Κολωνός: Πάνω από 210 κλήσεις είχε δεχθεί ο 53χρονος για την ανήλικη

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την υπόθεση μαστροπείας

Κολωνός: Πάνω από 210 κλήσεις είχε δεχθεί ο 53χρονος για την ανήλικη

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για τον εφιάλτη της 12χρονης στον Κολωνό.

Η Άννα Σταματιάδου αποκαλύπτει νέα στοιχεία για το προφίλ του συλληφθέντα που κατηγορείται πως από τον περασμένο Απρίλιο μέχρι και τον Αύγουστο βίαζε κατ’ εξακολούθηση την ανήλικη και την εξωθούσε στην πορνεία εναντι αμοιβης.

Φέρεται να εξέδιδε το παιδί μέσα σε αυτοκίνητα, να το απειλούσε με όπλο για να μη μιλήσει και να αναρτούσε γυμνές φωτογραφίες και βιντεο του παιδιού στο διαδίκτυο. Επίσης, φέρεται να διατηρούσε πολλά ψεύτικα προφίλ για να «ψαρεύει» πελάτες. Είχε δεχθεί πάνω από 210 κλήσεις για την ανήλικη.

Κολωνός: Εξέδιδε τη 12χρονη σε αυτοκίνητα και την έβαζε να τραβά βίντεο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, γείτονες έβλεπαν το παιδί να μπαινοβγαίνει στην επιχείρηση του 53χρονου, να κουβαλάει παραγγελίες, να περιφέρεται ακατάλληλες ώρες, αλλά, όπως φαίνεται, κάνεις δεν είχε σκεφτεί κάτι, γιατί στο παρελθόν και η μητέρα του κοριτσιού δούλευε περιστασιακά στο ίδιο κατάστημα. 

Ο 53χρονος ήθελε να έχει σχέσεις με τραγουδιστές και  ηθοποιούς, του άρεσε να διοργανώνει γεύματα αλληλεγγύης και να ενισχύει το «σπίτι του ηθοποιού». Το Star επικοινώνησε με το σπίτι του ηθοποιού που επιβεβαίωσε την εθελοντική δράση του 53χρονου.

Άτομα από το «Σπίτι του Ηθοποιού» περιέγραψαν ένα σκηνικό που είχε συμβεί σχετικά πρόσφατα. Είχαν βρεθεί σε ένα τραπέζι έξω από το μαγαζί του 53χρονου. Ήταν έντεκα η ώρα το βράδυ και είδαν το κοριτσάκι να περιφέρεται στο μαγαζί, όταν κάποιος από το σπίτι του ηθοποιού ρώτησε το κορίτσι γιατί δεν είναι σπίτι τέτοια ώρα και είναι εκεί, και το παιδί απάντησε πως είναι εκεί για να βοηθάει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος ήταν κοινωνικός και φιλόζωος. Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του καταγγελλόμενου είναι γεμάτα από βίντεο και φωτογραφίες που δείχνουν πόσο πίστευε στον Θεό.

Στη γειτονιά του 53χρονου, οι περισσότεροι μιλούν για έναν επαγγελματία, οικογενειάρχη που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα. Δηλώνουν σοκαρισμένοι και αδυνατούν να πιστέψουν τις βαρύτατες κατηγορίες.

μαστροπος

Ο 53χρονος, παντρεμένος με ένα παιδί, συνελήφθη μετά από ερευνά στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, καθώς και δύο φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος. Για την υπόθεση συνελήφθη και ένας 42χρονος, από τον οποίο κατασχέθηκε ένας φορητός υπολογιστής και δύο usb. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και οι δυο συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο στον ανακριτή. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top