Αίγινα: «Θα τη σκοτώσω την κόρη σου, θα την βρεις κρεμασμένη»

Ποιος απείλησε την 20χρονη Μαρία, πριν βρεθεί νεκρή;

Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η υπόθεση του θανάτου της 20χρονης, η οποία το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε κρεμασμένη στην αυλή του σπιτιού της στην Αίγινα από τη μητέρα της. 

Η μητέρα της 20χρονης μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αποκάλυψε ποιος ήταν ο άνδρας που απείλησε την κόρη της, λίγο πριν αυτή βρεθεί νεκρή, ζητώντας παράλληλα να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση και να βρεθεί όποιος έκανε κακό στο παιδί της. 

Αυτοκτονία Αίγινα: Για Έγκλημα Μιλά Η Μητέρα Της 20χρονης

Αρχικά ο θάνατος της Μαρίας θεωρήθηκε αυτοκτονία, καθώς βρέθηκε απαγχονισμένη από ένα δέντρο στην αυλή του σπιτιού της. Ωστόσο η οικογένειά της δεν πιστεύει ότι θα έκανε ποτέ κακό στον εαυτό της, γιατί έκανε όνειρα για τη ζωή της και τίποτα στη συμπεριφορά της δεν προμήνυε κάτι τέτοιο. 

Αίγινα: Ο καβγάς με τον φίλο της μητέρας της και οι απειλές

Όπως είπε η μητέρα της 20χρονης, η ίδια έκανε παρέα με έναν άνδρα, τον οποίο η κόρη της δεν συμπαθούσε καθόλου. 

Αίγινα: Άλυτο μυστήριο ο θάνατος της 20χρονης Μαρίας - Τι λέει η αδελφή της

«Ο συγκεκριμένος άνδρας ήταν φίλος μου, κάναμε παρέα. Αρχικά η Μαρία δεν είχε πρόβλημα, όμως στη συνέχεια δεν ξέρω τι συνέβη και δεν ήθελε να έχω καμία σχέση μαζί του», είπε αρχικά η μητέρα. 

Ένα μεσημέρι τον βρήκε στην αυλή του σπιτιού τους να πίνει καφέ με τη μητέρα της κι εξοργίστηκε. Της ζήτησε μάλιστα να τον διώξει και να μην τον ξαναδεί ποτέ, κάτι που εκείνη έκανε. 

«Του είπα ότι δεν μπορούσα να τον ξαναδώ γιατί είχα πρόβλημα με τη Μαρία και να μην έρθει ξανά από το σπίτι μου ή να μου τηλεφωνήσει. Δεν το δέχθηκε. Μου έκανε φασαρία ότι η κόρη μου κάνει κουμάντο στη ζωή μου. Εγώ του είπα ότι δεν μπορούσα να τον ξαναδώ», είπε η μητέρα και πρόσθεσε:

Αίγινα: Άφαντο πρόσωπο-κλειδί από το οικογενειακό περιβάλλον της 20χρονης

«Μια μέρα ήρθε τύφλα στο μεθύσι έξω από το σπίτι μας. Τον είδε η Μαρία και άρχισαν να καβγαδίζουν. Βγήκα έξω και ρώτησα τι συνέβαινε. Η Μαρία μου είπε ξανά να τον διώξω και γιατί ήρθε στο σπίτι μας, κι εγώ της είπα ότι δεν είχα καμία επαφή μαζί του από τότε που μου το είπε. Του ζήτησα να φύγει και τότε εκείνος μου είπε “αφήνεις αυτήν την κοντοστούπα να σου λέει τι να κάνεις;”, δείχνοντας τη Μαρία. Τότε εκείνη του έδωσε ένα χαστούκι και τον έριξε κάτω. Της είπα να φύγει κι εκείνος μου είπε “θα την βρεις κρεμασμένη, θα τη σκοτώσω”. Εκεί φοβήθηκα».

Την ημέρα που χάθηκε η 20χρονη, η μητέρα της, όπως είπε η ίδια ήταν σε μια ταραχή. Της τηλεφώνησε ο συγκεκριμένος άνδρας και της ζήτησε να βρεθούν. Πήγαν στη θάλασσα και στη συνέχεια στο σπίτι του, όπου έμειναν όλο το βράδυ και το οποίο απέχει δέκα λεπτά από το δικό της με τα πόδια. 

Αίγινα: Το τελευταίο μήνυμα της 20χρονης που βρέθηκε κρεμασμένη

Στις 08:00 το πρωί έφυγε για να πάει στο σπίτι της και κατάλαβε ότι είχε ξεχάσει το κινητό της. 

«Είδαμε ταινία, ξημέρωσε και είδα το κινητό μου ότι ήταν 08:00. Του είπα ότι πρέπει να φύγω και νόμισα ότι έβαλα το τηλέφωνο στην τσάντα μου. Όταν γύρισα σπίτι κατάλαβε ότι είτε το είχα ξεχάσει στο σπίτι του, είτε μου το πήρε. Μπήκα στην αυλή και είδα το παιδί μου νεκρό», είπε η μητέρα και ξέσπασε σε λυγμούς. 

«Δεν ξέρω ποιος της έκλεψε τη ζωή 20 χρονών. Δεν ξέρω, θέλω να μάθω την αλήθεια», κατέληξε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top