Κολωνός: Στον ανακριτή σήμερα οι βιαστές της 12χρονης

«Μπες στο μπάνιο και στείλε μου γυμνές φωτογραφίες», έγραφε στο παιδί

Ο 53χρονος που συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης

Η ώρα της απολογίας του 53χρονου και του 42χρονου που κατηγορούνται για τον βιασμό και τη σεξουαλική εκμετάλλευση της 12χρονης στο Κολωνό έφτασε. 

Οι δυο άνδρες, υπεράνω υποψίας, οικογενειάρχες και ευυπόληπτοι πολίτες, θα κληθούν σήμερα να δώσουν εξηγήσεις στην ανακρίτρια για τα αποτρόπαια εγκλήματα για τα οποία κατηγορούνται. 

Συγκεκριμένα, εναντίον του 53χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένη περίπτωση κατάχρησης ανηλίκου μη συμπληρώσαντος τα 14 έτη από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανηλίκου, κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου μη συμπληρώσαντος τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων (απόκτηση, κατοχή, διανομή), όπου η παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας συνδέεται με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει του 12ο και το 15ο έτος, κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος, γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη έναντι αμοιβής και παράνομη βία σε βάρος ανηλίκου, με τον οποίο ο δράστης έχει σχέση εργασίας, εμπορία ανθρώπων και νόμο περί όπλων.

Ο 42χρονος από την άλλη, ο οποίος είναι πατέρας τριών παιδιών, κατηγορείται για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και εμπορία ανθρώπων.

Κολωνός: Πώς δρούσε ο 53χρονος

Η φρικιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε το περασμένο Σάββατο, μετά τη σύλληψη του 53χρονου, τα στοιχεία του οποίου δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα μετά από εισαγγελική εντολή. 

Αυτό που αναζητά η αστυνομία είναι αν υπάρχουν και άλλα παιδιά που έχουν υποστεί την ίδια φρίκη από τον κατηγορούμενο. 

Ο 53χρονος, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες και δηλώνει ότι είναι θύμα σκευωρίας, δρούσε μεθοδικά και λάμβανε συγκεκριμένα μέτρα ασφαλείας ακόμα και κατά την διάρκεια των ραντεβού του παιδιού με τους παιδόφιλους. 

Αυτός μετέφερε την ανήλικη στους διάφορους «πελάτες», που αφού την παραλάμβαναν, την μετέφεραν σε άλλα σημεία και τη βίαζαν.

Κολωνός: Τι έγραφαν τα μηνύματα που έστελνε ο 53χρονος στη 12χρονη

Σοκαριστικά είναι τα μηνύματα που έστελνε ο 53χρονος στο 12χρονο κορίτσι, τα οποία είδε η θεία του τον περασμένο Αύγουστο και ενημέρωσε τη μητέρα του, που προχώρησε στην καταγγελία. 

Όπως είπε η γιαγιά του παιδιού στο ΑΝΤ1, η σύζυγος του 53χρονου, προσέγγισε τη μητέρα του παιδιού και της πρόσφερε 10.000 ευρώ για να μην πάει στην αστυνομία και καταγγείλει τον σύζυγό της. 

«Η γυναίκα του πήγε σπίτι της νύφης μου και προσπάθησε να την πληρώσει για να μη μιλήσει. Εκείνη την έδιωξε λέγοντάς της “φύγε από εδώ μη σε θάψω, δεν πληρώνεται η ψυχολογία του παιδιού μου και η τιμή του με δέκα χιλιάρικα, ούτε με ένα εκατομμύριο”. Αν ήμουν εγώ στη θέση της δεν ξέρω τι θα έκανα. Πώς κρατήθηκε δεν ξέρω, εγώ δε θα κρατιόμουν», είπε η γιαγιά της μικρής. 

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι κατά τη διάρκεια των διακοπών της που βρισκόταν μαζί της, η 12χρονη ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και παραπονιόταν συνεχώς ότι είναι άρρωστη. 

«Το παιδί έκλαιγε συνέχεια. Χτύπαγαν τα τηλέφωνα, τα μηνύματα και σηκωνόταν κι έφευγε, κλαίγοντας», πρόσθεσε η γιαγιά του παιδιού. 

Όταν μάλιστα ανακάλυψαν τα μηνύματα που της έστελνε ο 53χρονος έφριξαν. 

«Της έγραφε “να μπεις στο μπάνιο να βγάλεις γυμνές φωτογραφίες”. Να βγάλεις γυμνές φωτογραφίες και να τις ανεβάσεις. Της ζητούσε να του στείλει και γυμνές φωτογραφίες των αδελφών της», αποκάλυψε η γιαγιά. 

Πάντως η αστυνομία ερευνά επίσης το ενδεχόμενο να υπήρχε και κάποιο άτομο που βρισκόταν πολύ κοντά στην 12χρονη και γνώριζε για τα όσα εφιαλτικά βίωνε.

Κολωνός: Έξι μέχρι τώρα τα επιβεβαιωμένα προφίλ βιαστών της 12χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες, έως τώρα έχουν επιβεβαιωθεί έξι προφίλ, μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, τα οποία είχαν επικοινωνήσει με τον 53χρονο, είχαν κλείσει ραντεβού για να βιάσουν τη 12χρονη και είχαν πάει στο προκαθορισμένο σημείο συνάντησης, στον σταθμό του μετρό στα Σεπόλια. Ο 53χρονος μάλιστα παρουσίαζε τη 12χρονη, ως 16χρονη, η οποία ήταν ορφανή. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι συνολικά 15 προφίλ είχαν επικοινωνήσει για να κλείσουν ραντεβού μέσω της ίδιας ιστοσελίδας, ενώ θεωρείται ζήτημα χρόνου να ταυτοποιηθούν οι έξι πρώτοι και να βγουν σε βάρος τους εντάλματα σύλληψης. 

Όπως έχει γίνει γνωστό πάνω από 200 ήταν εκείνοι που είχαν «εκδηλώσει ενδιαφέρον» για να κλείσουν ερωτικό ραντεβού με το παιδί, ενώ τα κλεισμένα ραντεβού είναι πάνω από 100, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί έως τώρα ότι έχουν ολοκληρωθεί. 

Κολωνός: Το προφίλ του 42χρονου βιαστή της ανήλικης

Ένας από αυτούς που είχαν κλείσει ραντεβού για τη 12χρονη, όχι μία, αλλά πολλές φορές ήταν και ο 42χρονος, ο οποίος έχει συλληφθεί. 

Είναι κάτοικος της Δυτικής Αττικής, χαρακτηρίζεται κι αυτός ως ένας πολίτης υπεράνω υποψίας, εργαζόμενος σε μεταφορική εταιρεία.

Όπως προκύπτει από τη δικογραφία φέρεται να βίασε επανειλημμένα την 12χρονη. Η ίδια τον αναγνώρισε και είπε ότι τον είχε συναντήσει διαδοχικές φορές. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι νόμιζε πως το κορίτσι ήταν 16 - 17 ετών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top