Κολωνός: «Είμαι σοκαρισμένη από αυτά που ανακάλυψα»

Τι λέει η θεία της 12χρονης-Είχε κάνει καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού

Κολωνός: Τι Είπε Η Θεία Της 12χρονης

Η ψυχολογική στήριξη της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού στον Κολωνό και των επτά αδελφών της είναι από εδώ και πέρα το κύριο μέλημα της οικογένειας, μετά και από τη σύλληψη της μητέρας και του πατέρα του παιδιού. 

Το βάρος και την ευθύνη γι’ αυτό δηλώνει πρόθυμη να αναλάβει η θεία του παιδιού, η οποία ήταν εκείνη που κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ανακάλυψε τον εφιάλτη που βίωνε η 12χρονη. 

Κολωνός: Ο γιος του 53χρονου «σπάει» τη σιωπή του

«Είμαι σοκαρισμένη από όσα ανακάλυψα και την εξέλιξη που έχει πάρει η υπόθεση», είπε αρχικά η θεία στην εκπομπή «Πρωινό μας» της Φαίης Σκορδά και πρόσθεσε:

«Μοναδικό μου μέλημα είναι να προστατέψω τη 12χρονη ανιψιά μου και τα υπόλοιπα επτά αδέρφια της. Παρά τα όσα φριχτά έχουν συμβεί, αυτά τα παιδιά πρέπει να συνεχίσουν να ζουν με αξιοπρέπεια και να έχουν το δικαίωμα στη ζωή όπως κάθε άλλο παιδί».

Κολωνός: Ο 53χρονος «έδωσε» τη μητέρα στις αρχές - Σοκάρει ο ιατροδικαστής

Η θεία του παιδιού σημείωσε ότι τελευταίες μέρες δημοσιεύονται ανακρίβειες για την οικογένεια της μικρής, ακόμα και φωτογραφίες των παιδιών με καλυμμένα τα πρόσωπά τους. 

«Όλα αυτά επιβαρύνουν τον ψυχισμό και υπονομεύουν την μετέπειτα ζωή των 8 αυτών παιδιών. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι στο οικογενειακό περιβάλλον υπάρχουν άνθρωποι που λατρεύουν και στηρίζουν τα παιδιά και παλεύουν για την ανατροφή τους ακόμα και από το υστέρημά τους», συνέχισε η θεία της μικρής.

Κολωνός: Η στάση της μητέρας της 12χρονης που κίνησε υποψίες

Απηύθυνε επίσης έκκληση σε όλα τα μέσα και τους δημοσιογράφους να σταματήσουν να αναπαράγουν φωτογραφίες της οικογένειας και να δημοσιεύουν πληροφορίες για τη ζωή των παιδιών, κλείνοντας τη δήλωσή της με τη φράση «με εκτίμηση και σεβασμό στη δουλειά όλων σας. Η θεία των παιδιών».

Κολωνός: Η θεία είχε κάνει καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια δεν εμπιστευόταν την 37χρονη μητέρα των παιδιών και μάλιστα η θεία είχε κάνει ανώνυμη καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Σε ανακοίνωσή του το Χαμόγελο αναφέρει: 

«Αρχές Σεπτεμβρίου το “Χαμόγελο του Παιδιού” δέχθηκε ανώνυμη κλήση, χωρίς να δοθούν συγκεκριμένα στοιχεία, για να υποστηρίξει συμβουλευτικά και να κατευθύνει τους οικείους ανήλικης που είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από ενήλικο άνδρα. Οι άνθρωποι του Οργανισμού έδωσαν άμεσα τις απαραίτητες κατευθύνσεις και ζήτησαν να μιλήσουν τόσο με το ίδιο το παιδί όσο και με τους γονείς του με στόχο να τους στηρίξουν. Το παιδί δεν ήθελε να μιλήσει και οι γονείς δεν επικοινώνησαν ποτέ με τη Γραμμή Βοήθειας και Υποστήριξης του Οργανισμού. Το “Χαμόγελο του Παιδιού”, μη έχοντας κάποιο στοιχείο, κατηύθυνε την οικογένεια να επικοινωνήσει με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ανηλίκων».

Η κλήση αυτή φέρεται να είχε γίνει από τη θεία του κοριτσιού και τον σύζυγο της, που αντιλήφθηκαν πρώτοι τον εφιάλτη που ζούσε το παιδί.

Μαρτυρά μάλιστα ότι η οικογένεια δεν εμπιστευόταν τη μητέρα και απευθύνθηκε ανώνυμα στον οργανισμό σε μια προσπάθεια να κινηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top