Κολωνός: Στην ανακρίτρια η μητέρα της 12χρονης

Με κουκούλα εμφανίστηκε η 37χρονη - Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί

Κολωνός: Το κατώφλι της ανακρίτριας πέρασε η μητέρα της 12χρονης

Στα χέρια της δικαιοσύνης βρίσκεται πλέον η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία συνελήφθη χθες και κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία. Ταυτόχρονα, χθες το βράδυ συνελήφθη και ο πατέρας του παιδιού. Η μητέρα της 12χρονης πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα ενώ δεν παρέμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα ενώπιον της ανακρίτριας.

Η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι της οικογένειας στον Κολωνό, όπου και βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών. Έτσι η αστυνομία συνέλαβε τον πατέρα της 12χρονης, ο οποίος φέρεται να είναι τοξικομανής και να έχει στο παρελθόν εκτίσει ποινή στις φυλακές για ναρκωτικά. 

Μητέρα 12χρονης

Η μητέρα της 12χρονης στην ανακρίτρια

Απόστολος Λύτρας: «Υπάρχουν και άλλες καταγγελίες για τους κατηγορούμενους»

Ο συνήγορος της μητέρας, Απόστολος Λύτρας, τόνισε πως η πελάτης του «εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες» ενώ ανέφερε πως δέχθηκε τηλεφωνήματα με άλλες καταγγελίες για τους δύο κατηγορούμενους.

«Πήρε προθεσμία για τις 13.00 τη Δευτέρα. Ισχυρίζεται ότι δεν ότι έχει καμία απολύτως σχέση με αυτά που κατηγορείται. Όλα αυτά θα φανούν στην ανάκριση. Πρόλαβα να δω κάποια στοιχεία από τη δικογραφία. Οι κατηγορούμενοι δεν αναφέρουν πουθενά ότι η μητέρα γνώριζε κάτι. Μοναδικό στοιχείο κάποιο έμβασμα που το γνωρίζουμε ότι υπάρχει [...] Η ίδια το εξηγεί από το ότι εργαζόταν μαγαζί του. [...] Σε επικοινωνία που είχα με τη μεγάλη κόρη, ένα εξαιρετικό κορίτσι πραγματικά, λέει ότι η μητέρα είναι δεδομένο ότι δεν έχει σχέση. 

Το πιο σημαντικό είναι ότι ήδη έχω δεχτεί τηλεφωνήματα ότι υπάρχουν και άλλες καταγγελίες για τον 53χρονο και τον 42χρονο. Υπάρχουν άλλες 2 κοπέλες που καταγγέλλουν, αυτή τη στιγμή είναι 18 χρόνων άλλα όταν τα έπαθαν ήταν ανήλικα. Είναι βέβαιο ότι θα ερευνηθούν και άλλα πρόσωπα. Οι 213 που ακούγονται αν υπάρχουν είναι σίγουρο πως πρέπει και αυτοί να λογοδοτήσουν.

Δεν υπάρχει κανένας που να δικαιολογεί τη μητέρα για τον τρόπο συμπεριφοράς της στο μεγάλωμα του παιδιού της. Δεν αφήνεις ένα παιδί 12 ετών να βγαίνει και να πηγαίνει στο κάθε μαγαζί μόνο του, αυτό είναι δεδομένο. Αυτά όμως δεν σχετίζεται με το αδίκημα που κατηγορείται. Κι εμένα μου έχει κάνει εντύπωση η συμπεριφορά αυτή άλλα δεν συνιστά αυτή αυτό το αδίκημα. Ο δράστης κέρδισε την εμπιστοσύνη της και για αυτό υπάρχουν και αυτά τα μικροποσά σε εμβάσματα [...] Η μητέρα είχε την εντύπωση ότι όλα είναι φυσιολογικά και ότι το παιδί απλά βρίσκεται απέναντι. Το ίδιο μου μετέφερε και υποστηρίζει και η μεγάλη αδερφή και ο αδερφός της κοπέλας, αλλά και η θεία της που ήταν η πρώτη επικοινώνησε μαζί μου. Σίγουρα μιλάμε για ένα τρομακτικό έγκλημα για τα ελληνικά δεδομένα [...] είμαι σίγουρος ότι υπάρχει και κρύβεται κύκλωμα από πίσω».

Τα στοιχεία που έχουν οι αρχές για τη μητέρα της 12χρονης 

Οι αστυνομικοί είχαν βάλει την 37χρονη μητέρα από την πρώτη στιγμή στο μικροσκόπιο, καθώς θεωρούσαν ότι εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης της ανήλικης κόρης της. 

Συγκέντρωναν στοιχεία και χθες που είχαν στα χέρια τους όλα τα δεδομένα πήγαν από το σπίτι της και της ζήτησαν να πάει μαζί τους για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση η μικρή.

Στη ΓΑΔΑ της ανακοίνωσαν ότι συλλαμβάνεται για διακεκριμένη μαστροπεία και η ίδια φέρεται να δήλωσε έκπληκτη με την εξέλιξη αυτή. 

Κολωνός: Η στάση της μητέρας της 12χρονης που κίνησε υποψίες

Τα επιβαρυντικά στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψή της είναι δύο εμβάσματα στον τραπεζικό της λογαριασμό, που τα έστειλε ο 53χρονος και τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε ο κατηγορούμενος μαζί της. Το κινητό της τηλέφωνο βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος για τον εντοπισμό και άλλων στοιχείων. Από έρευνα μάλιστα που έγινε στο σπίτι της οικογένειας κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικοί υπολογιστές. 

Υποψίες όμως κίνησε και η συμπεριφορά της 37χρονης μητέρας, καθώς όλο το χρονικό διάστημα των ερευνών ήταν αμέτοχη και φαινόταν σχεδόν αδιάφορη. Άλλωστε οι θειοί του παιδιού ήταν εκείνοι που ανακάλυψαν τα αηδιαστικά μηνύματα στο κινητό της 12χρονης και τα έστειλαν στη μητέρα, με αποτέλεσμα εκείνη να κάνει την καταγγελία. 

Εντύπωση επίσης έχει προκαλέσει το γεγονός ότι η μικρή είχε δύο πανάκριβα κινητά τηλέφωνα, καινούργιο ποδήλατο και βρισκόταν εκτός σπιτιού μέχρι αργά το βράδυ, χωρίς η μητέρα να ανησυχεί ή να αναρωτηθεί πώς απέκτησε το παιδί τα ακριβά αυτά αντικείμενα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top