Κικίλιας για Κολωνό: «Έχω αρρωστήσει. Να βγουν τα ονόματα αυτών των αλητών»

Οικονόμου: «Θέμα τιμής η δημοσιοποίηση των ονομάτων των 213»

Κυβέρνηση και κόμματα ζητούν να δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα όλων όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση της 12χρονης / Βίντεο από κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

«Έσπασε» σήμερα το πρωί ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, αναφερόμενος στην υπόθεση του βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης στον Κολωνό

«Τις τελευταίες μέρες ως γονιός, ως πατέρας, έχω αρρωστήσει. Δεν το αντέχει το στομάχι κανενός Έλληνα, αυτού που έχει γίνει με αυτό το κοριτσάκι. Θεωρώ αδιανόητο ότι δεν έχουν βγει στη δημοσιότητα τα ονόματα αυτών των αλητών που μπήκαν στη διαδικασία να ακουμπήσουν αυτή την ψυχούλα. Κρίνεται η ελληνική δικαιοσύνη και το κράτος Δικαίου από τον τρόπο που θα χειριστούν αυτή την υπόθεση», είπε συναισθηματικά φορτισμένος στον ΣΚΑΪ και κατέληξε:

Κολωνός: Έρχονται νέες συλλήψεις - Τον παρακολουθούσαν έναν μήνα

«Όποιος είναι άνθρωπος πραγματικός δεν μπορεί να αντιδράσει διαφορετικά σε αυτό. Είναι ατελείωτη αλητεία».

Οικονόμου: «Στη δημοσιότητα τα ονόματα όσων βίασαν ή είχαν σκοπό να βιάσουν το παιδί»

Τον αποτροπιασμό του για την υπόθεση εξέφρασε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. 

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ζήτησε να δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα και των 213 που βίασαν ή θέλησαν να βιάσουν το 12χρονο κορίτσι, τονίζοντας ότι αυτό είναι υποχρέωση της Πολιτείας. 

Κολωνός: «Θεοσεβούμενος» και... ψάλτης ο 53χρονος που βίαζε την ανήλικη

«Είναι υποχρέωση της Πολιτείας, μέσα στα νομικά όρια που διαθέτει, να δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα όσων είχαν πάρει σειρά για βιάσουν το παιδί. Είναι θέμα τιμής του νομικού πολιτισμού. Η κοινωνία οφείλει να μάθει ποιοι είναι αυτοί που κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Όπως έπεσαν από τα σύννεφα για τον 53χρονο, μπορεί να γίνει το ίδιο και για τους άλλους», είπε.

Ο κ. Οικονόμου χαρακτήρισε «εγκληματία» τον 53χρονο που βίαζε και εξέδιδε την ανήλικη, ο οποίος ήταν μέλος της ΝΔ και διεγράφη αμέσως μετά τις αποκαλύψεις. 

Κολωνός: «Η σύζυγός του μου είπε να μην το πω», λέει η μάνα της 12χρονης

Ξεκαθάρισε επίσης ότι η δικαιοσύνη δεν πρέπει να δείξει καμία ανοχή στο έγκλημα αυτό και χαρακτήρισε «απαράδεκτους» τους συνειρμούς βιαστών με στελέχη της ΝΔ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top