Κολωνός: Σοκάρει η 12χρονη - «Mε απειλούσε, με έβαζε να το κάνω με άλλους»

Την απόλυτη φρίκη έζησε η ανήλικη - Αναγνώρισε και άλλους βιαστές

Κολωνός: Τι Κατέθεσε Η 12χρονη Για Τον 53χρονο

Τη δράση του βιαστή και μαστροπού της περιέγραψε στις καταθέσεις της η 12χρονη από τον Κολωνό. Όπως είπε στους αστυνομικούς, ο 53χρονος της έδινε οδηγίες για το πώς θα βρίσκει τα αυτοκίνητα των επίδοξων βιαστών της, ενώ όπως κατέθεσε το παιδί, έπαιρνε η ίδια τα χρήματα και του τα έδινε.

Κολωνός: «Η μητέρα άρχισε να εκδίδει πρώτη το παιδί όταν ήταν 11 ετών»

Γροθιά στο στομάχι είναι οι καταθέσεις της 12χρονης. Το παιδί περιέγραψε με ανατριχιαστικες λεπτομέρειες στις αρχες τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του 53χρονου και των υπόλοιπων πελατών. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και η Άννα Σταματιάδου έφεραν στο «φως» στοιχεία από την κατάθεση της 12χρονης που άνοιξε τον δρόμο για τις συλλήψεις.    

Κολωνός: «Είμαι σοκαρισμένη από αυτά που ανακάλυψα»

Κολωνός: «Με απειλούσε με μαχαίρια και όπλα» - Συγκλονίζει η 12χρονη

Το κοριτσάκι περιέγραψε τις φρικτές στιγμές που φέρεται να έζησε στα χέρια του 53χρονου μέσα στο κατάστημά του στον Κολωνό. Όπως είπε, την απειλούσε με μαχαίρια και όπλα, ενώ ασελγούσε στο κορμάκι της.

«Ήταν μια μέρα να πάμε κάτω στην αποθήκη. Άρχισε να με πιάνει... Με απείλησε με μαχαίρια και όπλα, μου είπε άμα το πω “θα με σκοτώσει εμένα ή την οικογένεια μου ή θα με κάνει ρεζίλι”. Του είπα “δε θέλω και με απείλησε”. Ήθελε να κάνουμε σεξ. Με απειλούσε ότι αν δεν κάνουμε θα με σκοτώσει. Μια μέρα που κάναμε εγώ δεν ήθελα και μου έκανε... Αυτός ήθελε να κάνουμε και άλλα», είπε η 12χρονη. Πρόσθεσε, ακόμα, ότι όλες τις φορές, ο 53χρονος τη βίασε στην αποθήκη του μαγαζιού του.

Μου έλεγε να πάμε δήθεν να μαζέψουμε κάποια πράγματα, κάποια χαρτιά από κάτω και πάνω ήταν άλλος υπάλληλος για να κρατάει το μαγαζί. Αυτός ο υπάλληλος δε με ενόχλησε ποτέ, δεν κατάλαβε ποτέ, δεν ήξερε τι γινόταν.

Κολωνός: «Mε έβαζε να το κάνω και με άλλους»

Το παιδί περιέγραψε στους παιδοψυχολόγους πώς ο 53χρονος την εξέδιδε στους βιαστές της.

«Mε έβαζε να το κάνω και με άλλους. Με έβαζε να κάνω σεξ μαζί τους και να μου δίνουν λεφτά για να του τα δίνω. Μου έλεγε αν δεν το κανω, μου έδειχνε τα όπλα και τα μαχαίρια. Τους έβρισκε λογικά σε κάποιο site τους άντρες, δεν ήταν φίλοι του. Είχε τον λογαριασμό μου και έστελνε εκ μέρους μου μηνύματα. Έβαζε τον αριθμό μου, μου ερχόταν ένας κωδικός και του τον έδινα. Είχε εγκαταστήσει το viber μου στο κινητό του. Το είχα και εγώ και αυτός», υποστήριξε το κοριτσάκι.

Κολωνός: «Με πήγαινε αυτός στους πελάτες και με άφηνε στο μετρό»

Η 12χρονη υποστήριζει πως τον 53χρονο τον γνώριζε όλη η οικογένειά της και ο μπαμπάς της. Όταν τη ρώτησαν τι γνώμη έχει για τον ιδιοκτήτη του μίνι μάρκετ στα Σεπόλια, το κορίτσι φέρεται αρχικά να τον χαρακτήρισε «καλό». Στη συνέχεια, όμως, όταν ξεκλείδωσε η ψυχούλα της απο τους παιδοψυχολόγους, έκλαιγε και ζήτησε την τιμωρία του. 

«Με πήγαινε αυτός στους πελάτες με το αμάξι του εκεί στα Σεπόλια. Με όλους βρισκόμουν εκεί κοντά στο μαγαζί του 53χρονου. Με άφηνε στο μετρό και περίμενα μέχρι να έρθουν», ανέφερε το παιδί και πρόσθεσε: 

Με 11 άνδρες έχω βρεθεί. Με άφηναν εκεί που με παίρνανε και μετά πήγαινα στο μαγαζί του 53χρονου. Δεν πήγαινα ούτε σε σπίτια, ούτε σε ξενοδοχεία. Μου δίνανε τα χρήματα στο χέρι, γύρω στα 50 ευρώ και τα έδινα στον 53χρονο

Η 12χρονη εξομολογήθηκε στους έμπειρους παιδοψυχολόγους τον φόβο της: «Φοβόμουν και δεν ήθελα να γίνω ρεζίλι, γι'αυτό δε μίλησα νωρίτερα», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αποκάλυψε ότι όλα τα λεφτά τα έδινε στον 53χρονο. «Μπορεί κάποια στιγμή να κράτησα ένα ευρώ. Δεν έχω συναισθήματα για τον 53χρονο, να πάει εκεί που του αξίζει, στη φυλακή», φέρεται να είπε το κορίτσι.

Σημειώνεται ότι η 12χρονη μίλησε δύο φορές στους αξιωματικούς αποκαλύπτοντας όσα μπορούσε για τον εφιάλτη που έζησε τους τελευταίους μήνες. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να καταθέσει τρίτη φορά όταν ήθελαν να τη ρωτήσουν για τα καταγγελλόμενα ραντεβού σε οίκους ανοχής, αφού υπέστη σοκ.

Κολωνός: Η 12χρονη αναγνώρισε και άλλους βιαστές της

Το παιδί κλήθηκε να αναγνωρίσει και άλλους άνδρες που φέρεται να έχουν ταυτοποιηθεί ως βιαστές της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της Άννας Σταματιάδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η 12χρονη αναγνώρισε από τα στοιχεία ταυτότητας και τον 42χρονο.

Όπως φέρεται να κατάθεσε, από τον συγκεκριμένο άνδρα βιάστηκε περισσότερες από μία φορές. Τελευταία φορά, σύμφωνα με την κατάθεση του παιδιού, ήταν λίγο πριν φύγει για διακοπές στη Λευκάδα και ήταν ο τελευταίος άνδρας από τον οποίο έπεσε θύμα βιασμού.

Ακόμα, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του Star, το ανήλικο κορίτσι αναγνώρισε κάποιους από τους βιαστές της. Οι δύο από αυτούς εμφανίζονται με τα αρχικα «Π» και «Α».

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top