Εξελίξεις στον Κολωνό - Ψάχνουν και για άλλα ανήλικα θύματα στη γειτονιά

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη δράση του 53χρονου

Οι έμπειροι αξιωματικοί της Αστυνομίας είναι σε διαδικασία ταυτοποίησης και άλλων ατόμων που βίαζαν τη 12χρονη στον Κολωνό ή που είχαν επιδιώξει να έχουν σεξουαλική επαφή μαζί της. Οι αστυνομικοί του τμήματος προστασίας ανηλίκων υποπτεύονται πλέον πως υπάρχουν και άλλα θύματα ακόμα και στη γειτονιά του 53χρονου.

Μέχρι αυτή τη στιγμή φέρεται να έχουν ταυτοποιηθεί πέντε άτομα από την έρευνα που γίνεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Όταν θα ταυτοποιηθούν πλήρως αυτά τα πέντε άτομα θα ενημερωθεί ο ανακριτής και εκείνος θα αποφασίσει αν θα τους καλέσει να καταθέσουν και ενδεχομένως να εκδοθούν και εντάλματα σύλληψης.

Κολωνός: «Η 12χρονη δεν έχει καν την εικόνα έφηβης, είναι ένα μικρό παιδί»

Ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος μίλησε στο Star και ανέφερε πως εδώ και ένα μήνα οι έμπειροι συνάδελφοί του από την υποδιεύθυνση προστασίας ανηλίκων της ασφάλειας Αττικής διεξάγουν έρευνα χωρίς διαρροές.

«Συνήθως από την εμπειρία μου και σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν ανοίγουν στόματα, βλέπουμε δυστυχώς πως δεν φαίνεται να υπάρχει μόνο ένα θύμα. Η προσωπική μου άποψή είναι να βγει εισαγγελική διάταξη για τα περίπου 200 άτομα που εμπλέκονται» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μαυροειδάκος.

«Το ζήτημα είναι λεπτό, αφορά την ψυχή ενός 12χρονου κοριτσιού. Η δικογραφία είναι πολύ δεμένη και ελπίζω όταν φτάσει στο ακροατήριο να μην καταπέσει. Αυτό το προφίλ του ανθρώπου υπεράνω πάσης υποψίας που είχε καλλιεργήσει ο 53χρονος ήταν αυτό που πρέπει να χτυπάει καμπανάκι κινδύνου σε όλες τις οικογένειες να μην εμπιστεύονται τα παιδιά τους» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μπούσιου οι αστυνομικοί πλέον κάνουν «φύλλο και φτερό» και το τηλέφωνο του 53χρονου αλλά και τον υπολογιστή του. Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί κατάσχεσαν δύο λαπ-τοπ του κατηγορούμενου, ένα κινητό και έναν σκληρό δίσκο ενώ στον ένα από τους δύο υπολογιστές υπήρχαν στοιχεία για τη δράση του κατηγορούμενου.

Αύριο ο 53χρονος θα οδηγηθεί στον ανακριτή και αν απολογηθεί σε 48 ώρες θα μπορούν τα στοιχεία του να δοθούν στη δημοσιότητα.

Μέχρι τώρα ο κατηγορούμενος δεν έχει δικηγορό και αναμένεται να του ορισθεί κάποιος αύριο πριν από την απολογία του. Είναι πιθανό ο 53χρονος να ζητήσει προθεσμία ώστε να έχει χρονικό περιθώριο ο δικηγόρος να μελετήσει τη δικογραφία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top