Κολωνός - Θείος 12χρονης: «Στα 9 της μου ζήτησε να την υιοθετήσω»

«Ο πατέρας ήταν όλη μέρα στα ναρκωτικά»

Κολωνός

Αποκαλυπτικά του δράματος που ζούσε το 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό είναι τα όσα αποκάλυψε ένας πρώτος ξάδερφος του πατέρα της μικρής. Η 12χρονη φέρεται να είχε ζητήσει από τον θείο της να την υιοθετήσει μετά από ένα τριήμερο που πέρασε μαζί τους... 

Κολωνός: Ακόμα 4 ονόματα βιαστών έδωσε η 12χρονη - Σοκάρει η δικογραφία

Ο πρώτος ξάδερφος του πατέρα της 12χρονης, μιλώντας στο Mega, τόνισε ότι το κοριτσάκι σε ηλικία 9 ετών του είχε ζητήσει να την υιοθετήσει μετά από ένα τριήμερο που πέρασε μαζί με εκείνον και την συνομήλικη ξαδέλφη της.

«Μακάρι -δηλαδή αν ήξερα ότι θα συμβεί αυτό- χίλιες φορές να μου κόβονταν τα χέρια και τα πόδια να το υιοθετήσω για να το σώσω αυτό το παιδί» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Και σκεφτείτε, για τρεις μέρες που πέρασε καλά με την κόρη μου, που είναι 13 ετών, που πέρασε καλά, τρώγαμε όλοι μαζί, έπλενε τα δόντια του στην ώρα του, είχε μπει σε μια σειρά», τόνισε.

Μου είπε "Ρε θείε, θα με υιοθετήσεις;" της λέω “κορίτσι μου, πως θα σε πάρω από τα αδέλφια σου; Σε θέλουν κι αυτά και σε αγαπάνε”. Σκεφτείτε τι μου έλεγε το παιδί έτσι που είχε έρθει για τρεις μέρες μαζί μου…

Κολωνός: Τα προφίλ των βιαστών που έδωσε η 12χρονη

Μάλιστα ο συγγενής της μικρής υποστηρίζει πως «όταν ήρθε σε ηλικία 9 χρονών εδώ και η κόρη μου πρέπει να ήταν 10, φαινόταν το παιδί αυτό ότι ήταν απελευθερωμένο. Της έλεγε (της κόρης του) "μήπως έχεις κανένα γκόμενο;". Απλά φαινόταν ότι είχε μια «Α» ελευθερία, δεν είχε κανέναν έλεγχο» αναφέρει ο συγγενής της.

Σύμφωνα με τον ίδιο «έχω τρέξει για αυτά τα παιδιά, όπως και για τον πατέρα της 12χρονης. Έτρεχα να τον βγάλω από τα κρατητήρια, να τον βγάλω από την φυλακή. Όλη μέρα ήταν στα ναρκωτικά κι "έτρωγε" τα χρήματα από όλα τα επιδόματα».

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο πρώτος ξάδερφος του πατέρα της 12χρονης, ο άνδρας έκανε χρήση ουσιών μέσα στο σπίτι όπου ζούσαν και τα παιδιά.

Κολωνός: «Εγώ της πήρα το ποδήλατο, δικό μου είναι το κινητό»

Όπως είπε, παρενέβη μαζί με έναν ξάδερφό του από το Αγρίνιο την στιγμή που ο πατέρας της 12χρονης είχε προσπαθήσει να χτυπήσει τη θεία της 12χρονης από τη Λευκάδα για ασήμαντο λόγο σε παρελθόντα χρόνο και υποστήριξε ότι ήταν πολλαπλές οι φορές που είχε ξυλοκοπήσει τη μητέρα της 12χρονης αλλά και τα παιδιά του. Ακόμη υπογράμμισε ότι η μητέρα πήγε να μείνει στη στέγη κακοποιημένων γυναικών.

«Είχα πάει στο Αγρίνιο για ένα μνημόσυνο ενός θείου μου, τρεις μέρες περάσαμε πολύ όμορφα και μου ζήτησε από μόνης της η 12χρονη να την υιοθετήσω κι έμεινα άναυδος. Ζητάγαμε από την γιαγιά των παιδιών να πάρουμε ένα ή δύο παιδάκια για να περάσουν λίγο όμορφα και και δε μας τα έδιναν ποτέ».

Κολωνός: Αναζητούν τον «Μιχάλη» που συνόδευε τη 12χρονη στα ραντεβού

Επιπλέον ο θείος της 12χρονης αποκάλυψε ότι μία άλλη θεία ήθελε να υιοθετήσει κανονικά με χαρτιά ένα άλλο αδερφάκι της 12χρονης και πάλι δεν έδιναν το παιδί.

Στη συνέχεια υποστήριξε πως «ένα βράδυ μου έκανε αναπάντητη κλήση η 12χρονη στην εφαρμογή του viber, και πήρα με βιντεοκλήση πίσω και την είδα μέσα σε καφετέρια του Κολωνού και ήταν μόνη της 10 παρά το βράδυ μαζί με τον μικρό της αδελφό».

Όπως είπε, επικοινώνησε με τους γονείς και τους είπε να πάνε να πάρουν τα παιδιά. Η αντίδραση των γονέων, όμως, σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν να ξεσπάσουν σε γέλια.
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top