Κολωνός: Εξέδιδε τη 12χρονη σε αυτοκίνητα και την έβαζε να τραβά βίντεο

Συγγενείς ανακάλυψαν τα μηνύματα του 53χρονου

Δε χωρά ανθρώπινος νους τη φρίκη που έζησε επί πέντες μήνες η ανήλικη στον Κολωνό, η 12χρονη που έπεσε θύμα συστηματικού βιασμού και εκμετάλλευσης στα χέρια ενός 53χρονου. Ο φερόμενος δράστης, όχι μόνο τη βίαζε, αλλά την εξέδιδε σε άλλους άνδρες για λίγα ευρώ και την ανάγκαζε να βιντεοσκοπεί τις αρρωστήμενες πράξεις.

Κολωνός: Βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη με την απειλή όπλου

Νέες πληροφορίες που βλέπουν το «φως» αναφέρουν ότι η 12χρονη γύριζε μόνη της κατόπιν πιέσεως του 53χρονου, βίντεο με το κινητό της τηλέφωνο, τα οποία του τα έστελνε. Στη συνέχεια, ο άνδρας φέρεται να χρησιμοποιούσε το υλικό για να της βρει πελάτες, οι ηλικίες των οποίων ήταν μεταξύ 30 και 50 ετών. 

Οι συνευρέσεις με την ανήλικη φέρεται να γίνονταν μέσα σε αυτοκίνητα, ενώ τα ραντεβού δίνονταν έξω από το μετρό των Σεπολίων. Τα χρήματα κυμαινόταν μεταξύ 50-70 ευρώ, ενώ έφταναν κάποιες φορές και τα 100. 

βιασμός ανήλικης Κολωνός

Από την πλευρά του, ο 53χρονος φέρεται να αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως τα βίντεο τα τραβούσε μόνη της η ανήλικη και ότι όλα αυτά γίνονται επειδή θέλουν να τον καταστρέψουν.

βιασμός ανήλικης Κολωνός - ποιος είναι ο 53χρονος

Σημειώνεται ότι το ανήλικο κορίτσι βοηθούσε στις δουλειές του μαγαζιού που διατηρεί ο 53χρονος, προκειμένου να βγάζει χαρτζιλίκι. 

Κολωνός: Συγγενείς ανακάλυψαν τα μηνύματα του 53χρονου

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο εφιάλτης της 12χρονης αποκαλύφθηκε, όταν βρέθηκε σε φιλικό σπίτι και ασχολούνταν συνέχεια με το κινητό της.

Η μητέρα της αντιλήφθηκε ότι κάτι κακό συμβαίνει και άρχισε να ρωτά επιμόνως το παιδί. Το ανήλικο κορίτσι μίλησε στη μαμά της και εκείνη στη συνέχεια προχώρησε στην καταγγελία.

Κολωνός: Οπλοστάσιο το σπίτι του 53χρονου

Ο 53χρονος, παντρεμένος με ένα παιδί, φέρεται να είχε αγάπη για τα όπλα ρέπλικες και διατηρούσε συλλογή, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής.

Μετά την έρευνα της αστυνομίας, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, καθώς και δύο φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος.

Κολωνός - το οπλοστάσιο του 53χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονης

Κολωνός: Τη Δευτέρα στον ανακριτή ο 53χρονος 

Αύριο αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή, με την σε βάρος τους δικογραφία - για τον 53χρονο για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου.

Σημειώνεται ότι ακόμα ένας άνδρας ηλικίας 42 ετών έχει συλληφθεί για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top