Κολωνός: 12 ετών η μεγαλύτερη κόρη του 42χρονου - Συνομήλικη με το θύμα

«Η κόρη του δε θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του πια»

Ο 42χρονος

Πολίτες υπεράνω υποψίας, της διπλανής πόρτας, «νοικοκύρηδες» και οικογενειάρχες είναι οι δύο κατηγορούμενοι για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό

Κολωνός: Στον ανακριτή σήμερα οι βιαστές της 12χρονης

Χθες δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία τους με εντολή του εισαγγελέα, ενώ οι αρχές ερευνούν αν είχαν πέσει θύματά τους και άλλα παιδιά. 

Κολωνός: Ποιος είναι ο 42χρονος που συνελήφθη

Ο 42χρονος κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό. Ήταν ο πρώτος «πελάτης», ο οποίος ταυτοποιήθηκε από τις αρχές και τον οποίο αναγνώρισε και η ίδια η ανήλικη. 

Μάλιστα το παιδί φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι τον είχε συναντήσει επανειλημμένα και την είχε βιάσει αρκετές φορές. Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε στις αρχές ότι νόμιζε πως το κορίτσι ήταν 16-17 ετών. 

Ο 42χρονος έμενε με την οικογένειά του στη Δυτική Αττική και εργαζόταν σε μεταφορική εταιρεία. 

Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών ανήλικων παιδιών. Μάλιστα, η μεγαλύτερη κόρη του είναι συνομήλικη με το 12χρονο κορίτσι, το οποίο βίασε κατ’ επανάληψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 και της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα, η κόρη του 42χρονου φέρεται να έφυγε από το σπίτι και να ξεκαθάρισε στη μητέρα της και τους συγγενείς της ότι δε θέλει να έχει καμία σχέση και επαφή μαζί του. 

Κολωνός:Σπάει τη σιωπή του ο θείος της 12χρονης-Τα ανατριχιαστικά μηνύματα

Τα ραντεβού κλείνονταν μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας, στην οποία είχε δημιουργήσει προφίλ ο 53χρονος. Εκείνος ήταν που τα έκλεινε και φρόντιζε για τη μεταφορά της 12χρονης στον σταθμό του μετρό στα Σεπόλια, όπου την παραλάμβαναν οι πελάτες και τη μετέφεραν σε άλλο σημείο για να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες ορέξεις τους. 

Έχουν ταυτοποιηθεί τουλάχιστον έξι άτομα που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να κλείσουν ερωτικό ραντεβού με το παιδί ή είχαν προχωρήσει σε ερωτική συνεύρεση μαζί του. 

Κολωνός: «Η 12χρονη δεν έχει καν την εικόνα έφηβης, είναι ένα μικρό παιδί»

Τέλος, ερευνούν αν πρόσωπο από το πολύ στενό περιβάλλον της ανήλικης γνώριζε τον εφιάλτη που βίωνε και σιωπούσε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top