Αίγινα: Άλυτο μυστήριο ο θάνατος της 20χρονης Μαρίας - Τι λέει η αδελφή της

Οι απειλές που δέχθηκε και οι τελευταίες της στιγμές

Τέσσερις μήνες από τον θάνατο της 20χρονης Μαρίας στην Αίγινα και η οικογένειά της αναζητά ακόμη απαντήσεις που θα ρίξουν φως στις συνθήκες του μυστηριώδη θανάτου της. 

Η νεαρή κοπέλα τον περασμένο Ιούλιο βρέθηκε απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού της. Ο θάνατός της αποδόθηκε αρχικά σε αυτοκτονία, όμως τόσο η αδελφή της, όσο και όσοι τη γνώριζαν υποστηρίζουν ότι δε θα έκανε ποτέ κακό στον εαυτό της. 

Αίγινα: Το τελευταίο μήνυμα της 20χρονης που βρέθηκε κρεμασμένη

«Όσοι την είδαν εκείνο το βράδυ και της μίλησαν, μου είπαν ότι η Μαρία έκανε όνειρα για το μέλλον. Κανείς δεν πιστεύει ότι σκεφτόταν να αυτοκτονήσει», είπε η αδελφή της κοπέλας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Αίγινα 20χρονη 1

Η 20χρονη Μαρία που βρέθηκε απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού της στην Αίγινα

Το μοιραίο βράδυ η 20χρονη επέστρεψε από τη δουλειά, άφησε την τσάντα της μέσα στο σπίτι, τα φώτα ανοιχτά, κλείδωσε την αυλόπορτα και έκρυψε το κλειδί. Η μητέρα της τη βρήκε κρεμασμένη στην αυλή πίσω από μία κουρτίνα, όμως πουθενά δε βρέθηκε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν να αφαιρέσει τη ζωή της. 

Αίγινα: «Λίγες μέρες μετά τον θάνατο της Μαρίας κάποιος πήγε και αναστάτωσε την αυλή»

«Είναι δυνατόν να γύρισε, να άφησε την τσάντα της, να κλείδωσε την πόρτα και μετά να αυτοκτόνησε; Δεν το καταλαβαίνω», είπε η αδελφή της και συνέχισε:

Αίγινα: Άφαντο πρόσωπο-κλειδί από το οικογενειακό περιβάλλον της 20χρονης

«Λίγες μέρες μετά, μάλιστα, κάποιος ήρθε στην αυλή και κάτι έψαχνε γιατί τα βρήκαμε όλα αναστατωμένα. Η αστυνομία είπε πως δεν ήταν εκείνη, άρα ήταν κάποιος άλλος».

Η 20χρονη και η αδελφή της

Η 20χρονη με την αδελφή της

Αίγινα: «Την είχε απειλήσει δημόσια ότι θα την κρεμάσει»

Αποκάλυψε, επίσης, ότι ένα πρόσωπο, από το ευρύτερο περιβάλλον της, την είχε απειλήσει και μάλιστα δημόσια. 

20χρονη Μαρία Αίγινα

Η Μαρία είχε δεχθεί απειλές από ένα πρόσωπο

«Την είχε απειλήσει ότι θα την κρεμάσει κι έτσι τη βρήκαμε. Γνώριζαν για τις απειλές οι φίλες της, οι οποίες όμως δεν έχουν κληθεί από το τμήμα ανθρωποκτονιών για να καταθέσουν», είπε η αδελφή της 20χρονης. 

Αίγινα: Μυστήριο με τον θάνατο της 20χρονης- Είχε καταγγείλει τη μητέρα της

Πρόσθεσε ότι το κορίτσι είχε μια σχέση, με την οποία η ίδια δε συμφωνούσε, όμως, όπως είπε, δε θα αυτοκτονούσε από ερωτική απογοήτευση, αλλά κάτι άλλο κρύβεται από πίσω. 

«Η Μαρία ήταν η ίδια η ζωή, δε θα έκανε ποτέ κακό στον εαυτό της. Θέλω να μάθω την αλήθεια και θα κάνω τα πάντα γι’ αυτό με όποιο τίμημα, όπως θα έκανε κι αυτή. Νιώθω ότι μου κρατά το χέρι και κάτι θέλει από μένα. Θα τη μάθω την αλήθεια για χάρη της», κατέληξε η αδελφή της 20χρονης. 

Δεν έκρυψε, μάλιστα, τον φόβο της, τόσο για εκείνη όσο και για την οικογένειά της, καθώς, όπως ανέφερε, ο δολοφόνος είναι εκεί έξω και κυκλοφορεί ελεύθερος. 

 

 

 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top