Κολωνός: Παραδέχθηκαν σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη οι κατηγορούμενοι

«Της έδινα τα χρήματα στο χέρι», είπε ο 42χρονος στην ανακρίτρια

Κολωνός: Παραδέχθηκαν σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη οι κατηγορούμενοι

Ο 53χρονος που κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική εκμετάλλευση ανήλικου κοριτσιού στον Κολωνό παραδέχθηκε κατά την απολογία του ότι είχε σεξουαλική επαφή με τη 12χρονη. Σεξουαλικές επαφές με την ανήλικη έναντι αμοιβής παραδέχθηκε και ο 42χρονος κατηγορούμενος.

Ο 53χρονος όσον αφορά τη 12χρονη υποστήριξε στην ανακρίτρια πως διατηρούσε σχέση μαζί της και ότι είχαν σεξουαλικές επαφές περισσότερο από μία φορές, δεν παραδέχθηκε ότι την εξέδιδε, ενώ αρνήθηκε να πει κάτι άλλο, και προτίμησε να ασκήσει το «δικαίωμα σιωπής».

Κολωνός: Στην ανακρίτρια οι κατηγορούμενοι - Ασκούν το δικαίωμα της σιωπής

Ο 42χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης παραδέχθηκε και αυτός πως είχε σεξουαλικές επαφές μαζί της έναντι αμοιβής, περισσότερο από μία φορές ωστόσο κατέθεσε πως τα χρήματα τα οποία ήταν 50 με 70 ευρώ τα έδινε στο χέρι του παιδιού. Ακόμα κατέθεσε πως την κοπέλα την έβρισκε μέσω εφαρμογής.

Οι δύο κατηγορούμενοι ολοκλήρωσαν την κατάθεσή τους ενώπιον της ανακρίτριας και οδηγούνται στον εισαγγελέα.

Νωρίτερα ο δικηγόρος που προτάθηκε από την ανακρίτρια από τον κατάλογο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών δε δέχθηκε να εκπροσωπήσει τον 53χρονο ενώ ούτε ο δεύτερος κατηγορούμενος βρήκε δικηγόρο να αναλάβει την υπεράσπισή του. 

Κολωνός: Αναγνώρισε τον οίκο ανοχής η 12χρονη

Ωστόσο και ο δεύτερος δικηγόρος που ορίστηκε, αρνήθηκε να αναλάβει την υπόθεση, ενώ ακόμα ένας, ο τρίτος κατά σειρά, δε δέχτηκε να τους εκπροσωπήσει. 

Τυπικά ανέλαβε ο δικηγόρος κ. Βασίλης Χρονόπουλος. και τους δύο κατηγορούμενους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top