Κολωνός: Εντάλματα σύλληψης και για άλλα άτομα - Νέα σοκαριστική μαρτυρία

«Η μητέρα εξέδιδε τη 12χρονη σε πάρκο του Κολωνού», λέει φίλη της μητέρας

Κολωνός: Εντάλματα Σύλληψεις Και Για Άλλους Εμπλεκόμενους

Και άλλα εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης στον Κολωνό αναμένονται τις επόμενες ώρες. Τα στόματα αρχίζουν και «ανοίγουν» και οι αποκαλύψεις που θα έρθουν στο φως αναμένονται σοκαριστικές. «Η μητέρα εξέδιδε τη 12χρονη σε πάρκο του Κολωνού», ισχυρίζεται γυναίκα που θα καταθέσει στη ΓΑΔΑ.

Κολωνός: «Θα χρειαστώ 100 ευρώ, όπως βλέπεις το έχω "παγώσει"»

Τις επόμενες ώρες αναμένονται και άλλα εντάλματα σύλληψης σε βάρος ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στη φρικιαστική αυτή υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες της Κατερίνας Ρίστα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Κολωνός: Σοκάρει η 12χρονη - «Mε απειλούσε, με έβαζε να το κάνω με άλλους»

Ο κοριός της αστυνομίας ξεκίνησε να δουλεύει στις 8 Σεπτεμβρίου, πέντε ημέρες μετά την καταγγελία που έγινε στις 3 Σεπτεμβρίου. Οι αστυνομικοί χειρίζονται την υπόθεση με μεγάλη προσοχή και διακριτικότητα, προκειμένου να συλλέξουν πολύτιμα στοιχεία. 

Κολωνός: «Είμαι σοκαρισμένη από αυτά που ανακάλυψα»

Κολωνός - μητέρα 12χρονης

Η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό αρνείται τις κατηγορίες / Intime

Την ίδια ώρα, τα στόματα στη γειτονιά της οικογένειας έχουν αρχίσει και ανοίγουν και καθημερινά φτάνουν στις αρμόδιες αρχές καταγγελίες που σχετίζονται με την υπόθεση. Αύριο στη ΓΑΔΑ αναμένεται να καταθέσει μια γυναίκα η οποία φέρεται να γνωρίζει τόσο τη μητέρα και το 12χρονο παιδί, αλλά και τον 53χρονο.

Κολωνός: «Η μητέρα άρχισε να εκδίδει πρώτη το παιδί όταν ήταν 11 ετών»

Κολωνός: «Η μητέρα εξέδιδε τη 12χρονη σε πάρκο του Κολωνού»

Η συγκεκριμένη γυναίκα που αναμένεται να καταθέσει στη ΓΑΔΑ την Παρασκευή και είναι φίλη της μητέρας και πρώην γειτόνισσά της, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Κατερίνα Ρίστα και αποκάλυψε όλα όσα είχαν πέσει στην αντίληψη της το τελευταίο διάστημα. Όπως είπε, η 37χρονη εξέδιδε το παιδί σε πάρκο της περιοχής.

«Υπήρξα χρήστης και πήγαινα και ψώνιζα σε ένα πάρκο συγκεκριμένο στον Κολωνό, το οποίο η μητέρα της 12χρονης μου το είχε συστήσει. Την είχα δει πολλές φορές να πηγαίνει να ψωνίζει με τη μικρή της πάντα μαζί», ανέφερε αρχικά η γυναίκα και πρόσθεσε:

«Ένα σκηνικό που είχε και χιόνι και δεν ήταν επιτρεπτό να έχεις ένα παιδί, σε μια δόση που φτάνουμε είναι σε πάρκο, έχει και τις καβατζούλες του, είναι και πιο σκοτεινά, βλέπω τη μικρή να βγαίνει με τον dealer, πώς να το πω... "Τι κάνεις καλέ λέω εδώ πέρα, πού είναι η μάνα σου;", τη ρώτησα. Την είδα, δεν είπε τίποτα και ξαφνικά, ούτε λεπτό, βγαίνει και η μάνα του», αποκάλυψε η συγκεκριμένη γυναίκα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top