Κολωνός: Δύο συλλήψεις για σεξουαλική κακοποίηση 12χρονης

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική αρχή

Δύο συλλήψεις πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ, ενός 53χρονου και ενός 42χρονου για τη σεξουαλική κακοποίηση ενός κοριτσιού μόλις δώδεκα ετών στον Κολωνό.

Στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 usb. 

Αίγινα: «Θα τη σκοτώσω την κόρη σου, θα την βρεις κρεμασμένη»

Μάλιστα ο 53χρονος φέρεται και να εξέδιδε το κορίτσι ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η 12χρονη εργαζόταν στο κατάστημα που διατηρεί ο 53χρονος στον Κολωνό με την άδεια της μητέρας της.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο δράστης βίαζε το μικρό κορίτσι ενώ παράλληλα το απειλούσε , άλλες φορές με ξύλο και άλλες φορές με όπλο, να μην μιλήσει. Παράλληλα φέρεται να εξέδιδε τη 12χρονη και να ανεβάζει γυμνές της φωτογραφίες στο διαδίκτυο. 

Οι κατηγορούμενοι οδηγηθήκαν στον εισαγγελέα και πήραν προθεσμία να απολογηθούν τη Δευτέρα. Η μητέρα της 12χρονης δεν φαίνεται να γνώριζε τίποτα για την κακοποίηση της κόρης της

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Συνελήφθησαν με εντάλματα, βραδινές ώρες χθες 7-10-2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο ημεδαποί 53 και 42 ετών, κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης και άλλα αδικήματα.

Σε βάρος του 53χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου, ενώ σε βάρος του 42χρονου για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Αχαΐα: Βίαζε επί δύο χρόνια την κουνιάδα του απειλώντας την με πριόνι

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι διέπραξαν τις ανωτέρω –κατά περίπτωση- αξιόποινες πράξεις σε βάρος ανήλικης στην Αθήνα.

Στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 usb .

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top