Κολωνός: «Αν βγει έξω θα τον θάψω» - Ξεσπά η μητέρα της 12χρονης

213 ήταν οι υποψήφιοι πελάτες που ήθελαν συνευρεθούν ερωτικά με το κορίτσι

Αποτροπιασμό προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο φως σχετικά με τον βιασμό του 12χρονου κοριτσιού από έναν 53χρονο επιχειρηματία στον Κολωνό, ο οποίος παράλληλα την εξέδιδε. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας απειλούσε κι εκβίαζε το ανήλικο κορίτσι ότι αν αποκαλύψει οτιδήποτε για τον εφιάλτη που ζούσε από το περασμένο καλοκαίρι δε θα έδινε φαγητό στην οικογένειά της και θα σκότωνε την ίδια και τα αδέλφια της. 

Κολωνός: Πάνω από 210 κλήσεις είχε δεχθεί ο 53χρονος για την ανήλικη

Η μητέρα του παιδιού, ξέσπασε, μιλώντας στον Alpha, προειδοποιώντας ότι θα πάρει τον νόμο στα χέρια της, αν αφεθεί ελεύθερος. 

O 53χρονος που βίαζε τη 12χρονη στον Κολωνό

Ο 53χρονος που βίαζε τη 12χρονη στον Κολωνό

«Εγώ θα τον σκοτώσω. Αν γίνει κάτι και αυτός ο άνθρωπος βγει ελεύθερος, γιατί έχει κόσμο να τον καλύψει, εγώ η ίδια θα τον θάψω», είπε. 

Κολωνός: Εξέδιδε τη 12χρονη σε αυτοκίνητα και την έβαζε να τραβά βίντεο

Πρόσθεσε  ότι δεν την ενδιαφέρουν τα χρήματα και οι αποζημιώσεις και διέψευσε ότι ο 53χρονος βοηθούσε οικονομικά την οικογένειά της, όπως υποστήριξε ο ίδιος. 

Η 12χρονη είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Είναι φοβισμένη και δεν μπορεί να αντιληφθεί τη φρίκη που βίωσε. 

Κολωνός: Ζητούσε από τη 12χρονη κάθε μέρα γυμνές φωτογραφίες και βίντεο

Όπως έγινε γνωστό, ο 53χρονος ζητούσε καθημερινά από το ανήλικο κορίτσι να του στέλνει βίντεο και φωτογραφίες της με σεξουαλικό περιεχόμενο, τα οποία στη συνέχεια τα διοχέτευε σε ειδική εφαρμογή στο διαδίκτυο για να «ψαρεύει» πελάτες. 

Κολωνός 53χρονος

Απειλούσε τη 12χρονη ότι αν αποκαλύψει όσα βίωνε θα σκότωνε την ίδια και τα αδέλφια της

Η 12χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι τους τελευταίους δύο μήνες έχει βιαστεί από τουλάχιστον δέκα άνδρες, όμως οι αστυνομικοί, που έχουν αναλάβει την έρευνα, εκτιμούν ότι πιθανόν να είναι πολύ περισσότεροι.

Κολωνός: Βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη με την απειλή όπλου

Κι αυτό γιατί, όπως προέκυψε από την έρευνα, 213 άνδρες ζητούσαν να συνευρευθούν με τη 12χρονη. 

Eπίσης, ο 53χρονος έλεγε ψέματα στους… πελάτες για την ηλικία της μικρής, παρουσιάζοντάς την ως 16χρονη. Κάποιοι μάλιστα όταν πήγαν στο ραντεβού και κατάλαβαν ότι ήταν μικρότερη έφυγαν, ενώ η ίδια φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, ότι μερικοί όταν τη συνάντησαν της είπαν ότι είναι πολύ μικρή και πρέπει να προσέχει. 

όπλα που βρέθηκαν στο σπίτι του 53χρονου στον Κολωνό

Στο σπίτι του 53χρονου βρέθηκαν όπλα, μαχαίρια και υλικό παιδικής πορνογραφίας

Κολωνός: Πώς αποκαλύφθηκε ο εφιάλτης της 12χρονης

Το παιδί ζούσε την απόλυτη φρίκη από τον περασμένο Απρίλιο έως τον Αύγουστο. Το καλοκαίρι πήγε διακοπές σε συγγενικό της πρόσωπο στη Λευκάδα, το οποίο εντόπισε στο κινητό του τηλέφωνο σοκαριστικά ερωτικά μηνύματα, για τα οποία ενημέρωσε αμέσως τη μητέρα του. 

Κολωνός: Δύο συλλήψεις για σεξουαλική κακοποίηση 12χρονης

Εκείνη προχώρησε σε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα και έπειτα από στενή παρακολούθηση ο 53χρονος συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκαν όπλα, φυσίγγια και μαχαίρια, ενώ κατασχέθηκαν υπολογιστές και σκληροί δίσκοι, με εικόνες παιδικής πορνογραφίας. 

Ο 53χρονος την απειλούσε με όπλο και στη συνέχεια τη βίαζε μέσα στην επιχείρησή του στον Κολωνό.

Ότανδεν ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του, την εξέδιδε σε άλλους άνδρες έναντι αμοιβής. Τα ραντεβού κλείνονταν κοντά στο σταθμό του Μετρό στα Σεπόλια και οι "πελάτες" του 53χρονου βίαζαν την 12χρονη είτε σε δωμάτια ξενοδοχείων, είτε στα αυτοκίνητά τους.

Ο 53χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί. Υποστηρίζει πως έχει πέσει θύμα πλεκτάνης και πως η οικογένεια της 12χρονης θέλει να τον καταστρέψει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top