Κολωνός: Ο γιος του 53χρονου «σπάει» τη σιωπή του

«Με ταύτισαν με όσα κατηγορείται ο πατέρας μου», γράφει στο Facebook

Κολωνός: «Με ταύτισαν με όσα κατηγορείται ο πατέρας μου»

Ο γιος του 53χρονου, που κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική εκμετάλλευση 12χρονης στον Κολωνό, έχασε τη δουλειά του σε μεγάλη εφημερίδα, όπου δούλευε ως διπλωματικός συντάκτης.

Με ανάρτηση του ανέφερε πως του ανακοινώθηκε ότι απομακρύνεται από τη θέση του.

Κολωνός: Έχασε τη δουλειά του ο γιος του 53χρονου - Είναι δημοσιογράφος

Συνολικά η ανάρτηση του γιου του 53χρονου

«Οι φρικτές και κτηνώδεις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο πατέρας μου δε χωρούν σε ανθρώπινο νου. Όμως υπάρχει οικογενειακή ευθύνη; 

Οι περισσότεροι φαίνεται πως την υιοθετούν. Τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, η διεύθυνση της εφημερίδας με απέλυσε. Με ταύτισαν με όσα κατηγορείται ο πατέρας μου. Είμαι πολύ περήφανος που για δύο χρόνια ήμουν διπλωματικός συντάκτης της εφημερίδας αυτής.

Ήταν σπουδαία εμπειρία την πέτυχα και την έζησα με τη δουλειά μου. Και είμαι περήφανος για αυτό!

Αν υπάρχουν κτήνη που κάνουν όσα ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες, φροντίστε να μη γίνεστε και εσείς κτήνη «σκοτώνοντας», απειλώντας ή καταστρέφοντας ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη».

Ανακοίνωση από τον όμιλο της Alter Ego Media

Για την απόφαση διακοπής της συνεργασίας με τον γιο του 53χρονου, ο όμιλος της Alter Ego Media εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία υπογραμμίζεται πως η απόφαση δεν ελήφθη «αβασάνιστα, ούτε ελαφρά τη καρδία».

«Σεβόμαστε τους συνεργάτες μας και δεν δεχόμαστε λογικές ισοπεδωτικού στιγματισμού ανθρώπων με κριτήριο την οικογενειακή σχέση», τονίζεται στην ανακοίνωση.

«Σε αυτό το πλαίσιο, του ζητήσαμε ευλόγως να μείνει στο περιθώριο, μέχρις ότου διερευνηθεί πλήρως η όλη υπόθεση.  Και τούτο γιατί ο ίδιος αποδέχθηκε ότι εδώ και εβδομάδες γνώριζε για τη δράση του πατέρα του και εκ των πραγμάτων ήταν μέρος μιας προσπάθειας να αποσιωπηθεί η βαρβαρότητα σε βάρος της ανήλικης» προσθέτει ο όμιλος στην ανακοίνωσή του.

«Μη αποδεχόμενος τη λογική και δίκαιη πρότασή μας, έθεσε εαυτόν εκτός ομίλου» καταλήγει η Alter Ego Media.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top