Κολωνός: «Εγώ της πήρα το ποδήλατο, δικό μου είναι το κινητό»

«Η 12χρονη έχει καταρρεύσει μετά τη σύλληψη της μητέρας», λέει η θεία της

Κολωνός: Έρχονται Συλλήψεις Για Τον Βιασμό Της 12χρονης

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, με την αστυνομία να βρίσκει διαρκώς νέα στοιχεία που αποκαλύπτουν τη φρίκη που βίωνε το παιδί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί 11 πρόσωπα ως φερόμενοι ως βιαστές της 12χρονης. Δεν αποκλείεται ανάμεσα στα 213 άτομα που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συνευρεθούν με το παιδί να βρίσκεται ένας πολιτικός, ένας δημοσιογράφος κι ένας ιερέας, κάτι που θα αποδειχθεί από τα ίχνη που έχουν αφήσει στο διαδίκτυο και τα οποία διερευνώνται από τα στελέχη των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ.

Κολωνός: Αναζητούν τον «Μιχάλη» που συνόδευε τη 12χρονη στα ραντεβού

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι ζήτημα ημερών να υπάρξουν νέες συλλήψεις και τότε πια θα φανεί αν οι πληροφορίες για το ποιόν των πελατών της 12χρονης είναι αυτό που έχει διαρρεύσει.

Κολωνός: Τα σοκαριστικά μηνύματα για το κλείσιμο των «ραντεβού»

Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται τέσσερα κινητά τηλέφωνα, τρία tablet, ένας φορητός υπολογιστής που κατασχέθηκαν από το σπίτι της μητέρας, ώστε να ανασυρθούν μηνύματα που ενδεχομένως έχει ανταλλάξει η 37χρονη με τον 53χρονο ή άλλους πελάτες του κυκλώματος, αν υπήρχαν χρηματικές συναλλαγές και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να δείχνει ότι εμπλέκεται στην υπόθεση μαστροπείας της ανήλικης κόρης της. 

Κολωνός: «Εγώ της πήρα το ποδήλατο, δικό μου είναι το κινητό»

Την ίδια ώρα η θεία της 12χρονης, η οποία ήταν εκείνη που ανακάλυψε τη φρικτή αλήθεια για τη σεξουαλική εκμετάλλευση της ανιψιάς της, επικοινώνησε με τον ΣΚΑΪ και σημείωσε ότι εκείνη ήταν που στήριζε την οικογένεια οικονομικά.

Κολωνός: Ποια είναι η μητέρα της 12χρονης - Τα 8 παιδιά και τα social media

Όπως είπε, προσπαθούσε να παρέχει στα οκτώ παιδιά όλα όσα αδυνατούσαν να τους προσφέρουν οι γονείς τους, έστω και να πάνε δέκα ημέρες διακοπές μαζί τους.

Είπε ακόμα ότι ουδέποτε είχε υποψιαστεί πως η μητέρα των ανιψιών της τα κακοποιούσε με οποιονδήποτε τρόπο και πρόσθεσε ότι κανείς στην οικογένεια δεν πιστεύει ότι εμπλέκεται στην υπόθεση με οποιονδήποτε τρόπο. 

Κολωνός: Εντάλματα σύλληψης και για άλλα άτομα - Νέα σοκαριστική μαρτυρία

Σημείωσε δε ότι μετά τη σύλληψη της 37χρονης η 12χρονη έχει καταρρεύσει ψυχολογικά και είναι συντετριμμένη. 

Επιθυμία της θείας και βασικό της μέλημα είναι να προστατεύσει τα οχτώ ανίψια της, ενώ θέλησε να δώσει και κάποιες διευκρινίσεις όσον αφορά στο κινητό τηλέφωνο που είχε η 12χρονη και το καινούργιο ποδήλατο. 

Είπε, λοιπόν, πως το ακριβό κινητό που είχε η 12χρονη, της το είχε δώσει εκείνη γιατί το δικό της είχε σπάσει, ενώ το ποδήλατο το είχε κάνει δώρο η ίδια και όχι ο 53χρονος, όπως είχε διαρρεύσει στα Μέσα. 

Κολωνός: «Θα χρειαστώ 100 ευρώ, όπως βλέπεις το έχω "παγώσει"»

Κολωνός: «Τα παιδιά ήταν παρατημένα στον αυτόματο»

Γείτονας του 53χρονου μίλησε στο Mega και αποκάλυψε ότι τα παιδιά της οικογένειας ήταν παρατημένα. 

Κολωνός: «Η μητέρα άρχισε να εκδίδει πρώτη το παιδί όταν ήταν 11 ετών»

«Εμείς δεν είχαμε καταλάβει ότι εκδίδει το παιδάκι, αλλά γενικώς αυτή η οικογένεια δεν ήταν οικογένεια. Δεν είχανε καλή εικόνα στην περιοχή εδώ πέρα, αλλά κανείς δεν ασχολιόταν κιόλας για να μιλήσει», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε ότι τα παιδιά ήταν «παρατημένα στον αυτόματο».

Σύζυγος 53χρονου: «Εγώ και το παιδί μου γίναμε αντικείμενο ανθρωποφαγίας»

«Τα παιδιά τα βλέπανε συνέχεια στην πλατεία παρατημένα στον αυτόματο, να το πούμε έτσι. Κανείς μας δεν ήξερε τίποτα για τον 53χρονο, δηλαδή από όσους έχω μιλήσει, γιατί μιλάμε με πολύ κόσμο. Του 53χρονου απλά του άρεσαν οι γυναίκες γενικώς και κοίταζε και ήταν προκλητικός με ορισμένες γυναίκες, την έπεφτε λαϊκά, να το πούμε έτσι», είπε ο γείτονας και πρόσθεσε:

Πατέρας 53χρονου: «Είναι λεβέντης ο γιος μου. Άμα του κουνιόταν... »

«Εμείς τώρα τα μαθαίνουμε σιγά-σιγά, γιατί μιλάνε και οι γυναίκες στην περιοχή. Εδώ πέρα σε κάποιες γυναίκες την έπεφτε. Από εκεί και πέρα κάποιοι ξεκόβανε να πηγαίνουν στο μαγαζί, εν πάση περιπτώσει έμενε εκεί στις γυναίκες, τώρα όσο αναφορά για το παιδάκι πέσαμε από τα σύννεφα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top