Κολωνός: «Η 12χρονη δεν έχει καν την εικόνα έφηβης, είναι ένα μικρό παιδί»

Η θεία της ανακάλυψε την κτηνωδία που έζησε η μικρή

Πάνω από χίλιες σελίδες είναι η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του 53χρονου, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό και τη σεξουαλική εκμετάλλευση ενός 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό. Σήμερα μάλιστα ασκήθηκε συμπληρωματική ποινική δίωξη σε βάρος του 53χρονου για διακεκριμένη εμπορία ανθρώπων και οπλοκατοχή σε βαθμό πλημμελήματος.

Κολωνός: Έρχονται νέες συλλήψεις - Τον παρακολουθούσαν έναν μήνα

Στην ογκωδέστατη δικογραφία περιλαμβάνονται απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, μηνύματα, καταθέσεις, φωτογραφίες και βίντεο που, σύμφωνα με πληροφορίες, «καίνε» τον 53χρονο επιχειρηματία. 

Κολωνός: «Τα μηνύματα που έστελνε στη 12χρονη είναι αηδιαστικά»

Η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αποκάλυψε πως στη δικογραφία υπάρχουν τα μηνύματα που έστελνε ο 53χρονος στο κορίτσι, τα οποία έχει διαβάσει και η ίδια. 

Κολωνός: «Θεοσεβούμενος» και... ψάλτης ο 53χρονος που βίαζε την ανήλικη

«Τα μηνύματα αυτά είναι σοκαριστικά και αηδιαστικά. Προκαλούν αηδία τα όσα γράφει ένας άνδρας σε ένα μικρό παιδί», είπε. 

53χρονος κολωνός

Ο 53χρονος έστελνε χυδαία μηνύματα στη 12χρονη

Μάλιστα, όπως η ίδια είχε δηλώσει το πρωί στον ΑΝΤ1, η μικρή δεν έχει καν την εμφάνιση έφηβης και μοιάζει με μικρό παιδάκι, κάτι που κάνει ακόμα μεγαλύτερο τον αποτροπιασμό για το έγκλημα που διαπράχθηκε σε βάρος της. 

Η ίδια αποκάλυψε πως η μητέρα της 12χρονης όταν έμαθε τι είχε συμβεί στο παιδί της τηλεφώνησε στη σύζυγο του 53χρονου και της είπε τι είχε κάνει ο σύζυγός της. 

«Αυτό που γνωρίζω είναι ότι η μητέρα της μικρής τηλεφώνησε στη σύζυγο του 53χρονου και με έντονο τρόπο της είπε τι είχε κάνει ο άνδρας της στο παιδί της. Η σύζυγος προσπάθησε να αποτρέψει τη μητέρα να πάει στην αστυνομία. Δε γνωρίζω αν της πρόσφερε χρηματικό αντίτιμο», είπε η κ. Ταραχοπούλου. 

Κολωνός: «Υπάρχει κι άλλη κοπέλα που σκοπεύει να καταθέσει εναντίον του 53χρονου»

Η κ. Ταραχοπούλου επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι υπάρχει μια κοπέλα, ενήλικη πλέον, η οποία προτίθεται να καταθέσει ότι όταν ήταν ανήλικη έπεσε θύμα ασέλγειας από τον 53χρονο. 

Κολωνός: Διώξεις σε όσους εμπλέκονται στην εκπόρνευση της 12χρονης

53χρονος δίπλα σε παππά

Υπάρχει μια κοπέλα που προτίθεται να καταθέσει ότι είχε πέσει θύμα ασέλγειας από τον 53χρονο

Κολωνός: Η παρατηρητικότητα της θείας αποκάλυψε τον εφιάλτη της 12χρονης

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η παρατηρητικότητα της θείας της 12χρονης, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών του παιδιού, ήταν αυτή που οδήγησε στην αποκάλυψη της φρικιαστικής υπόθεσης. 

Κολωνός: «Η σύζυγός του μου είπε να μην το πω», λέει η μάνα της 12χρονης

Εκείνη ήταν που παρατήρησε ότι το παιδί «κοκκίνισε» όταν διάβασε ένα από τα χυδαία μηνύματα που της έστελνε ο 53χρονος. 

Τη ρώτησε γιατί έπαιζε τόσες ώρες με το κινητό και πήγε να της το πάρει για πλάκα. Τότε η 12χρονη κοκκίνισε και φοβήθηκε ότι θα έβλεπε τα μηνύματα. Μετά από κάποια ώρα κατάφερε να πάρει το κινητό, έβαλε τον κωδικό και άρχισε να διαβάζει τα μηνύματα του 53χρονου, σε πολλά από τα οποία της ζητούσε να του στείλει γυμνά της βίντεο. 

Κολωνός: Πάνω από 210 κλήσεις είχε δεχθεί ο 53χρονος για την ανήλικη

Η θεία σοκαρισμένη έστειλε τα μηνύματα στο κινητό της μητέρας κι εκείνη με τη σειρά της έκανε την καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Κολωνού. 

Κολωνός: Τη βίασαν 10-15 άτομα

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 12χρονη έχει καταθέσει στους αστυνομικούς ότι είχε εξαναγκαστεί σε ερωτικές συνευρέσεις με τουλάχιστον 10 – 15 άτομα, όμως υπάρχουν ενδείξεις ότι ο αριθμός αυτός μπορεί να φτάνει και τους 80 – 90 παιδεραστές. 

Κολωνός: «Αν βγει έξω θα τον θάψω» - Ξεσπά η μητέρα της 12χρονης

Οι αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στην ταυτοποίηση τουλάχιστον πέντε ατόμων, που επικοινώνησαν με τον 53χρονο για συνευρεθούν ερωτικά με το παιδί. Άτομα τα οποία θα κληθεί να αναγνωρίσει η 12χρονη. Τα ονόματα και τα τηλέφωνά τους φαίνεται ότι έχουν καταγραφεί.  

Τέλος, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να υπάρχει κι άλλο πρόσωπο, το οποίο γνώριζε τον εφιάλτη που ζούσε η 12χρονη και σώπαινε. Αν αποδειχθεί αυτό, τότε το συγκεκριμένο άτομο θα αποτελέσει το «κλειδί» για νέες, πιο συγκλονιστικές εξελίξεις.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top