Αίγινα: 20χρονη βρέθηκε απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού της

Την βρήκε η μητέρα της

Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες το πρωί στην Αίγινα, όταν μια 20χρονη βρέθηκε απαγχονισμένη στο σπίτι της. 

Σύμφωνα με το saronicmagazine.gr, γύρω στις 09:30 το πρωί, η άτυχη νεαρή εντοπίστηκε νεκρή στην αυλή του σπιτιού της από τη μητέρα της. 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ η κοπέλα επέστρεψε από το εστιατόριο, όπου εργαζόταν, χωρίς να κινήσει την παραμικρή υποψία στους συναδέλφους της ότι σκέφτεται να κάνει κακό στον εαυτό της. 

Αντίθετα, πρόσωπα που ήταν μαζί της μέχρι τα ξημερώματα κατέθεσαν ότι ήταν σε πολύ καλή διάθεση, έψαχνε σπίτι για να μετακομίσει και μιλούσε για τα όνειρα που είχε για τη ζωή της. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, απαντήσεις στα ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου της 20χρονης αναμένεται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί εντός των προσεχών ημερών στον Πειραιά.

Η αστυνομία αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας. Η κοπέλα δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί γιατί ήθελε να βάλλει τέλος στη ζωή της, ενώ υποψίες γεννά και η εξαφάνιση προσώπου του περιβάλλοντος της οικογένειας, με το οποίο φέρεται η 20χρονη να είχε έντονες προστριβές το τελευταίο διάστημα.   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top