου ώστε να μην καταγγελθούν τα όσα εφιαλτικά ζούσε το παιδί.

Εξελίξεις στον Κολωνό - Ψάχνουν και για άλλα ανήλικα θύματα στη γειτονιά

«Πήγε να την πληρώσει (τη μητέρα της 12χρονης), να της δώσει 10.000 ευρώ για να μη μιλήσει. Αυτό έγινε πριν συλληφθεί ο 53χρονος, δεν ξέρω πριν από πόσες ημέρες. Τους απειλούσε αυτός όλους, "θα σας σκοτώσω όλους, θα σας κάψω ζωντανούς" και μετά πήγε η γυναίκα του και τους παρακαλούσε και λέει "θα σας δώσω 10.000 ευρώ για να μη μιλήσετε, να ξεχαστεί το θέμα". Λέει η νύφη μου "δε θέλω τα λεφτά, θα τον θάψω" και έφυγε» είπε η γιαγιά της 12χρονης.

Μέχρι και ένα απο τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας, ηλικίας 9 ετών, φέρεται να απειλούσε ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με τη μαρτυρία της γιαγιάς της 12χρονης.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του Star


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top