Κολωνός: Αναγνώρισε οίκο ανοχής η 12χρονη - Επώνυμοι στη λίστα των πελατών

«Έχω υλικό από κάμερες ασφαλείας του στούντιο στο Γκάζι»

Κολωνός: Η 12χρονη Αναγνώρισε Οίκο Ανοχής

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό που αποκαλύπτουν το μέγεθος της φρίκης που βίωσε αυτό το παιδί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 213 άτομα είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον να κλείσουν ραντεβού με τη 12χρονη ή είχαν κλείσει ραντεβού και είχαν έρθει σε σεξουαλική επαφή το παιδί. Οι αρχές βρίσκονται κοντά στην ταυτοποίηση τουλάχιστον πέντε ατόμων, στοιχεία των οποίων βρέθηκαν στα κινητά και τους υπολογιστές του 53χρονου. 

Κολωνός: Παραδέχθηκαν σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη οι κατηγορούμενοι

Στη λίστα των πελατών βρίσκονται πολιτικοί, δημοσιογράφοι και ηθοποιοί, σύμφωνα με πληροφορίες. 

Κολωνός: Καταγγελία ότι ο 53χρονος πήγαινε το κορίτσι σε οίκο ανοχής

Σήμερα το πρωί, η Πρόεδρος των Εκδιδόμενων Γυναικών Ελλάδος Κωνσταντίνα Καρατζιώτη πήγε στο γραφείο της ανακρίτριας και ζήτησε να καταθέσει για την υπόθεση. 

Πρόεδρος Εκδιδόμενων Γυναικών Ελλάδος

Η πρόεδρος των Εκδιδόμενων Γυναικών Ελλάδος, Κ. Καρατζιώτη δήλωσε ότι ο 53χρονος πήγαινε στο στούντιό της με τη 12χρονη 

Η ανακρίτρια την παρέπεμψε στη ΓΑΔΑ, να πάει να καταθέσει όσα γνωρίζει και κατόπιν αν κριθεί αναγκαίο να καταθέσει και σε αυτή. Ωστόσο η ίδια μίλησε στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από τα δικαστήρια και κατήγγειλε ότι ο 53χρονος πήγαινε τη 12χρονη στον οίκο ανοχής που διατηρεί η ίδια στο Γκάζι. 

Κολωνός: «Βρέθηκε σε λογαριασμό της μητέρας κατάθεση από παιδεραστή»

«Ο 53χρονος ερχόταν στον χώρο μου, εκεί που έχω τον οίκο ανοχής στο Γκάζι και έφερνε και τη 12χρονη μαζί του. Την έφερνε για να πάει με πελάτες και μάλιστα με επώνυμους πελάτες. Αυτό γινόταν επί δύο ολόκληρους μήνες, πριν από ένα τρίμηνο περίπου», είπε η Κ. Καρατζιώτη, διευκρινίζοντας ότι ανάμεσα τους ήταν ηθοποιοί, καλλιτέχνες και πολιτικοί.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων πώς επέτρεπε ένα ανήλικο κορίτσι να πηγαίνει στον οίκο ανοχής της και να εκδίδεται, η ίδια υποστήριξε ότι δε βρισκόταν εκεί όταν πήγαινε μαζί με τον 53χρονο και ότι το πληροφορήθηκε από μία υπάλληλό της. 

Κολωνός: 12 ετών η μεγαλύτερη κόρη του 42χρονου - Συνομήλικη με το θύμα

«Δεν έκανε κανείς καταγγελία, γιατί φοβούνταν. Είχε φέρει κι άλλα παιδιά... και κάτι τσιγγανάκια, κάτι παιδιά από τον Κολωνό... », πρόσθεσε.  

Ισχυρίστηκε ακόμα ότι έχει ένα στικάκι, στο οποίο υπάρχει υλικό από κάμερες μέσα από τον οίκο ανοχής που δείχνουν τον 53χρονο μαζί με τον 12χρονο κορίτσι. 

Υλικό από τις κάμερες του οίκου ανοχής κατέθεσε η ιδιοκτήτρια

Στικάκι με υλικό από τις κάμερες του οίκου ανοχής κατέθεσε στο τμήμα προστασίας ανηλίκων η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης.

Σε δηλώσεις της είπε ότι «το παιδί είχε έρθει τρεις φορές μέσα σε τρεις μήνες. Έμενε μέσα δέκα λεπτά και το συνόδευε ο 53χρονος. Την πρώτη φορά ο 53χρονος έφυγε και τις άλλες δυο περίμενε την 12χρονη». 

Σωματείο Εκδιδόμενων Προσώπων: «Η κ. Καρατζιώτη δεν είναι μέλος του σωματείου»

Λίγο αργότερα, σε δηλώσεις της στο ThessToday.gr η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος (ΣΕΠΕ) Έλλη Κανελλοπούλου υποστήριξε ότι η κ. Καρατζιώτη δεν είναι καν μέλος του σωματείου.

«Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά, δεν βάζουμε στα σπίτια μας ούτε ανήλικα αγόρια ούτε ανήλικα κορίτσια. Αν είναι ποτέ δυνατόν! Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά, στους οίκους ανοχής εργάζονται αποκλειστικά ενήλικοι άνθρωποι. Αν κάποιοι -πόσω μάλλον η κυρία Καρατζιώτη- γνωρίζουν για τέτοια σοβαρά παραπτώματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, να πάνε να τα παραθέσουν στην Αστυνομία. Όσοι εμπλέκονται με βιασμούς να πάνε στα Τάρταρα», είπε χαρακτηριστικά.

«Εγώ είμαι εκπρόσωπος του σωματείου από το 1999 και η συγκεκριμένη (η κυρία Καρατζιώτη) δεν ήταν ποτέ μέλος. Κακώς το είπε, δεν έπρεπε να συνδέσει τους οίκους ανοχής που δουλεύουν νόμιμα, με μια τόσο σοβαρή καταγγελία που σχετίζεται με βιασμό ανηλίκου. Είναι άλλο ο βιασμός, κι άλλο η συνεύρεση ενηλίκων με συναίνεση», επισήμανε η κ. Κανελλοπούλου.

Ταραχοπούλου: «Έχουν βάση όσα είπε η κ. Καρατζιώτη»

Η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Α. Ταραχοπούλου, επιβεβαίωσε ότι η πρόεδρος των Εκδιδόμενων Γυναικών Ελλάδος βρίσκεται στην ασφάλεια Ανηλίκων και δίνει κατάθεση για όσα γνωρίζει. 

Κολωνός: Αυτοί είναι οι δύο συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης

«Θεωρώ ότι έχουν βάση όσα είπε η κ. Καρατζιώτη και καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι ένα στοιχείο συγκλονιστικό. Έχω μία αίσθηση ότι είναι αλήθεια ότι την πήγαινε σε οίκο ανοχής. Το παιδί έχει πει ότι το πήγαινε σε ένα σπίτι και άμεσα τις επόμενες ώρες ή μέρες θα κληθεί να δώσει συμπληρωματική κατάθεση και να αναγνωρίσει πιθανόν τον οίκο ανοχής, στον οποίο αναφέρεται η κυρία», είπε κ. Ταραχοπούλου. 

Πληροφορίες του star.gr και του Ανέστη Συμεωνίδη αναφέρουν πως το παιδί έχει αναγνωρίσει ήδη τον οίκο ανοχής της Καρατζιώτη από φωτογραφίες που είδε. 

Κολωνός: «Η 12χρονη δεν έχει καν την εικόνα έφηβης, είναι ένα μικρό παιδί»

Αναφερόμενη στην ψυχική κατάσταση του παιδιού είπε πως η 12χρονη είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, βρίσκεται σε σύγχυση και ντρέπεται. Εκτίμησε, τέλος, ότι είναι πολύ πιθανόν να υπάρχουν κι άλλα παιδιά που είχαν πέσει θύματα του 53χρονου. 

Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top