Κολωνός: Ακόμα 4 ονόματα βιαστών έδωσε η 12χρονη - Σοκάρει η δικογραφία

Τα αποκαλυπτικά μηνύματα της μάνας με τον 53χρονο

Τα αποκαλυπτικά μηνύματα της μάνας με τον 53χρονο

Νέα στοιχεία για τη φρίκη που ζούσε η 12χρονη στον Κολωνό, αλλά και τη δράση των κατηγορούμενων βιαστών αποκαλύπτονται μέσα από τη δικογραφία. Η ανήλικη έχει δώσει και άλλα ονόματα βιαστών της, ενώ τα μηνύματα που αντάλλαξε η μητέρα της με τον 53χρονο είναι αποκαλυπτικά.

Κολωνός: «Εγώ της πήρα το ποδήλατο, δικό μου είναι το κινητό»

Τουλάχιστον τέσσερα μικρά ονόματα ανδρών, πέραν των δύο προφυλακισμένων, που όπως κατήγγειλε τη βίασαν, ανέφερε η 12χρονη στον Κολωνό στην κατάθεσή της στις αστυνομικές αρχές. 

Κολωνός: Αναζητούν τον «Μιχάλη» που συνόδευε τη 12χρονη στα ραντεβού

Πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση φαίνεται πως είναι πρόσωπο το οποίο είχε καθημερινή επαφή με τον 53χρονο, καθώς είχαν στενή επαγγελματική συνεργασία. Ωστόσο, το πρόσωπο αυτό φαίνεται να μην έχει κληθεί να καταθέσει στις Αρχές, αφού η μαρτυρία του δεν περιλαμβάνεται προς το παρόν στη δικογραφία. 

Κολωνός: Τα σοκαριστικά μηνύματα για το κλείσιμο των «ραντεβού»

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, στο μίνι μάρκετ του 53χρονου υπάρχουν κάμερες ασφαλείας, με τις Αρχές να αναζητούν πλέον τι ακριβώς έχουν καταγράψει από τις επισκέψεις της 12χρονης στο μαγαζί του κατηγορούμενου. Κατά τις ίδιες πηγές, κάμερες δεν υπήρχαν στο υπόγειο του καταστήματος. 

Κολωνός: Εντάλματα σύλληψης και για άλλα άτομα - Νέα σοκαριστική μαρτυρία

Κολωνός: Οι 212 «πελάτες» - υποψήφιοι βιαστές

Σε ό,τι αφορά τις συνομιλίες από το προφίλ της 12χρονης με τους 212 υποψήφιους «πελάτες», το οποίο φέρεται να διαχεριζόταν ο 53χρονος, αυτές γίνονταν μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής «Βlindchat».

Κολωνός: «Θα χρειαστώ 100 ευρώ, όπως βλέπεις το έχω "παγώσει"»

Σε αυτές, κατά πληροφορίες, αποτυπώνονται τόσο το e-mail, αλλά και τα στοιχεία της PayPal κάρτας που χρησιμοποιούσαν. Οι περισσότεροι από τους υποψήφιους πελάτες έχουν σήμερα κατεβάσει το προφίλ τους, ενώ κάποιοι από αυτούς φαίνονται να αρνούνται τις προτάσεις για συνεύρεση, με φράσεις όπως «είσαι ακόμα μικρή» και «έχεις χρόνο για αυτά όταν μεγαλωσεις».

Κολωνός: Σοκάρει η 12χρονη - «Mε απειλούσε, με έβαζε να το κάνω με άλλους»

Κολωνός: Τα μηνύματα που αντάλλαξε ο 53χρονος με τη μητέρα της 12χρονης

Νέα διάσταση στην υπόθεση του Κολωνού φέρνουν τα μηνύματα που αντάλλαξαν ο 53χρονος και η μητέρα της 12χρονης, όταν η γυναίκα ενημερώθηκε για τις συνομιλίες του παιδιού της μαζί του.

Ακολουθούν τα συγκεκριμένα μηνύματα:

Μητέρα 12χρονης: Με το ανήλικο ήθελες να πας; Θα βρω τη γυναίκα και τον γιο σου. Όλα τα έχω, έχω χάσει πάσα ιδέα. Ο τάφος σου θα γίνει. Με το 12χρονο ρε; Θα σε θάψω! 

Πάει η ζωή μου. Σε καλώ όλη νύχτα, πήγαινες και στον Άγιο Αρσένιο ανώμαλε. Θα σου φάω το λαρύγγι, όλοι θα μάθουν τι είσαι!

53χρονος: Ηρέμησε, έλα να τα πούμε.

Μητέρα 12χρονης: Να το ανοίξεις εκεί που πρέπει το στόμα σου, εκεί που θα σε πάρουν σηκωτό! Δε τη γλιτώνεις σήμερα, μας έχεις τρελάνει!

53χρονος: Τα είπατε όλα στη γυναίκα μου, οκ...

Η μητέρα της ανήλικης έστειλε στον κατηγορουμενο και ένα screenshot με τις συνομιλίες του με το παιδι, όπου αυτός της έλεγε «Θέλω να κάνουμε έρωτα», «Κάνε μου...», «Κάνε... και στείλε μου βίντεο...», λέγοντάς του στη συνέχεια:

Μητέρα 12χρονης: Τι έχεις να πεις;

53χρονος: Οκ, εγώ είμαι. 

Κολωνός: Όλα όσα υποστήριξε ο 53χρονος- Τι είπε για τη 12χρονη και τα όπλα

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του ο 53χρονος υποστήριξε ότι η 12χρονη ήταν αυτή που του έστελνε φωτογραφίες και βίντεο, ενώ φέρεται να παραδέχθηκε ότι «συνευρέθηκε», όπως χαρακτηριστικά είπε, με την ανήλικη 4-5 φορές στο μαγαζί του και μια στο σπίτι του, σε διάστημα που η γυναίκα του έλειπε σε διακοπές. 

Όσον αφορά τα όπλα τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του, υποστήριξε ότι τα κατείχε για συλλεκτικους λόγους. «Είμαι συλλέκτης 32 χρόνια. Το όπλο που ανέφερε η 12χρονη το αγόρασα από τη Συρία, το τύλιξα σε ένα πανί και το είχα ξεχάσει σε ένα συρτάρι». 

Όσον αφορά τη μητέρα της 12χρονης, ο κατηγορουμενος ανέφερε ότι «πιστεύει πως ήξερε τι συνεβαινε» προσθέτοντας ότι «η 12χρονη μου είπε να της δώσω 50 ευρώ, για να τα δώσει στη μητέρα της, για να μας αφήσει να βγούμε, αλλά αυτό δεν έγινε».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον λογαριασμό της μητέρας έχουν εντοπιστεί δύο επώνυμα εμβάσματα συνολικού ύψους 110 ευρώ, απο λογαριασμό του 53χρονου, τον μήνα Ιούλιο. 

Κολωνός: «Η 12χρονη με απείλησε ότι αν δε βρεθούμε θα πάει στην αστυνομία», ισχυρίστηκε ο 42χρονος

Όσον αφορά τον 42χρονο, στην απολογία του υποστήριξε ότι γνώρισε το παιδί μέσω ενός chat. «Αυτή μου είπε ότι έχει ανάγκη από χρήματα γιατί τα είχε πάρει κρυφά από τη μητέρα της και έπρεπε να τα επιστρέψει», ισχυρίστηκε στην απολογία, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας.

Όταν συναντηθήκαμε μου είπε να της δώσω 50 με 70 ευρώ και από εκείνη ότι θέλω. Πήγαμε σε ένα ερημικό μέρος... Την άλλη μέρα με πήρε τηλέφωνο, της είπα ότι δε θέλω να μιλήσουμε και αυτή με απειλησε ότι θα πάει στην Αστυνομία, γιατί είναι ανήλικη και μπλόκαρα το τηλέφωνό της.

Ο κατηγορουμενος υποστήριξε ότι η 12χρονη τον κάλεσε από άλλο τηλέφωνο και βρέθηκαν και άλλες φορές. Όπως είπε, σε άλλη συνάντηση η 12χρονη αποχώρησε για λίγο και όταν επέστρεψε του ανέφερε ότι έδωσε τα χρήματα στη μητέρα της. 

Στην ερώτηση του πώς το δικαιολογούσε στη μητέρα της, αυτή του απάντησε ότι θα της έλεγε ότι φροντίζει μια θεία. «Ερχόταν μόνη της στα ραντεβού, φαινόταν γύρω στα 17. Τον 53χρονο δεν τον γνωρίζω, ούτε είδα να έρχεται με άλλο πρόσωπο», φέρεται να είπε στις Αρχές ο 42χρονος.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top