Κολωνός: Από δύο άτομα τα εμβάσματα στον λογαριασμό της μάνας της 12χρονης

Υπήρχαν στο κινητό της ανήλικης

Κολωνός: Από Δύο Άτομα Τα Εμβάσματα Στη Μητέρα 12χρονης

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που έρχονται καθημερινά στο φως και αφορούν την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό. Η μητέρα της φέρεται να γνώριζε, λόγω των εμβασμάτων που βρέθηκαν στους λογαριασμούς της από δύο άτομα. 

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τα εμβάσματα είναι τέσσερα, σε μικρά ποσά: δύο των 25 ευρώ, ένα των 20 ευρώ και ένα των 40 ευρώ.

Κολωνός: «Μου έλεγαν ότι έχουν παιδιά»- Αυτοί είναι οι βιαστές της 12χρονης

Τα συγκεκριμένα εμβάσματα που φαίνεται ότι κατατίθενται από δύο άτομα αποκαλύφθηκαν όταν ανοίχθηκε το κινητό του κοριτσιού και όχι από την άρση του τραπεζικού απορρήτου. H τραπεζική μεταφορά προς τον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας ήταν σε printscreen.

Το ένα άτομο έκανε κατάθεση δύο φορές. Το τέταρτο έμβασμα, έτσι όπως φαίνεται στο κινητό του παιδιού, δεν έδωσε στοιχεία αποστολέα.

Η μεταφορά των χρημάτων φαίνεται να γίνεται τον περασμένο Ιούλιο, το επίμαχο διάστημα που ο 53χρονος κατηγορείται ότι εξέδιδε μέσω της εφαρμογής  το κορίτσι.  

Από την πλευρά της, η μητέρα δηλώνει άγνοια, την ώρα που αναμένεται να γίνει εξακρίβωση αν αυτά τα άτομα έχουν σχέση με τους υποψηφίους πελάτες. 

Κολωνός: Δεν είναι ο 53χρονος πίσω από τα εμβάσματα

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το ρεπορτάζ του Star, σε αυτά τα εμβάσματα δε φαίνεται ως καταθέτης ο 53χρονος, αλλά άλλα πρόσωπα.

Η άρση του τραπεζικού απορρήτου που είναι αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη θα δείξει ποιος έστειλε, πότε και πόσα χρήματα στον λογαριασμό της μητέρας. 

Σημειώνεται ότι στην ερώτηση αν υπήρχαν δοσοληψίες του 53χρονου με τη μητέρα, την απάντηση έδωσε ο ίδιος ο κατηγορούμενος, ο οποίος ισχυρίζεται ότι   τον Σεπτέμβριο και ενώ εχει ήδη γίνει η καταγγελια, πήγε σε φούρνο συνολικά 300 ευρώ σε τρεις δόσεις των 100 ευρώ. Αυτά τα χρήματα τα άφηνε σε φάκελο, προκειμένου, όπως ισχυρίστηκε, να μην τον διασύρει η μητέρα της ανήλικης.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top