Κολωνός: «Τον έχουμε μόνο του στο κελί, θα του έκαναν τη μούρη κρέας»

Μόνος του στο κελί της ΓΑΔΑ ο 53χρονος

Οι δηλώσεις του συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρου Μπαλάσκα για τον 53χρονο / Βίντεο από ANT1

Για τη δράση του φερόμενου βιαστή από τον Κολωνό μίλησε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας, αποκαλύπτοντας ότι ο 53χρονος κρατείται μόνος του στη ΓΑΔΑ. Οι αστυνομικοί δεν το ρισκάρουν, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος άλλοι κρατούμενοι να του «κάνουν τη μούρη κρέας».

Εξελίξεις στον Κολωνό - Ψάχνουν και για άλλα ανήλικα θύματα στη γειτονιά

Ο 53χρονος, ο οποίος θα απολογηθεί αύριο για τη φρικιαστική υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού, κρατείται στον έβδομο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Σύμφωνα με τον Στ. Μπαλάσκα, ο λόγος που επιλέχθηκε ο 53χρονος να μπει σε κελί μόνος του είναι για λόγους ασφαλείας από τους άλλους κρατουμένους.

Κολωνός: «Η 12χρονη δεν έχει καν την εικόνα έφηβης, είναι ένα μικρό παιδί»

βιαστής από τον Κολωνό

Μόνος -για λόγους ασφαλείας- κρατείται στη ΓΑΔΑ ο φερόμενος βιαστής του Κολωνού

Σε αντίθετη περίπτωση, μπορεί να του «έκαναν τη μούρη κρέας», όπως είπε χαρακτηριστικά ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ.

Υπήρχε η περίπτωση να τον βάλουμε με τους ποινικούς και να τον πιάσουν και να τον περάσουν από τη μηχανή του κιμά. Δε ρισκάρουμε τέτοια πράγματα, αν είναι δυνατόν

 «Προφυλάσσουμε τους κρατούμενους στα κρατητήρια μας στην πτέρυγα του 7ου ορόφου της ΓΑΔΑ. Αυτή είναι η δουλειά μας και ο θεσμικός μας ρόλος», τόνισε.

Ο ίδιος είπε πως ο 53χρονος έκανε «προκρατήσεις» για να εκδίδει τη 12χρονη.

Κολωνός: Ψάχνουν και για άλλα ανήλικα θύματα στη γειτονιά

Την ίδια στιγμή οι έμπειροι αξιωματικοί της Αστυνομίας είναι σε διαδικασία ταυτοποίησης και άλλων ατόμων που βίαζαν τη 12χρονη στον Κολωνό ή που είχαν επιδιώξει να έχουν σεξουαλική επαφή μαζί της.

Οι αστυνομικοί του τμήματος προστασίας ανηλίκων υποπτεύονται πλέον πως υπάρχουν και άλλα θύματα ακόμα και στη γειτονιά του 53χρονου.

Κικίλιας για Κολωνό: «Έχω αρρωστήσει. Να βγουν τα ονόματα αυτών των αλητών»

Μέχρι αυτή τη στιγμή φέρεται να έχουν ταυτοποιηθεί πέντε άτομα από την έρευνα που γίνεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Όταν θα ταυτοποιηθούν πλήρως αυτά τα πέντε άτομα θα ενημερωθεί ο ανακριτής και εκείνος θα αποφασίσει αν θα τους καλέσει να καταθέσουν και ενδεχομένως να εκδοθούν και εντάλματα σύλληψης.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top