Κολωνός: Αυτοί είναι οι δύο συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης

Πρόκειται για τον 53χρονο Ηλία Μίχο και τον 42χρονο Ιωάννη Σοφιανίδη

Κολωνός - Ψάχνουν και για άλλα ανήλικα θύματα στη γειτονιά - Ρεπορτάζ Star

Στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 53χρονου ο οποίος συνελήφθη στον Κολωνό για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο προχώρησε η Αστυνομία. Στη δημοσιότητα δόθηκαν και τα στοιχεία του 42χρονου που συνελήφθη για τον βιασμό του κοριτσιού.

Εξελίξεις στον Κολωνό - Ψάχνουν και για άλλα ανήλικα θύματα στη γειτονιά

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τον Ηλία Μίχο:

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 7-10-2022 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Κολωνός: «Τον έχουμε μόνο του στο κελί, θα του έκαναν τη μούρη κρέας»

Ο 53χρονος συνελήφθη στις 7/10/2022 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και τα στοιχεία του καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος του δόθηκαν στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Πρόκειται για τον:

1. ΜΙΧΟ Ηλία του Παναγιώτη και της Γιασεμής, γεννηθέντα την 30-12-1969 στο Αγρίνιο

53χρονος Κολωνός

 

53χρονος Κολωνός

52χρονος Κολωνό

Κολωνός: «Θεοσεβούμενος» και... ψάλτης ο 53χρονος που βίαζε την ανήλικη

Σε βάρος του ημεδαπού ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένη περίπτωση κατάχρησης ανηλίκου μη συμπληρώσαντος τα 14 έτη από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανηλίκου, κατ’ εξακολούθηση, Κατάχρηση ανηλίκου μη συμπληρώσαντος τα 14 έτη κατ εξακολούθηση, Διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων (απόκτηση, κατοχή, διανομή), όπου η παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας συνδέεται με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει του 12ο και το 15ο έτος, κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος, Γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη έναντι αμοιβής και Παράνομη βία σε βάρος ανηλίκου, με τον οποίο ο δράστης έχει σχέση εργασίας, Εμπορία ανθρώπων και Νόμο περί όπλων.

Τα στοιχεία του δεύτερου συλληφθέντος

Επίσης, η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα και τα στοιχεία του έτερου συλληφθέντος, που συνελήφθη επίσης για βιασμό της 12χρονης.

Πρόκειται για τον:

1. ΣΟΦΙΑΝΙΔΗ Ιωάννη του Ευάγγελου και της Ζηνοβίας, γεννηθέντα την 2-1-1980 στη Νίκαια Αττικής.

Ο Ιω. Σοφιανίδης συνελήφθη την 7-10-2022 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σε βάρος του ημεδαπού ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση, και εμπορία ανθρώπων.

42χρονος κατηγορουμένος

42χρονος συλληφθέντας Κολωνός

42χρονος Κολωνός

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση των κατηγορουμένων, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τους ανωτέρω, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top