Αίγινα: Άφαντο πρόσωπο-κλειδί από το οικογενειακό περιβάλλον της 20χρονης

Η κοπέλα βρέθηκε κρεμασμένη στην αυλή του σπιτιού της

Συνεχίζεται το θρίλερ που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Αίγινας με τον θάνατο της 20χρονης κοπέλας που βρέθηκε απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού της. Ένα πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση παραμένει άφαντο.

Αίγινα: Το τελευταίο μήνυμα της 20χρονης που βρέθηκε κρεμασμένη

Μέχρι στιγμής το επικρατέστερο σενάριο είναι η αυτοκτονία, όμως οι αστυνομικές αρχές ερευνούν και άλλα αίτια ενώ δεν έχει αποκλειστεί και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Προβληματισμό προκαλεί και η εξαφάνιση προσώπου του οικογενειακού περιβάλλοντος της 20χρονης με το οποίο η νεαρή κοπέλα είχε έρθει σε ρήξη, σύμφωνα με αναφορές. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον άντρα που η μητέρα της διατηρούσε σχέσεις, καθώς είχε χωρίσει από τον πατέρα της 20χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ήταν βίαος απέναντι στην κοπέλα.

Αίγινα: 20χρονη βρέθηκε απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού της

Το τελευταίο μήνυμα που έστειλε η 20χρονη σε φίλη της έλεγε πως «έχω βρει έναν τρόπο να τελειώσουν όλα αυτά και άμεσα».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, απαντήσεις στα ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου της 20χρονης αναμένεται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί εντός των προσεχών ημερών στον Πειραιά.

Η κοπέλα δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί γιατί ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή της. Η μητέρα της είναι αυτή που την εντόπισε κρεμασμένη στην αυλή του σπιτιού τους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top